218

Цветан Караилиев

преди 12 години

Г-н Василев,характера на гадната им котерия не бях го виждал/чел/в стихотворна форма,Вашият опит е добро начало,благодаря Ви.ако всички червени гадове успея да ги видя покойници-е,значи,че от Създателя съм помазан.

217

Анонимен

преди 12 години

Догодина всеки с туба ще трябва да има специално разрешително, а за пълнене се предоставя номер и лична карта на бензиностанцията.

216

до Василeв

преди 12 години

Другите къде ще изчезнем имам предвид тия 60 % дето не гласуваме обикновенните хора лоши матрял и т. н. Та на въпроса с нас какво ще правите колите ли ще ни запалите ?

215

Миро до 213-ти

преди 12 години

Кого плашиш с отмъщение бе крадлива,ненаяла се,долна гербава *** ?. Свърши вече вашата ! Края на тази крадлива полицейска хунта е съвсем близко ! Не бяхме 500 човека а много повече ! Помните ли преди как се започна края на Виденов ?. Народа го освиркваше по градовете където се появеше ! Същото сега е и с Борисов,с тази разлика че вече в който и град да отиде излизат хиляди да му покажат че е нежелан. Народа съвсем скоро ще измете тези нагли крадци със страшна сила ........

214

до василев

преди 12 години

Това да не ти е автобиографията? Типична за гербав.

213

работник специалист

преди 12 години

системно ми източват горивото от колата от близо една година,преди 3 дена пак и естествено закъсах на път за работа,от бензиностанцията ми отказаха да ми зареждат в туба,обадих се на friends но нали не сме крадци на гориво и не можахме да източим,изгубих 4 часа и мъмрене от началника.МНОГО МИСЛИХ И РЕШИХ,ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ Е ЗА МЕН.Празници, нова година и след това ЧАО.

212

Василев

преди 12 години

Комунист за бой се стяга!!!Не ще да работи той!!!Комунист за бой се стяга!!!Гладен,мързелив,злобен и въшлив!!!Комунист за бой се стяга!!!Няма вече комисиони и далавери от еврофондовете!!!Комунист за бой се стяга!!!Загуби избори безчет!!!Комунист за бой се стяга!!!Мята туба на рамо!!!Пали и реве от кеф!!!Комунист за бой се стяга!!!Анархия му се върти!!!В цървената циментена главица!!!Комунист за бой се стяга!!!Лидера е педофил!!!Комунист за бой се стяга!!!Шефа им възелин си купи!

211

До Василев

преди 12 години

,,Ще останат само кадърните и привъжениците на ГЕРБ,,. Ваилев,да смятам ли,че привържениците на ГЕРБ са некадърни /по твойте думи/.

210

Шофьора

преди 12 години

Патрулка спира в късен час автомобил за проверка.Учтив полицай се приближава към колата, представя се и казва на шофьора.- Документите за проверка моля.След като се уверява в редовността на шофьора, се почесва и в един момент казва.- Резервоара за проверка!Шофьора плахо слиза от колата и отваря резервоара.Полицая светва с фенерчето в резервоара, помирисва в отвора и констатира.- А возите запалителни течности, бързо с мен към районното.Заловен е поредния подпалвач. УРА, УРА, УРА!!!

209

Анонимен

преди 12 години

Толкова са некадърни, че доказателства не могат да намерят. То и проститутките на магистралата не го правят за пари, а за кеф и бройката ама....

208

до василев

преди 12 години

Абе откачалник! Темата е за запалените коли, не за Гоце или Боце! Да не ви плащат на кило глупости?Втори път ти го пиша, защото бавно загряваш. Ами чети на срички за да го проумееш!

207

DO MIRO

преди 12 години

И АЗ СЪМ ОТ ПЛОВДИВ ! И ГЛЕДАХ ОТСТРАНИ ПРОТЕСТА ВИ ! НЕ БЯХТЕ ХИЛЯДИ,А 400- 500 ЧОВЕКА СЪС ЗНАМЕНА НА КНСБ И "ПОДКРЕПА" . СКАНДИРАХТЕ " БОРИСОВ - ИСТИНСКИЯ ОКТОПОД И МАФИОТ" И " ОСТАВКА" . НО КАМЕРИТЕ НА СГРАДАТА НА ОБЛАСТНАТА УПРАВА ВИ ЗАПИСА ЛИЦАТА,И КАКТО СЕ ГОВОРИ ИЗ ГРАДА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ ЩЕ ИЗЧАКА ДА МИНЕ МАЛКО ВРЕМЕ И ЗАПОЧВА ВЕНДЕТА СРЕЩУ ВАС И СЕМЕЙСТВА ВИ !

206

Анонимен

преди 12 години

Eдиният е ***, а другият е ***. И какво правим ?

205

Българин

преди 12 години

Мали-и-й - добре че прочетох това !!! Утре ще ме фанат ушевите, че нося запалка в джобът и ще ме арестуват, а както и постоянно ктитикувам Кратуната, *** и Гномът, ще ме обявят за терорист 1 и ще ме затворят доживот !!!Фърлям запалката, ще си паля цигарата с кремък и прахан - тъкмо ще пуша по-малко...

204

AZ

преди 12 години

lele kolko ni e neshtastna durjavicata

203

dedo

преди 12 години

до 195Извинавам се на 2-3-те % полицаи, които не са търтеи или подкупни, ако си от тях - приеми искренните ми извинения !

202

Анонимен

преди 12 години

дави кай сега кат го фанете го подпалете малко Той си каже. Ина4е няма оправия

201

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до Василев.........А ако се получи така че вместо да ни изморите от глад ние излезем по улиците и площадите на страната и ви изметем,арестуваме и изправим пред съда за милиардните кражби,незапомнената контрабанда,изхарчването на валутния и фискален резерв и прехвърлянето му в лични сметки ? Тогава какво ще стане а Гербави крадци ?

200

Василев

преди 12 години

Скоро ще приключим със социалистите и с всички вас !Ще останем само кадърните и привържениците на Герб !Другите ще измрете от глад- това заслужавате !Нарича се естествен подбор !Гарантирано от Герб !

199

до 199

преди 12 години

Абе откачалник! Темата е за запалените коли, не за Гоце или Боце! Да не ви плащат на кило глупости?