49

без коментар

преди 12 години

От централата на Герб днес сутринта посочиха първата част от корумпираната прослойка на партията,след около месец ще има и втора част ...

48

123

преди 12 години

Чудя се дали е един платен драскач, който е написал повечето коментари по долу или сте няколко? :)

47

ДНЕС НА ПРОТЕСТ !!!

преди 12 години

facebook/events/319468874754571/ за да остане природа в България !!!За да им спрем ДАЛАВЕРАТА !!!Пред Народно Събрание в 11.30 ч.

46

Анонимен

преди 12 години

S&P потвърди рейтинга на България като стабилен ! Аве Борисов! Аве Цезар! Ние, честните и почтени български граждани те поздравяваме!А Плюнковците срещу Борисов и ГЕРБ да се гръмнат в задните си *** части!Кухоглавите *** комуноиди от жалката бесепарската *** орда на *** Кутев освен, че са недоклецани педерунгелелчета, са и долни предатели, само плюят като дръгливи камили по Борисов и ГЕРБ, а реално с изгонването на крадливата БСП от властта, ББ спаси България от кризата и от хиперинфлацията, която със сигурност щеше да бъде още по-страшна и от Жан Виденовото управление на БСП!

45

Анонимен

преди 12 години

Тактиката на Живков беше точно такава.Отстраняване вкючително и физически на неудобните,непрекъсната смяна на хора по различни позиции в управлението.Преписване на вина,бягане от отговорност.Партията беше винаги чиста.Той винаги излизаше добрия и справедлив другар Живков или както го наричаше народа бай Тошо или Тато.Всички престъпления извършвани от него се прикриваха и тълпата облъчвана от медиите му се възхищаваше.Дори и сега простолюдието с умиление си спомня за него.Няма такава държава.

44

REDvayler

преди 12 години

Не губете кураж-видях тефтерчето на Цветанов; подкарал ги е по азбучен ред!

43

Анонимен

преди 12 години

И какво като си тръгва. Прибрал няколко милиона от подкупи и "консултации" като Цецо и сега излиза в пенсия миризливият старец! Голяма победа за обществото няма що!Този път поредната банда на власт трябва да влезе в затвора!

42

Професора

преди 12 години

А Боко тиквата кога ще си тръгне или чака народът да го застреля като Кадафи

41

Анонимен

преди 12 години

много сте яки в писането а когато дойде гласуването, гласувате за мафиотите от ГЕРБ, ха дави е честито!

40

НАП но не този !

преди 12 години

Сам си тръгва ?Шефът на Столичния общински съвет Андрей Иванов ще бъде свален от поста заради проект за изграждане на информационна система на Софийска вода.Според запознати ВиК дружеството е трябвало да сключи договор с посочена от него фирма, която да изгради системата. Източници, пожелали анонимност, твърдят, че той е лобирал за фирма Фадата.Е, ако на това се казва сам......сам по препоръка....

39

Анонимен

преди 12 години

Не си тръгва сам, а си тръгва под натиска на медиите, ако зависеше от Боко филията и досега тоя щеше да си стои на постта след време ще му уредят някоя служба пак някъде гейберастка държава.

38

REDvayler

преди 12 години

Сега е Елен, а утре направо ще е Котьо или поне Вальо-нали който плаща, той поръчва музиката ;-)

37

Анонимен

преди 12 години

Елен Герджиков... Все си мислех, че ще е по-подходящо да се подвиза в неща свързани с околната среда и горите. Ама нейсе. Нека пък да е шеф на СОС.

36

Анонимен

преди 12 години

Това си е чиста PR акция на ГЕРБ и Боко!Просто нищо няма да се промени!Бардака остава със старите си ***!Маман е пенсионирана , но остава да дърпа конците!

35

АРНИ

преди 12 години

ЕДИН ПОЛИЦАЙ КРАДЕЦ ПО МАЛКО !

34

Анонимен

преди 12 години

Де гиди дърт мошеник, досега защо не си "тръгна сам" ?!

33

Анонимен

преди 12 години

Защо политиците да са мошенници ? Hа такъв народ-такива политици, стойте си овце има кой да ви стриже, вие се облизвайте по форумите пък и аз спирам да пиша вече, че ми омръзна. Полза от писане няма действия трябват

32

Анонимен

преди 12 години

Типична герберова наглост . Те ги плюят а те си мислят, че дъжд вали

31

ДИМ НАД ВОДАТА

преди 12 години

Операция "Шменти - Капели", най-доходната операция на бивжата Държавна Сигурност.ЦЕЛ : 1.Завършване на ограбването на България ! 2.Изгравдане на непоклатима власт на червените олигарси и техните наследници ! 3.Унищожаване на Гражданското общество още в зародиш !Противодействие : Бъдете днес, ако ви е възможно в 11.30 ч. пред Парламента на ПРОТЕСТ срещу олигарсите, лобистките закони и унищожаването на българската природа !

30

до 29

преди 12 години

Как си взел диплома като си *** като гьон.