101

Анонимен

преди 12 години

и защо бе, Георги, баща ти като е такъв чудесен човек, не само че не е направил нищо да спре ***, ами и те е оставил на нея да те тормози на воля?!

100

Пиночет

преди 12 години

Лъха на интелект от снимката, типично бъдещо герберче.

99

кирил

преди 12 години

гошо, споко е пич, аз съм бягал от къщи на 16 да тъпча гадже... 3 дена ме нямаше, после ме скъртиха от бой, ама такива бяха годините... а и мацката си заслужаваше, готина и тясна... Преди година я видях случайно - вече и с дете беше... а аз съм си същия *** и на 29...

98

Георги

преди 12 години

А, ако не знаете за какво говоря, то обещавам ви, много скоро ще се погрижа да разбуля цялата истина и да покажа, че хората са били слепи през тези години и че нищо не е било казано, както е !!!! Струва ми се глупаво най-малкият член от семейството да се погрижи за подобно нещо, но ми писна да живея в лъжи и баща ми да бъде хулен, без обвиненията да са ИСТИНСКИ!!!!

97

Георги

преди 12 години

До 97! Ами не, аз съм Георги. Можете сами да зададете въпроса на сестра ми Мариела, тя никога не говори за това и искрено съжалява, защото баща ни винаги е правил ВСИЧКО за нас!!! Той е правил всичко за нас и за образованието ни. А, ако не знаете, да ви кажа, че сестра ми учи година и половина в Страсбург, благодарение на кой??? Вие се сетете, не ми се водят *** дискусии с *** хора ;) Аз съм тийнейджър и искам НОРМАЛЕН живот, с нищо не съм заслужил това, което получавам!!!

96

Анонимен

преди 12 години

Жоре, нещо ти издиша теорията... Добре де, ако си прав и наистина е така - след като баща ти има толкова връзки навсякъде, и след като по думите ти *** има психични проблеми, защо не си при него... И тоя нещо е *** май... Както и да е, успех в живота, всеки си има своите проблеми...

95

Анонимен

преди 12 години

естествено цялата полиция мобилизирана за откриването на дете на ГЕРБ-аджия. Каква изненада хахаха

94

Георги

преди 12 години

Приятелите ме познават и знаят какви проблеми имам. Нито съм наркоман, нито скинар, а спортист. Както и да е.. Никой не знае каква е майка ми в къщи!!!! ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС БИ ИЗБЯГАЛ ОТ ВКЪЩИ, АКО ВСИЧКО МУ Е НАРЕД И ГО ЧАКА ЕДНО ЛЮБЯЩО СЕМЕЙСТВО!!! А за разлика от това, аз получава обиди, заплахи и какво ли не. Най-малкото, че една майка НИКОГА НЕ БИ КАЗАЛА НА СИНА СИ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН, ЧЕ СЪЖАЛЯВА, ЧЕ НЕ ГО Е АБОРТИРАЛА!!!! ТОВА ЕДНА НОРМАЛНА МАЙКА ЩЕ ГО КАЖЕ ЛИ НА СИНА СИ???

93

до 93

преди 12 години

абе, лъчо ти ли си?! затова ли ти е прякора мозъка, щото не можеш да скалъпиш една логична мисъл. кое момиче ще се вързва на акъла на майка си, ако тя й чупи пръстите и легени в главата?!!!

92

Георги

преди 12 години

Баща ми няма никаква вина за изчезването ми, най-малкото, защото не е и в България!!! Плюете го, защото сте слепи и не знаете истината, а вярвате на медийните лъжи. Аз съм само на 15, а може би по-добре знам как стоят нещата зад всички вестници и медии ;) А, ако не, то с куфарче В ТАЯ ДъЖАВА ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА!!! За това, не вярвайте на всичко прочетено!

91

Анонимен

преди 12 години

И аз едва ли щях да се справя с гнева си, ако когато бях малък баща ми пребиваше майка ми и сестра ми. Какво е виновен, че има такъв родител.

90

майка

преди 12 години

Божеее,как може толкова злоба да таите в душите си!

89

Георги

преди 12 години

Ами благодаря на тези оказали съчувствие, но след като видях коментари от рода "жалко, че депутатското *** не е мъртво" не тая позитиви. А относно това за развода и прочие, БАЩА МИ НИКОГА НЕ Е ПОСЯГАЛ НИТО НА МЕН, НИТО НА СЕСТРА МИ!!! Това са болните фантазии на лудата майка и на сестра ми, която и се връзваше по акъла. Само да ви кажа, че майка ми е ЧУПИЛА ПРЪСТИ НА СЕСТРА МИ, когато тя е била на моите години и е чупила легени в главата!!!! Хора, отворете си очите, истината не е била на яве!

88

Анонимен

преди 12 години

Разбирам го момчето... И аз да бях син на гейберастки депутат, и аз щях да бягат от вкъщи!

87

данъкоплатеца

преди 12 години

Тоя е ***. Не желая моите пари да отиват за търсене на разни ***, като това. Да го *** ***.

86

славист

преди 12 години

Гошо, стани фен на Славия!

85

Анонимен

преди 12 години

оставете момчето на мира, без това не му е лесно. пожелавам му винаги да има цел в живота си и да знае как да я постигне

84

Анонимен

преди 12 години

Жоре, Жоре... ше се кача горе...

83

Анонимен

преди 12 години

*** журналисти! да бяхте написали в заглавието : Откриха издирвания Георги, оказа се син на ДЕПУТАТА Лъчезар Иванов ЛЪЧО да не ти е някой авер от подземния свят?

82

Анонимен

преди 12 години

четеш ли гоше, четеш ли? баща ти е един ***, който заслужава куршум в празната тиква.