420

demo

преди 12 години

жената от "дойче веле" доста се е заблудила, пише без да се усеща за една от малкото страни в Европа, с авторитарно управление, когато всичко зависи от един човек и една фиктивна партия, по много неща приличаща на руската Единна Русия, там и тук се печелят избори само с кражба на гласове и промяна на вота. Но в Русия,от един месец, започна формиране на гражданско общество с истински десиденти. след по-малко от 2 години, единствената страна, с която ще можем да се мерим ще е Северна Корея.

419

167 - скриха

преди 12 години

167-представители на властта СКРИХА доходите си. От тях 8 дупетати от ГЕРБ и независими. Като:Доскорошният заместник-министър на правосъдието Жанета Петрова,*** Тодорова, член на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт и представител на Съюза за стопанска инициатива, не е обявила, че е получила почти 140 хил. лв. от физическо лице.Диана Павлова, която през 2011 г. е била директор в ДАНС, не е декларирала доходи на съпруга ѝ - над 10 хил. лева.

418

Анонимен

преди 12 години

Просто НЕ е за вярване...В този форум е пълно с комуно-социалисти,страдащи за времето на диктатора живков...а е 21-ви Век...Смрад и гнус! Аз пък съм демократ и искам демократи в управлението на европейска България! Винаги ще гласувам за десните - винаги!

417

Дафинка

преди 12 години

Българките са отличнички в някои по-специални професии ! Аз , сестра ми и личната масажистка на Кадафи /също българка/ колко сме ги скубали тях ! Най-голямата сума която са ни давали беше на едно парти ,в което правехме групов секс ние трите ,Кадафи /Бог да го прости/ ,синът му и министърът на отбраната !

416

do 417

преди 12 години

Гоце,ти ли си?

415

анонимен

преди 12 години

до 417 прав си братле...аз лично не гласувах за Желю жабата..нито пък за Стоянов зъбера..нито пък за сегашното хилаво ново президентче ...но нали интелигенцията избира в БГ...е..слаб избор и преценка..и се оказва че като Първанката в близките годинки едва ли ще имаме такава забележителна фигура за президент

414

Охх Котьо

преди 12 години

НАИСТИНА НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.Със толкова щастливи и обогатени политици, и толкова ограбен и беден народец.хаха, майтап бе Уили. ИМА, ИМА такава държава, и вие вегитирате в нея, а тия двамата ви се радват, ама мноо ви се радват.

413

go 418

преди 12 години

От какво да ме е яд? Говоря точно това, което и ти потвърди току що - имате си всичко, за това престанете да се оплаквате. Все си мислите, че ще отидете някаде другаде да живеете, че там само вас чакат, и че живота е приказка! Ама сте много далеч от истината!

412

до 416

преди 12 години

Мен нета ми го плащат от ГЕРБ, и ако искаш да знаеш ДА! - имам си и собствено местенце къде да се гушна с децата и жената, И пак ако искаш да знаеш ще ти кажа - това ущтно местенце е междустълбищното пространство между етажите на ЦвъЦвъ.Яд ли те е сега. Завиждай!

411

АНОНИМЕН

преди 12 години

За съжаление българите си избраха двама президенти шутове, първия Жельо смешника клатещ главата като пумпъл, а втория Росен хилещ се като прос.....ка, как да им вярвам като и двамата са зависими марионетки, жалка за народа !

410

xXx

преди 12 години

Абе, мрънкалници, вие пак ли сте тук!? Така, както разказвате, ще каже човек, че за коричка хляб се борите, за да оцелеете! Ама, като сте толкова бедни, защо всеки един от вас, мрънкачи, има интернет в къщи? Нали и той пари струва? Защо 90% от вас живеят в собствени жилища? Защо всеки един от вас има соствен лек автомобил (а някой дори притежават два)? И, най-интересното, как така намирате всеки ден пари, да си пафкате цигарите? Айде, стига сте се оплаквали, ами се образовайте и работете!

409

Мартин

преди 12 години

Другаря Борисов толкова ми прилича на Тодор Живковда не са роднини?Спомням си как бай Тодор лъжеше народа че сме най-добрите на света.

408

Анонимен

преди 12 години

Не искам да живея в "отличничката"! Искам да живея при "двойкаджиите".

407

Ужас

преди 12 години

ТОЛКОВА ИЗМИСЛЕНИ ХОРА КАТО ТЕЯ ОТ СНИМКАТА НИКОГА НЕ СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ.Единия с голяма уста, другия с големи уши.Единия лъже, другия слуша и повтаря.УЖАС!

406

до статистика

преди 12 години

това до 406 се отнася и за тебе-имаш ли да кажеш нещо за тези твой съпартиици

405

тервел

преди 12 години

колкото и да не им се иска на някои летоброенето наистина започна с плевнелиев....до тук беше потоп не ами няма такава природна стихия с която да оприлича съсипията от последните около 70 години

404

Статистик

преди 12 години

Някой да каже нещо за имотите на ЦвъЦвъ???И възможно ли е да заспиш обикновен милиционер, а да се събудиш необикновен милионер?Явно е възможноиГарантирано от ГЕРБ!---забележка:..само за верни наши хора!

403

до 406

преди 12 години

Ти май помниш като маймунките... само до 3! Забравяш за братя ГАЛЕВИ, Гергови, Гущерови, Велчеви и още куп издънки на Доган, Симо и ГАЯ!?!?!? А да кажеш нещо за системата "три, пет, осем"?

402

до гюро и распутин

преди 12 години

да ви кажа няма оправия с тия комсомолчета от този форум явно или не им стига геноцида извършен от тяхните съпартиици над този народ та искат още...срамът е непознато чувство заменено от дебелоочие ...а онзи ден научих че си имали и интелектуални кръгове ...естествено не познати за никой здравомислещ но ;интелектуални; ..само си представете как изглежда това животно

401

до червените

преди 12 години

плюещите новия президент и ревящи по старите крадящи и нищо друго правещи псевдополитици ......що не заминете на безсрочна екскурзия в северна корея....