88

бсп

преди 12 години

ДА ЖИВЕЯТ КРАДЦИТЕ,ЛЕНТЯИТЕ,МЪРЗЕЛИВЦИТЕ,ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,МАФИОТИТЕ,***,ПЕРЕКЕНДЕТАТА,ТЪРТЕИТЕ,САБОТЬОРИТЕ,ЛЪЖЦИТЕ,ТЕРОРИСТИТЕ,УБИЙЦИТЕ,ПОДПАЛВАЧИТЕ------НАШ ЕЛЕКТОРАТ И НАШИ БРАТЯ.

87

до чегобара

преди 12 години

дааа победилия глад в северна корея.

86

До пост № 87

преди 12 години

Сулев, скоро няма да бъдеш освободен от комунистическо робство.Ние от "Позитано" сме Ви набутали наши момчета и момичета и говньовци като теб им се радват. Гласувате като луди за истинските комунисти: Бой Методиев, Цвятко Цветанов, Цонка Цачева, Аню Ангелов, Сергей Игнатов,Мирослав Младенов, 97 от депутатите от ГЕРБ, 24 областни управители, половината зам.министри и други добри комунисти. Пульо, може ли така както си каскета, да станеш от компа и да ходиш при овцете.

85

ДО че говнара

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ, ЕВЕОПРЙСКИЯ СЪЮЗ И ДЕМОКРАЦИЯТА.СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА И МАРКСИЗМА......АМА ТЕ МАЙ ВЕЧЕ УМРЯХА ...ХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААА

84

ДО 86

преди 12 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ ...ЗА РАЗЛИКА ОТ ГОЦЕВИТЕ И СТАНИШЕВИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТРАКТОРИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ДА ЗАТРИЯТ БЪЛГАРИЯ.

83

чегевара

преди 12 години

да живее родината на победилия Комунизъм и Марксизъм Северна Кореясмърт на герб

82

Анонимен

преди 12 години

ЗМИЯРНИКА НА ПОЗИТАНО ОЩЕ ПРАВИ НАПЪНИ ЗА ЖИВОТ.....УМИРАЙКИ.НЕКА НА 22 ЯНУАРИ ВСИЧКИ ДА СЕ ПОЗДРАВИМ С ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО...ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА.

81

Искам така :

преди 12 години

Роско и Николайчо ще уволнят посланиците - бивши офицери от ДС. На Николайчо баща му също беше офицер от ДС. Ако не беше така, Ники най много да е завършил СПТУ, като Стоичков.Съдът ще връща на работа и следващите уволнени дипломати. Обезщетенията които те ще получават трябва да бъдат плащани от Росчо и Николайчо. Не може те да се гаврят с хората , а ние да плащаме.Много е лошо да кандидастваш в ДС , а да те приемат за пожарникар.Ето резултатите. Бойчо подкукоросва тези двамата Льольовци.

80

селянин

преди 12 години

Браво на съдиите шибай шибай Младенчо в дупарата.Всички са на кяр.

79

Българин

преди 12 години

вън ченгетата ! искат още да лапката от държавата ! безсрамници!

78

Анонимен

преди 12 години

затова им е все крив съда, щото си искат да колят и бесят на воля, както се и канят да направят междувпрочем, въпреки съда - после естествено няма Герб да плаща като мине и през Стасбург

77

БеСеПедераст

преди 12 години

Гоце ша ги вземе в АБВ-то и така сичките ни агенти ша са на идно място. А ся пукайте се от завис, гадни гербери

76

nue

преди 12 години

проклети и нагли комунистически ***!!!!! не само отзоваване, искам забрана да са на държавна работа доживот!

75

до 70

преди 12 години

Матросов, виждам, че ти вече защитаваш с гърдите си мезонетите на Гоце ДС-то, десеторно по-скъпи от на Цецо панелките :)))

74

legion d'etrang

преди 12 години

ще спечелят ами.....кой е подхванал такива *** като Никенцето/да е живо и здраво татенцето, че го реди на служби/, той не е спечелил.....то осново гернерските *** са си такива.....с големи усти и почти никакво сиво вещество...като старите комунисти...пардон социалисти

73

селянин

преди 12 години

Хайде войника Младенов да развърже кесията и да плаща като поп.После и малко кютек и работата ша са опраи.

72

до 70

преди 12 години

6 луксозни имота на някого и това е главния бандит на страната? Ами тези с по 16 собствени завода, с по 160 тира, с по 260 кораба, с по 360 апартамента, с по 660 милиона долара лични пари- защо не говориш за тях? ТЕ ДО ЕДИН СА ДНЕШНИ И ВЧЕРАШНИ КОМУНИСТИ. Но ти си пионка позитанска,която само ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ ИСТИНСКИТЕ КРАДЦИ,БАНДИТИ И ПРЕДАТЕЛИ.

71

До 71

преди 12 години

Точно така! Решенията на този съд струват толкова, колкото са платили тези с картончетата! А за мене - не струва нищо! И почти за цялата държава! Останал ли е и 1% българи, които да вярват в решенията на съда?

70

до чадърчето

преди 12 години

Щом Москва дава пневматичния си зонт на софийските комуноиди, значи те са приятели с Москва. САЩ са приятели на останалата част от българското население. Комуноидите подлежат на утилизация. Това е известно в целия свят на всички хора по планетата. Защо ли?

69

Анонимен

преди 12 години

Абе *** недоклецани, колко пъти още Бат Бойко трябва да ви съдира *** *** на избори, за да могат да уврят най-после празните ви червени кратуни. Не разбрахте ли, че сте аут най-малко още 2 мандата на ГЕРБ. А на третия мандат вашата лява /педерунгелска/ партия ще се свие до един вагон ***, така че и да кяфкате и да не кяфкате все тоя четвъртит ще ви влиза в скапаните амортизирани пърдалници. Борисов за сетен път доказа, че къде ви добара, там ви сваля скалпа, *** червените обратни индианци с още по-тъпия си нежен вожд Станишко. Стига сте се натискали за още бре, абе вие мазохисти ли сте или да, малко ли ви беше големия следизборен срам от бесепарския *** разпран, та искате още бой по лакомите червени ***.