69

Венелин

преди 12 години

Тенисиста е прав, че мача е без значение. И точки и пари не се печелят, но дори и на тренировка да те бият така боли! Не случайно Рибата се вмириса (откъм главата)...Пожелавам на Гришо да използва страхотната си форма в следващия турнир в Сидни!

68

шити гийър

преди 12 години

Горд съм че разполагаме с такъв талант и човек като Григор Димитров !!! Сигурен съм, че ще успее да постигне големи успехи и да прослави България!

67

Цецо

преди 12 години

Харесва ми как започва тази година, дано все такива неща да чета! И аз ги гледах на смесени, направо ги разбиха... браво и на двамата, все така да продължават!!!:)

66

Nobody

преди 12 години

Браво! А Мърдата Фиш като бил разстроен, да ходи да му ударят 2 яйца, че да го застроят.

65

Анонимен

преди 12 години

И ние ударихме гордо гърди, браво! Bulgarian Pride! Грандиозен и уникален успех за БГ спорт!

64

!!!

преди 12 години

Прекрасно! Искам да чета повече такива новини.

63

петър

преди 12 години

ГЛЕДАХ СИНГЪЛА И НА ЦЕЦИ И НА ГРИШО ВЪРХА, ВЪПРЕККИ ЧЕ ЦЕЦИ ЗАГУБИ !! СЕГА РАЗБИРАМ ,ЧЕ БИХА И НА ДВОЙКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БРАВО БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМО ТОВА ЧЕ ГРИШО ИЗКАРА ФИШ ОТ КОНТРОЛ ЕВАЛЛА

62

Голяма радост

преди 12 години

Браво български чеда! Бъдете здрави и много успехи през новата 2012 година!

61

do:27

преди 12 години

Нещо днес не си си пил националното лекарство - халоперидола. Много са такива като теб изпращелите. Та тез твоите любими *** сринаха света с кризи и хартиени пари сега само тук трябва да се пльоснат. Нестига ,че и сега ги храни целия свят ами трябва да ги вземем и акъл да дават.

60

_!_

преди 12 години

Бухахах, смешен драскач - кво чудо е, американците последни в групата, Григор в супер форма, а Фиш още от края на миналата година си личеше колко е зле. Ама нормално, все пак в тая държава всеки прави това, от което най-малко разбира. Пак поне няма коментар на самия мач, че да лъсне непознаването на материята с пълна сила.

59

нн

преди 12 години

До 27 беше!

58

Радост!

преди 12 години

Брово, Гришо! Чудесен мач срещу нафукания американец!Цвети, ти си чудесна! Спортист, харизма, поведение, СТРАХОТНО ИЗЛЪЧВАНЕ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО УСПЕШНИ ПРЕЗ 2012 г.!

57

нн

преди 12 години

*** и теб тенЕсиста да те нагласи!

56

До ТенЕсистчето

преди 12 години

Ей от такива като ТенЕсистчето всички си патим цял живот- неграмотни, малодушни, нещастливи селяни! Как не можа малко да се зарадваш поне незнам, какъв човек си! Такива като теб се крият щото тук могат да си пишат и анонимността им ги прави много силни и много разбиращи. Ама я да се съберем тези дето ни кефи победата и ти ела да ти видим колко ти е хейтърския кураж...дали ще си пак толкоз смел...едва ли!

55

sk

преди 12 години

Браво !!гордеем се с вас а гришо днес беше неотразим, това според мен беше най добрият му мач които е играл. е аз съм аматьор де нека специалистите кажа :)

54

valeri

преди 12 години

Някакъв писал се "тенесист" раздава оценки на талантливите играчи. Умник, ако беше по добър от тях щеше да си по турнирите, а не да ръсиш простотии по форумите. На корта не можеш да победиш и баба с ***.

53

до 27

преди 12 години

Такива като 27 утре ще развяват червено знаме и ще се одупят на Китай или на някой друг. Добре го правиш пич (одупването), ама ако не ти плащат си ***!

52

Анонимен

преди 12 години

Болните националисти без връзка с реалността и главния си мозък пак се разлаяха по месеца , като *** на селско сметище

51

АЗ

преди 12 години

Ако Григор запази това ниво на игра, тази година ще има огромен напредък. Пожелавам му го най-искрено. Браво още веднъж и на двамата, че зарадваха толкова много хора, направиха прекрасна реклама на страната ни и че постигнаха този успех!!!

50

АЗ

преди 12 години

Наистина, неочаквани успехи на Цвети и Гришо, които за пръв път участват тук и за пръв пъти си партнират - оказа се супер успешен тандем. Уникален дебют ! За Гришо просто няма какво да се каже - игра идеално. Наистина се превърнаха в сензацията на турнира, въпреки че не са на финал. И не го омаловажавайте, въпреки че е неофициален супер успех е. България досега не е канена да участва тук. Марди Фиш се оказа ***. Мисля, че каза по някое време "*** off" на Григор, заради което се скараха