30

Анонимен

преди 12 години

поне да беше казал че е за лична употреба, можеше някой някъде да му повярва хахаха

29

yyy

преди 12 години

не може един щангист да не усети 10 кг в повече аз не бих усетила ,но подобен бивш състезател никога -това е професия ,НО Е *** ,ЧЕ Е СТАНАЛ МУЛЕ -ДА ГОРИ ТОЙ И ФАМИЛИЯТА МУ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ТОВА

28

Анонимен

преди 12 години

Като спортист беше добър. След това стана абсолютен ***.

27

Жоро-бг

преди 12 години

Пак ли ти *** !?!? Писна ми да чета за този трафикант и престъник ! Дано да му дадат 30 години и да спрете да пишете за тези престъпници !!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Не ми пука дали е виновен или невинен, но трябва да не замесва детето. Ако трябва ще лежи доживот, но детето не бива да се травмира с разпити и очни ставки.

25

Анонимен

преди 12 години

Зад безрезервното доверие на Боевска се крие жесток и перманентен кютек от съпругът-***. Жертвите на подобно домашно насилие и поддържан страх развиват силно чувство на привързаност към самият насилник и безрезервно доверие в божествените му твърдения по който и да е бил въпрос. Единият е болен от нелечима тъпота и селска наглост, а другият - от тиранофилия. Единият заслужава поне дългосрочен затвор, а другият - лечение и съжаление.

24

Нинка

преди 12 години

Не му вярвай толкова бе мила, ти може би не знаеш от къде са ви паричките, а може би се правиш ,че не знаеш .....което е по-вероятно. Как пък хванаха точно него ,невинния, ами наркотиците да си ги носи на вашите деца, ама като подарък ,а не да го хванат с тези количества . На твое място и аз ще се правя ,че му вярвам, съвсем нормално е !! Да си гние там в затвора, и да си плаща греховете !!!!

23

man

преди 12 години

...ами ако е вярно, както казва тя, че "от куфарите са свалени толкова части, колкото тежи кокаина" и за това Боевски не бил осетил теглото им за съмнително ? ,,,но все пак, и това може да трика на съдружниците на Боевски, ако се докаже...

22

недоволен

преди 12 години

Наивни оправдания. Всеки е купувал куфари или пътни чанти и преди човек да купи нещо конкретно ще огледа поне десетина различни модела и не може да не му направи впечатление теглото на въпросния куфар или чанта. Това са девет килограма, не са 900 грама. Така че да се оправдаваме така наивно е най-малкото тъпо.ХА-ХА-ХА. Празен куфар с тегло 11 - 12 кг. Теглото на празен куфар е около 2 - 4 кг, не повече, но за това трябва мозък да има човек.

21

до 20

преди 12 години

не е така. колкото и жалка да е страната поискат ли политиците бързо могат да оправят хайдуците, щото това са едни момчета от улицата, а политиците са вече 2-3 поколение комуноидчета. аз боевски не го защитавам но не го и съдя аз не съм съдия!!! всеки прави каквото може за да изхранва семейството си. просто рядкост са жените които оценяват това и са готови да защитят мъжа си когато *** се разхвърчат

20

"прос" въп

преди 12 години

Боевица дали е донесла от Бразилия некое друго килце от "белото" ... да поклие масрафа по самолети, хотели, адвокати?

19

Килограмите

преди 12 години

Добре де, дори да повярвам че са премахнали някакви си прегради, остава 9 килогрма тежест. 9 килограма са 9 килограма. Да не се усети, нивъзможно. Ако Боевски може да не ги усети, то дъщеря не е възможно да не ги усети, тя е още дете. Така че, има нещо гнило в тая защита.

18

Няма значение

преди 12 години

Обществена тайна е , че в БГ пракора му е "Кокаин Боевски" :-) . Имам познати изграждали един от фитнесите му които до ден днешен още не могат да си получат парите за свършената работа и се съдят . Случайни неща с дрога няма , щом са в него значи там е трябвало да бъдат :) да си поеме отговорноста , така или иначе изложи цяла БГ с допинг тъпотиите му , да се оправя .

17

СИМЕОН ДЯНКОВ

преди 12 години

ГАЛАБИН БОЕВСКИ Е НЕВИНЕН! Да живее Бойко Борисов и Галабин Боевски да е жив и здрави!

16

Катализатор

преди 12 години

Защо се правите на луди бе ? Как можеш да носиш 9 кила повече в куфарите си и да не усетиш, а, как стават тия неща? Да лежи в Бразилия за назидание на всички други изклесяци дето се опитват да тровят нашите деца !!

15

Анонимен

преди 12 години

Този Боевски е е*ати тъпака. Не става за бизнесмен, ама се хванал...и накрая свърши в затвора, наркомана нещастен. хаха

14

uspokoite se

преди 12 години

ся дали му вярва или не няма значение. просто жената е на ясно че човека в крайна сметка заради нея и семейството си е рискувал, не заради писачите които се радват на лошото и сме стигнали дотам че си завиждаме за всичко но толкова години в малката панелка нормално да озверееме

13

asmodei

преди 12 години

mnogo si prav kILLER!

12

до 681

преди 12 години

Истината би трябвало да звучи като: - "Не му вярвам, така както и на Бойко..."

11

Анонимен

преди 12 години

Кокаин Боевски ще гние в затвора.