185

Анонимен

преди 12 години

премиерът е гнусен мършав ***. понеже не върши никаква работа и е освен това е дразнещо скапано *** без капчица срам, трябва да бъде разфасован и разпределен под формата на пържоли сред кучетата на щат в МВР.

184

Анонимен

преди 12 години

Никой обикновен бандюга не отвклича туко така.Едно е да обереш къща, друго е да отвлечеш. Ясно е че са с връзки. МВР-то е на комисионни!

183

мммм

преди 12 години

Защо да сменят МВР в Перник ? Да осъдят престъпниците полицаи б защото уволнението на цялото МВР ще се отчете като наказание на полицаи убийци. До кога с тези глупости ? И най простия ако проследи случая ще разбере че това не е цялата истина и обвинените няма да са двама а повече.Да си полицай не означава че си с чиста съвест. Аз мисля че момичето е убито за да не говори и този Чочо е убит за да не говориБойко вместо да раздава награди на кучета да си раздвижи мозъка, Нали и той беше полицай..

182

Анонимен

преди 12 години

ПОЧИВАЙ В МИР СЛЪНЧИЦЕ ,ЗА ЖАЛОСТ СЕ ОКАЗА ЖЕРТВА НА БЪЛГАРСКАТА ГЛУПОСТ,ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ ЗА СМЪРТА НА ТОВА АНГЕЛЧЕ,ДРУГИЯТ ПЪТ ПАК НЕ ПРОТЕСТИРАЙТЕ,ДА ВА РЪГАМ В БЪЛГАРСКИТЕ ***,КАТО ВИДЯТ ПЕТ ЛЕВА И СЕ САМОЗАБРАВАТ

181

Анонимен

преди 12 години

Почивай в мир мило дете!СМЪРТ за убииците, и всички под тях (замесените в случая)

180

Анонимен

преди 12 години

пържолите оставете ги на бойко, криза е все пак, кучето ще мине и с гранули. Как не го е срам...

179

гост

преди 12 години

Бе как може да говориш за пържоли и награди гаврейки се с паметта на детето и мъката на близките му, що за инфантилизъм? *** ли си

178

малко логика !

преди 12 години

Когато момичето се обадило на сестра си е казало "замесена е полиция, ела да ме освободиш" Това ще рече че със похитителите е имало и полицаи, Момичето е разпознало единия от похитителите вероятно близкия на семейството и затова са я убили за да не ги предаде. Те добре са знаели че мъртва тя по трудно ще им донесе пари. Значи и полицаите в Бг.често са убийци. Да проверят с кой полицай този Чочо е бил в къщата си за обиск и защо не е бил с белезници ? Ха ! Убийте ме, той не се е самоубил !

177

valeri

преди 12 години

Моля всички които защитават полицаите да обяснят как са арестували човек който има законно регистриран пистолет и не му е бил отнет при ареста. В простотията си стигнаха да искат регистрация за газови пистолети и въздушни пушки, но в този случай не са знаели за регистриран боен пистолет. Правилно е казало момичето, че има замесени полицаи. Отдавна се знае, че във всяко по голямо престъпление има замесени полицаи.

176

Вайс

преди 12 години

Значи, първо - в този форум пишат *** и аз подозирам, че те са привърженици на изметта в България - партията на столетниците и техните подгласници, онези кривозъби рахити и *** от ДПС. На тях ще кажа - *** *** мръсни, вие сте животни, миризлива сиренясъла ***, амалгама от мерзост и духовна нищета, вие всъщност не се различавате от убиеца на детето. Вие сте проклятие, болест и българите разбират това. Доволен съм и ще се радвам дори ако са го застреляли това ***, точно като вас.

175

Анонимен

преди 12 години

Този, самоубитият, нали уж е бил арестуван в миналото, значи е знаел кое какво е, знаел си е правата при арест, знаел е, че има право на адвокат, знаел е, че има право да не се подлага на полиграф. *** простите куки, и една лъжа не могат да скалъпят както трябва!

174

до 228

преди 12 години

Ако искат откуп, трябва да е жива? Are you sure? :-) Знаеш ли колко откупа има платени за хора, които са убити по една или друга причина още при отвличането си. Сещам се за един бургаски и един шуменски бизнесмен, както и още поне дузина представители на не дотам честният бизнес!

173

555

преди 12 години

Отвратително е , че едно хубаво българско дете си отиде от този свят и никой във тази обрулена и окрадена държава , не можа да го спаси.Мир на тази невинна душица.

172

Анонимен

преди 12 години

Цялото МВР в Перник трябва да бъде сменено, без право на обезщетение и 200 заплати - дисциплинарно!!! МВР се държат като статистици, ако е открит труп го отчитат като успех.Вместо да се предотвратяват действията на престъпния контингент се отчита, че заподозрените са добре познати на полицията, но никакви действия няма... За несправяне с поетите задължения трябва да се прекратят договорните отношения с неспособните да се справят със служебните си задължения.

171

lisygera

преди 12 години

жалко за красивото дете.... баси и ***

170

до АСАД 225

преди 12 години

Не върви тая теория..."Тук става въпрос за двама несретници" - нали единия и преди е бил обвинен в отвличане? Значи е имал опит."След като са я отвлекли, тя е оказала съпротива, нямало е къде да я заведат и да я държат в плен и какво остава - да я убият" - нали казват, че са я отвлякли с предварителната и ясна нагласа, че ще я убият? Но пък в същото време ще искат и откуп? Откуп за какво? За труп? Ако искат откуп трябва да е жива. Нищо не се връзва.

169

fakti

преди 12 години

Голяма клевета срещу институцията полиция.Като не вярвате на полицията, ако изпаднете в беда се обадете на поповете.Те ще дойдат със скъпа кола и ще разрешат случая.Ако имат достойнство сестра и ще се извини за клеветите.Вярно подведена е от отвлечената, но фактите са неоспорими.Сестрата на Мирослава: Има замесен полицай в случая със сестра ми Наехме частни детективи, които обаче казаха,че няма какво да направят понеже имало чадър над случая и не могат да го пробият

168

странно

преди 12 години

Само не е ясно как така ще я убият веднага, нали се чакат пари ?! Откуп?! Те в такъв случай нямат сметка да я убият, трябва им жива- не се чака 1 часа за ти донесат пари за откуп...хм мътна история, а това писмо... къде е то, защо не се реагирали веднага родители, полиция, за парите , а тоа *** Бойко да изяде той пържолите, *** !

167

АСАД

преди 12 години

Добре де, питате защо са я убили веднага?!?! Ясно е, това не са ви "Наглите", които имат опит, "изоставена" къща в планинско село и т.н., още повече това не ви е сериала "От местопрестъплението"...Тук става въпрос за двама несретници, на които им е дошло на ума да отвлекат някого, без да имат идея как и с какви средства ще стане това и какво ще последва след това. След като са я отвлекли, тя е оказала съпротива, нямало е къде да я заведат и да я държат в плен и какво остава - да я убият!

166

Анонимен

преди 12 години

А бе все някога ще излезе истината за това и за останалите отвличания дано да е в близкото бъдеще...