341

NM

преди 12 години

Някой ще може ли да обясни на този премиер, че западните държавници ценят хората си, правят и невъзможното, за да живеят те достойно, макар и с цената на дефицит!- каква е ползата от този псевдо растеж, който непрестанно повтаря, когато хората загиват в мизерия и дали не си въобразява че е по-умен от европейските лидери...наш Бойко да съветва Европа- извинете но е смешно!

340

Анонимен

преди 12 години

Да работим за вас нали? Вечно. Цял живот. Докато започнем да лазим,защото няма да може да ходим и накрая пукнем, преди да сме взели и една пенсия.И стига си "давал" бе. Откъде ги взимаш,а?

339

Пешо

преди 12 години

Държавата потъва дами и господа вода има за всички единственните които ще изплуват са политическа партия ГЕРБ и техният лидер Б.Б защото те притежават едно много важно качество!*** никога не потъват!

338

материал

преди 12 години

Г-н Борисов,като дяавате за пример ту Европа или ЗападаЗАЩО НЕ НИ СРАВНЯВАТЕ ПО ДОХОДИ?колкото и да ни мислите за МАТЕРИАЛ не се увличайте!Обяснете по какъв закон ще се осигурявам 40 години от,които има няма ще ползвам 10?Защо *** си получават всеки месец без закъснения помощите за,които не са допринесли и 1лев и създават *** ици няма криза? Като ни сравннявате със Европа и Запада ,моля ,направете,като в Запада-колкото години се осигуряваш,толкова и ще получаваш!Не се крий зад Станишев

337

зъл

преди 12 години

И за инфо на сбъркания гербав 333: Мильо айда аз да те светна каф ще е резултата от тиквената т.н. реформа. Още догодина дупката която ще зейне и у НОИ и у бюджета на соц. министерство сумарно вероятно ще бъде два пъти по-голям от този за тази година. А това ще стане първо защото безработицата ще скочи (респ. плащанията за това), а от друга страна ще паднат приходите от осигуровки. Реално с реформата на Тиквуняка за мен става безпредметно да се осигурявам, защото сега ми вдига възръстта с три години, утре следващия тиквуняк ще ми я дигне с още толкова пак с *** оправдание, че нямало пари в НОИ и т.н. докато стане примерно 100 г. Така че няма пенсия, няма плащания за осигуровки :). А и да те светна, при това положение и за колегите ти от милицията също няма да има, щото от фабрика за *** пари не се печелят :)))

336

Мечтател

преди 12 години

Малииии, 4,5 млна за ремонт на детска градина. С тези пари ще си построя къща в Бояна с външен и вътрешен басейн, с панорамен асансьор и със златни дръжки на вратите от абанос. Ще си монтирам свръхмодерна алармена система и лека картечница на покрива, за да мога да обстрелвам хеликоптерите на НАП, когато прелитат над "скромното" ми жилище.

335

Българин

преди 12 години

...извинявам се за техническите грешки в долните два поста, но само като видя тоя наглец на снимката и побеснявам...АЗ НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ВЕЧНО !!!(напишете това в Гугъл)

334

ffffffffff

преди 12 години

искам да попитам кога един *** е работил пове4е от балгарина след като знаем вси4ки каде работят ползотворно и искам да излезе закон 6том 6те му ддават земи така и да се вземат.Ако се откаже да работи или кривне от патя и да се задалжат да пла6тат осигоровки няма само балгарите да пла6тат а те да лентяистват кога 6те изкарате такав закон които да е равноправен за вси4ки не са по разли4ни от нас.За6то след като идем в болницата не се признава платена осигоровка а си искат парите.

333

Българин

преди 12 години

3.1 милиарда за издръжка на ***, 1 милиард за инвалидни пенсии, а поне 60% от инвалидите са фалшиви, ушеви ***, военни, ченовници осигеровки не плащат -- срещу това бюджетът спонсорира НОИ с 4 милиарда на година... ...очевидно е, че ако привилегированите професии започнат да плащат осигуровки, а паравизитите бъдат изхвърлени от системата, пенсиите на хората ще бъдат завишени с поне 10%, а НОИ пакщ ще е на плюс !!!!Нещо да кажеш, боко, *** *** подлого ?!?

332

зъл

преди 12 години

Ха-ха-ха Тиквеняка пак "давал" милиони. Сигурно от личния си джоб :))).Тоя *** що се отъждествява с държавата, абсолютизма отдавна мина, а правешкия му господар се спомина. А и нагъл бе, за поредното недоумие на гробарите иска и благодарност :). Но в едно е прав, резултатите ще се видят след края на мандата му и за тия дет му се радват ще ги светна, че ще са трагични.

331

Анонимен

преди 12 години

Не знам ама аз за 4 млн ще построя 4 детски градини да не си внася ютонг от марс бе и дограмата да е от злато егати детската градина крадци и некадърници.

330

Българин

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНАТА ефективна пенсионна реформа ще се състои във въвеждане на индивидуални пенсионни сметки, задълбжаване на привилегированите касти (ушеви, военни, чиновници) да плащат осигуровки и изхвърлану на мръсните *** от хранилката НОИ !!! Защото в момента над три МИЛИАРДА на година от осигуровките ни отиват не за пенсии, а за издръжка на долното *** племе, на професионалните "самотни майки на 10 чаавета" и "трайно безработни"... но боко иска да работим докато пукнем, за да ги храним !

329

До 317

преди 12 години

Тая песен вече сме я слушали преди изборите за президент! Колко трябва да сте ***, че да разберете, че лумпенските ви мечти няма да се сбъднат! Събрали сте се тука червени лузъри да се чешете по гъ.овете и да плюете, а аз днес съм се скъсал от работа да изкарвам пари, за да ги раздава държавата на *** като вас. Дано ви спрат вече помощите! Бизнеса не може да си поеме дъх от ***!

328

Анонимен

преди 12 години

Бойче , като гол *** у коприва си(знаеш ли какво е коприва , у Банкя има ли?), колко мърдаш повече ще те изгори

327

Анонимен

преди 12 години

Ей Боко и защо да ти внасяме тия осигуровки за пенсии, а ти не си построил нищо още ЕС ни построи магистрала, а ние си построихмме детска градина за 4 млн дай да видим сега ти какво свърши.

326

ТИКВАР

преди 12 години

КАКВА Е ТАЗИ ЦЕНЗУРА ВА УЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

325

Анонимен

преди 12 години

''БРАВО!!!" , но с кавички!

324

666

преди 12 години

Сега е времето т.нар. НАРОДНИ представители да покажат, че наистина са такива и да потвърди ветото на президента за пенсионната реформа. Дано опозицията се организира и даде най-после отпор на *** идеи

323

Пешо

преди 12 години

Евала мутри евала Борисов хвала ви специални похвали и на майките ви че са *** такива редки *** като вас!

322

Простакис

преди 12 години

Постъпленията в НОИ ще спаднат драстично след така наречената пенсионна реформа на Боко. Българинът е ***, но за сметка на това е много хитър и когато държавата иска да го *** отзад, той си слага тапа на *** и аналното отверстие става недосегаемо за всички видове непочтени домогвания.