160

Анонимен

преди 12 години

До дежурните по сайт - ще ви видя в края на деня, като се приберат работещите, дали ще има "подкрепа" за пенсионната реформа ?...

159

Бай Бойкя

преди 12 години

Бай Бойкя ша ви опрай. Да го духат бедните

158

ГЕРБер

преди 12 години

до: 164Бойко Борисов най-вече мачка такива червени тикви, като теб!;)

157

ГЕРБер

преди 12 години

Бойко Борисов е ГРОБокопача на червените тикви.;)

156

До 162

преди 12 години

Комуниста Бойко са бори срещу другите комунисте. Мачка комунистите от средния бизнес, мачка комунистите пенсионери, мачка комунистите синдикати, мачка собствения си комунистически народ. Големи клоуни сте, кат бат си Бойкя

155

А така де

преди 12 години

Ататка де. Атака с комуниста Бойко напред. Фашисти-а така де, и комунисти а герб де хванали под ръка и мачкай народа. Фашистко-комунистическо сборище с една мутра-клоун най-отгоре.

154

ГЕРБер

преди 12 години

Бойко Борисов може да е бил комунист, но се е излекувал от тази болест.По-важното е, че в момента е единственият, който навря комунистите в ......Абе сещате се.:)

153

Анонимен

преди 12 години

Срещу какво точно ривете бе ? Нали ви е ясно на всички, че това не е реформа, а геноцид ? Ще умпрете на работното си мясно, пенсия няма да видите никога.

152

АТАКА

преди 12 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!..... И ТУРЦИ!

151

Най големия комунист

преди 12 години

се нарича Бай Бойко. Комунист до ушите и мутра до петите. Комбинация достойна само за цирка

150

Я да видя сега

преди 12 години

кой обича комунистическата мутра Борисов?

149

Анонимен

преди 12 години

Който и да ни натиска за "реформата", тя е неправилна, антинародна, увеличава социалното напрежение в момент, когато това е крайно нежелателно и ще има непредвидени последици за управляващите. А и не води до никакви икономии, щом се равнява на коледните добавки на едно министерство! За една държава, готова да плати 5 милиарда в общ фонд за покриване на чужди безобразия, да реже 30 милиона от собствените си родители е срам и позор!

148

Анонимен

преди 12 години

Първанов бил приел мотивите на синдикатите... Е, как няма да ги приеме?!? Нали са от едно и също комунистическо-ченгесарско котило и имат общи цели и интереси - дестабилизация на България цялостна реализация на руските кгб-олигархични интереси в страната ни. Не съм фен нито на ББ, нито на ГЕРБ, но фактите са си факти. Българио, много ми е жал за теб... никога няма да се оттървеш от мъртвешката прегръдка на братската руска мечка...

147

pi4a

преди 12 години

Абе не знам кой е агент, кой е грабил и кой какво е направил, но ето тука през 2008 имаме това, а днес имаме кьорфишеци и общи приказки на разни физкултурници, пожарникари-мутри, бъдещи президенти напазарували гласове, както навремето продаваха труда на нъгарите в германия и лапаха земя на безценица, кучкари, които разбират от у-ление бна капитали и земеделие, колкото аз от синхронно плуване и .т.н. investbg.government.bg/upfs/45/BIR_6.pdf Боко, къде последно те бяха поканили официално?:)

146

Анонимен

преди 12 години

И да иска агент Гоце не може да наложи истинско вето, а само да върне закона за преразглеждане. На практика едно безмислено упражнение, тъй като у нас ветото е суспендивно /отлагателно/. Просто си играе на голямо момченце. --ама е с малко пишленце

145

РасПутин...

преди 12 години

Отново свалям шапка на Борисов! Както разкри, без да си дава много зор, истинската същност на СДС и ДСБ, като ги накара да гласуват ЗАЕДНО с КОМУНОИДИТЕ и ДПС, така и с тия продажни синдикати! Ето я четата, Гоце, Тренчев, Димитров! Един път завинаги са разобличени двата *** синдиката, а Тренчев просто УБИ Подкрепа! Амин!!!

144

ДО 140

преди 12 години

Ало, провокаторчето...

143

тримата глупаци

преди 12 години

Събрали се трима агенти на ДС и пак искат да решавата съдбата на БГ. Само дето вече са дърти и изветрели и не могат да осъзнаят, че тяхното време е отминало и друг кара влака. Да хващат техния влак за село и да се мятат на бунището.

142

ГЕРБарит

преди 12 години

ГЕРБарите пак са ***. Ама нали вие си ги избрахте, яжте сега ***. бг народа е мазохист. Но изпитва психически синдрома на жертвата. Колкото повече го мъчат, толкова повече обича мъчителите си. Това се нарича стокхолмски синдром. Нека да обичаме мутрите, те са си нашенски мутри.

141

Д-ра

преди 12 години

Всички герболетки да млъкнат сега, защото когато плюеш по истината плюеш върху себе си.А истината е че това правителство е взело дало, вече взе достатъчно и е време да дава оставката си!