16

Retro

преди 12 години

Този въпрос няма да се реши никога поради две причини: парите, отпускани за бездомните кучета, потъват в нечии джобове... тия горе нямат интерес да си спират кранчето. Вторият проблем са безмозъчните стопани, които си пускат животните, когато им писне да ги гледат. Едното ми куче е прибрано от улицата и лекарят ни каза, че в него има немска овчарка, териер и още 1-2 породи, които не помня. Е как става тоя номер... Безотговорният български *** също трябва да се наказва. Срамно е направо!

15

Иван

преди 12 години

Яшаре, не знам за вас ***, ама ние булгарете-*** със сигурност имаме нужда от кастрация!

14

Дядо Петър

преди 12 години

По действащите в момента разпоредби, съответният кмет на община трябва да бъде глобен с 5 х 1000 = 5000 лева.Веднъж наброих 11 залегнали помиярчета - жалко че нямах фотоапарат за да ги регистрирам.И да заведа дело срещу кмета за 11000 лева.А ИНАЧЕ ТИЯ ПЕСНИ ГИ СЛУШАМЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ. И ТАЯ ДАСКАЛИЦА ПРОДЪЛЖАВА С ПРИПЕВИТЕ.ДОКОГА?

13

Анонимен

преди 12 години

А НА БЕЗДОМНИТЕ ХОРА, КОГА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ? ИЛИ ТАМ НЯМА ДАЛАВЕРА?

12

do 4

преди 12 години

ne6to si si zabravil tabletkite. ti4ai da gi vzeme6.

11

Кочо

преди 12 години

9Егати, аз за 1000 лв. ще ги унищожа!Да ми дадат един калашник и 10 000 патрона и за 1 седмица готово!

10

ГРЕШКА

преди 12 години

ТУК НОМЕР 1 НАПРАВИ ГРЕШКАТА ДА РАЗЛИЧИ *** ОТ ТУРЦИ

9

Кочо

преди 12 години

До 6: Ами, бездомните кучета с 50тина милиона ще ги унищожат. Ама ония старчета за да ги унищожат ще трябват повече пари, така е...

8

Novini.bg

преди 12 години

05.01.2012 | 18:40 *** помляха от бой журналист пред петима полицаи ...Dnes.bg vie nqma li da pusnete tazi novina...vijte bratq za kakvo stava vapros..

7

Анонимен

преди 12 години

а, грешка - помислих, че за друго иде реч, без малко да се изненадамама да, и кучетата са голям проблем, две десетилетия вече се давят с тях общинарите

6

Марк

преди 12 години

А бе доколкото разбрах в бюджета са заделени 52 млн. за бездомните кучета, а за БАН 54 млн.?!?!Аз банаджиите не ги понасям, ама все пак са хора, та горедолу разбирам защо им дават тея кинти!Ама кой си пълни гушата с парите за кучетата бе?Щото 52 млн. са си 52 млн., а кучетата по улиците не се свършват, нали?!?!

5

Яшар

преди 12 години

Ами за нас *** това от кога ще е в сила?

4

кучемраз

преди 12 години

В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***

3

Анонимен

преди 12 години

Аре борете ги тия бездомни кучета най-накрая. 20 години борба и те стават все повече. Каква е тая работа? То стана като историята с активните борци от соца.

2

VASILIS QNIS GERMAN

преди 12 години

POMISLIH CHE ZA HORA STAVA VAPROS...NO SAMO POGLEDNAH SNIMKATA I SE RAZOCHAROVAH...

1

Анонимен

преди 12 години

Кастрация за кучета, *** и турци