88

@ 70

преди 12 години

Има ДНК изследвания, в които можеш да се убедиш , че жестоко грешиш. По скоро в Турция не може да се говори за нация , тъй като те дори не са османци , турците са кръстени на някаква си династия и са всъщност *** събрана от кол и въже от територията на бившата империя , изкуствено създадена нация от Ататюрк. В Турция има повече българска кръв , отколкото турска в нашата , тук турския елемент е отдааавна асимилиран на ДНК ниво , остава пропагандата и идеологията да се изчистят.

87

косморог

преди 12 години

Ще успеят ли *** да забременят Брад Пит в Анадола? Опитите ще продължат, гледайте новото шоу за С *** льохман всеки делник по манафско време!

86

Анонимен

преди 12 години

...на мен трябва да ми платят 2 млн за да ГЛЕДАМ ПСЕВДО ИЗКУСТВОТО НАРЕЧЕНО ГАДЖАЛСКИ СЕРИАЛ... !!!

85

Балкан

преди 12 години

Много думи, които се считат за турцизми, всъщност са ирански/прабългарски, които са навлезли в турския език през средновековния български език и през местното население на територията на Турция - Персия е владяла тези земи около 300 години. Народът на древна Персия са иранци, също като прабългарите. Пример - Балкан е прабългарска дума на висока земя, планина, а навсякъде се споменава като турцизъм. Името на Стара планина, Балкан е дадено преди да се появят османците по тези земи.

84

Анонимен

преди 12 години

А сега дано да опъне нещо турско с плътно дупе и яки бомби щото тоя татоиран скелет де го мандръса вкъщи не е работа. Да разбере какво е яко клатене Пита!

83

Анонимен

преди 12 години

Над България вече ще патрулират турски военни самолети,съобщиха медиите днес. Ей това е срамно

82

генотип

преди 12 години

20-те процента потомци на Аспарух (за точния процент нямам информация) са си тюркски народ. Как така да няма тюркски гени?--Прабългарите не са тюрки, а иранци. Прабългарският език е ирански език, не тюркски. Затова в българския генотип няма тюркски гени.

81

на Брат Пит жена му

преди 12 години

до "На Брад Пит брат му " - Дъглас, ти ли си бе?

80

0

преди 12 години

Защо всяка една тема се свежда до религиии,,, ????? Явно вие българският народ сте доста комплексиран!!!!!

79

някой

преди 12 години

До: номер 74Едно уточнение: 20-те процента потомци на Аспарух (за точния процент нямам информация) са си тюркски народ. Как така да няма тюркски гени? Чисто турски няма, така че технически си прав, но подозирам че имаш предвид изобщо тЮркски. А тЮркските народи са много. Българското "хайде", което е взето буквално от турското "haydi", се оказа че го има и в руския език, но като "айда" => най-вероятно е заимствано от татарски или друг тЮркски народ.

78

На Брад Пит брат му

преди 12 години

Че то онова меланхолично, безизразно *** Чарли Шийн взимаше по толкова на серия в "Двама мъже и половина", защо Брад Пит да не вземе?

77

БРАТ ПИТ

преди 12 години

Е добре де добре!Знам,че ме упреквате,но какво???Един епизод е само,хем да се поразвлека малко с някоя туркиня,че ми писна с тая кифла в къщи!Вземам парата и това е!Извинявам се за дискомфорта,който ще причиня на феновете си,като налупя тази ***,но....бизнес...сори

76

някой

преди 12 години

До: номер 85Като са изчезнали отдавна, тогава откъде знаят турски?

75

хаха

преди 12 години

Явно много го е закършил Братчето.Ами с толкова много гърла вкъщи не му е лесно.

74

Анонимен

преди 12 години

Турците си плащат 2 милиона държавна пара и Брад Пит се е навил човека. Пък и дори в Холивуд има глад за идеи, така че не съм особено учуден. Но смятам, че това е с цел да се привлече вниманието на света към "славната" османска империя, чрез заплащане. В което няма лошо, разбира се, макар че Сюлейман си е бил един алчен и агресивен садист.

73

ми

преди 12 години

1. тоа нооого е закъсал, щом само за 2милиона си е навил. верно, има ноо деца, *** брат пит е това...или само името му ще е на рекламата. 2. мамелюка ,недоволно дращеш тук, може да си иде у деарбекир,, никой не ги е вързал тук, паспорти имат, ако не, че им дадат...

72

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа има някаква логика, щото чух, че тоя сериал а правен по книгата на Colin Falconer - Harem, която беше голям хит из Острова и Щатите... Не че на Брата много му се ходи до Стамбул, просто заради книгата и сериала изглежда ще го купят назапад...

71

дао 91

преди 12 години

Българския етнос днес по последни научни изследвания с участието на БАН и учени от Италия:40% потомци на Траки40% потомци на славяни20% потомци на българите на АспарухТурски гени сред българския етнос в България няма !!! В турция обаче съм сигурен , че има много повече български гени от чисто турските !!!

70

до 88

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ- ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА СЛЕД ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ.

69

.

преди 12 години

Абе хора разберете , че турците са изчезнали отдавна , асимилирани от българите ,ако има то са съвсем малко , в България в момента има помаци , които са българи мюсулмани и останалите са потурчени навремето българи , които мислят , че са турци , но не са. Вие сте българи като нас , влезте в час.