164

снегорин

преди 12 години

Еи тва българина много *** народ сме!Тировете си карат с летни гуми,а и много от леките коли също и при най-малкият сняг стават катастрофи или задръствания поради занесло МПС,ама всички плюете Бат ви Бойко,и какво е виновен човека,че КАТ не си върши работат и не глобят шофьорите,които не карат със зимни гуми.

163

Граби народе!

преди 12 години

т днес имотите на покойния Михаил Михов Мишо Бирата са запорирани от частен съдебен изпълнител от Русе. Те са отнети след заведен иск от Банка ДСК заради 6 млн. лв. необслужен кредит от фирмата на покойника "Хотел мениджмънт" АД.

162

Анонимен

преди 12 години

Затрупа ни снегът. Бензинът свърши, бебето първо измръзна. После кучето, тъщата, жената я пратих да събира съчки. Така и се не върна. Гледам един дебелогъз, изненадах го, оня се дърпа здрав излезе, спортист бил май, но като го напънах топло! Спасен съм, викам, как ти казват, спасителю? Да ти запаля свещ в църквата! Боко, вика той..

161

Голям резил !

преди 12 години

Пълна вакханалия по пътищата ...

160

as

преди 12 години

Тройната коалиция и Костов са виновни.

159

аз

преди 12 години

Магистрала хемус-смях--кви магистрали в бг--

158

Истината

преди 12 години

Сега интересно от коя фирма е тира, защото ще се окаже че е свързан с БСП. Не виждате ли че това с апровокации на комунистите???

157

Анонимен

преди 12 години

отсечката от тунела Топли дол е спряна от Топлофикация и дадена на съдия-изпълнител...Кръстена е на Студени долООДЕДЕ-ГЕРБ

156

Анонимен

преди 12 години

До 115 да ти..лимонадата! кукуряк..40 ст. кебапче 69г.?? а сега колко е ,бе?? 25 ст.бира...от няколко вида бири,сега има 100 вида..и са по 0,5..0,7 лв.,ама КОЛКО е била заплатата *** 69г. в България не казваш!! онуфри , знам те аз;;; първо требе да идеш на *** малко да те натегне ,после на ибричкия малко да ти уголеми достойнството и на края да додеш при батя си *** да усетиш истински жезъл как *** хастаря,па после че му мислиш за демокрадция...

155

Алпоу!

преди 12 години

Що се занимавате с глупости, а не съобщите новината че днес Тигрите от Бистрица начело с нашиьо премиер Боко Тиквата са спечелили дербито срещу Конче-Вихрогонче ( Смядово ). За почистването са били мобилизирани всички остатъци от бг армията ( 56 *** ). Не ни занимавайте с разни глупости за разни зими.

154

Анонимен

преди 12 години

УТРЕ ЩЕ ИМА ОСТАВКИ ТАЯ ВЕЧЕР ЦЯЛА НОЩ ХОРАТА ЩЕ МРЪЗНАТ НА ХЕМУС,ЗАЩОТО АПИ И БОЙКОВАТА ПАСМИНА НЕ СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА,А ЩО ПАРИ ПРИБИРАТ ОТ ВИНЕТКИ И ПЪТЕН ДАНЪК, А БЕ КОЙ ИЗДЪРЖИ ДО ПОНЕДЕЛНИК ОЦЕЛЕЛИТЕ ХОРА ДА ОСЪДЯТ ДЪРЖАВА ДА ИМ ЗАПЛАТИ ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ,САМО ВЗЕМАНЕТО НА ПАРИ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ....

153

Шоп

преди 12 години

Не ми се чете всичко, но от това, което прочетох никой не пцува шофьора на тира, шефа на шофьора на тира и търговеца, който нема да пати, ако тира не дойде нувреме. Е писна ми от *** из форумите..

152

Анонимен

преди 12 години

Не се смейте, това ни чака При обсадата на Ленинград са загинали по официални данни 780 000. България е намаляла с 2 000 000 души след 10 ноември.Таня Савичева е родена през 1930, ученичка, води дневник за обсадата. Той съдържа само 9 страници, на 6 от които има записани известия за нечия смърт. Когато умира и майката й, Таня няма сили да употреби думата умря и записва само датата 28 декември 1941 година. Женя умря в 12 часа сутринта.Баба умря на 25 януари 1942 година, в 3 часа през деня.Льока умря 17 март в 5 часа сутринта.Чичо Вася умря на 13 април в 2 часа.Чичо Льоша 10 май в 4 часа през деня.Мама 15 май в 7.30 сутринта.Савичеви умряха.Умряха всички.Остана само Таня.

151

-_-

преди 12 години

....къде в Каракабабулгаристан, има аутобан! има само национали с две платна в едната посока, и две в обратна посока.И тоя нацвъкан национал Хемус стига сте го наричали магистрала

150

Анонимен

преди 12 години

До 115 -кукуряк..40 ст. кебапче 69г. Госпожице Калинке, знам ви аз, хубаво е да ви пипат по ***, но тове не е любоф! Ако шефа ви от ДАНС ви оправи,ту тугава е друга работа! Ха дано стане далаверата!

149

Анонимен

преди 12 години

На Борисов гордостта, пътищата, ставата само за бобслей сега:) Оня път пък в София го минаваха само с кану:) Какво ще казва строителя на съвременна България сега:)

148

Анонимен

преди 12 години

Раздадена е храна и вода и всичко необходимо на хората, закъсали в коли и автобуси.Разбира се, чрез касови апарти, свързани с ДАП и включено ДДС. Излишните (пенсионери и майки с деца) са хвърлени за храна на мечките и вълците, съгласно дирекнива 20112 на ЕС. Снегорините продължават да ловят снежинките във въздуха. Загивам, но не се предавам! съобщава млад гербаджия, нападнат от стар комунист Сър Гея Станишеф. Бат Боко рита мачле, да влезе във форма за форума.

147

Анонимен

преди 12 години

151Крава е тази, която те е родила, като единствената и грешка е, че се е разтворила краката:))) сега Олитата щяха да са с един по-малко:)))

146

Анонимен

преди 12 години

За първи път натрупа повече от 10см сняг тази година и проблемите не закъсняха : )

145

до 145

преди 12 години

Краво, аз НЯМАМ право да гласувам, защото не живея в Бг, освен това не искам,защото няма за кой и за какво!!! Що се отнася до ГРОБ- все ми е тая! Истината е една- да та е$а в яловия коч! В България, ако ще и Дарт Вейдър да стане премиер- пътищата пак ще са в състояние като след ВОЙНА!