105

user87

преди 12 години

Награждават един друг с ордени и грамоти - политиците, стоичковците, догановците, мутрите, крадците. св.лочите, раздватат ордените наляво и надясно без контрол, в резултата наградата си губи своята ценност и всякъква значимност и се превърща в дрънкулка. Президента награждава вице-президента. Все едно аз тръгна моят братчет да награждавам с орден Стара Планина. За заслугите пред семейството.

104

Анонимен

преди 12 години

ще го запомня с този минимизиращ жест

103

Анонимен

преди 12 години

Абе ако не пишат че Ангел Марин е вицепрезидент на България - дали и 5% от хората ще се сетят кои е тоя.....

102

аз

преди 12 години

БРАВО...Нещто хубаво да се случи в БГ..Дано да е заслужен тоя медал.(съмнителни)но няма значение -нали не е нещто свързано с тъпата мутра..

101

Анонимен

преди 12 години

"Президента открровенно се гаври, народа само търпи... "То и премиера се гаври, Дянков и той се гаври, Цв Цв и той се гаври... Цялата пасмина е такава, само дето някои хора си създавате илюзии... Не можете да сте реалисти и да видите, че всички са ви го нацепили отзад, с Гоце начело(ама той си отива поне). Дерзайте!

100

путин

преди 12 години

гоце ще получи орден герой на ссср, отлично защити нашите интереси, а освен медал има и 10%

99

Анонимен

преди 12 години

И какви са големи заслуги на "генерал" Марин? Че пусна "дон" Цеци и още купчина престъпници??!Голям таш*к е тази държава. Президента открровенно се гаври, народа само търпи...

98

Анонимен

преди 12 години

Хахахах. Гоце ви затапи за изпроводяк : )

97

1 от народа

преди 12 години

Искам и аз такава значка

96

Огорчен

преди 12 години

Безгранична наглост. Няма да се учудя, ако връчи един орден на себе си за особени заслуги към държавата. По този начин Първанов се разплаща с послушниците си и ги прави за в бъдеще още по-предани на него лично. Това са най-мръсните комунистически похвати.

95

someone

преди 12 години

*** циркааааааа! И кв'ви заслуги? Че се води вице и никога не сме го чували и виждали?!И аз като колега ще повърна и лягам. Пу

94

Batman

преди 12 години

НЕВЕРОЯТНО БЕЗОЧИЕ!!! Ще повърна и си лягам!

93

Вход свободен

преди 12 години

9 мита за здравето. Пожарникарят ще изнесе лекция на тема: Вредно ли е честото мастурбиране? Вход свободен за всички от "герб"!

92

Борисова

преди 12 години

А бе кой е този Марин че и медал ще му дават

91

Анонимен

преди 12 години

Абе има ли далавера с тези ордени..да не им дават още по една пенсия заради тях след това...

90

до 105

преди 12 години

И ти ли, мръсен, червен, тиквен, гербав, болшевик се стряскаш на сън, като сънуваш Първанов или Станишев?

89

Кърлеж

преди 12 години

ами да му направи и една сф.рка

88

ордени и медали

преди 12 години

Първото, което ще предприеме плевелът, е да награди своя кукловод, пожарникаря, с всички въжможни бълхарски ордени и медали. Включително и тиквени!

87

Гошо Тъпото

преди 12 години

Марин ми е...колега по...пагон,но стана политик.Аз свестен политик у нас не...знам.Затова смв на това дередже;без армия,без промишленост,разорено селско стопанство,без национална сигурност,без национална стратегия.Но имаме едни...***-политици,с или без...пагони,дето се вика на...килограм да ги...купуваш и продаваш.Стига да има кой да им...плаща;те на друг господ,не се...молят.

86

ГОЦЛАНДИЯ

преди 12 години

НАИСТИНА ИМА ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ, ПОМИЛВА ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ГОЦЕ МУ НАРЕДИ. ЕСТ. ГОЦЕ НЕ ГО ПРАВИ ЗА БЕЗПАРИ, АМА ТОВА Е ДРУГА ТЕМА. СЛЕД ОРДЕН 'СТАРА ПЛАНИНА' НА АХМЕД ДОГАН, ТОЗИ ОРДЕН СИ ИЗГУБИ СИМВОЛИКАТА И ЗНАЧЕНИЕТО, ПРЕДЛАГАМ ОРДЕНА ДА СЕ КАЗВА 'ГОЦЕ' ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ЩОМ ЧУЯТ ИМЕТО НА ТОЗИ ОРДЕН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ СЕ СЕЩАТ ЗА ГОЦЕ !