34

Българин

преди 12 години

Тази *** Диана Ковачева ще е поредната марионетка на Боко... Ще слуша и ще изпълнява повелите на мегаломана от село Банкя, който с некадърното си управление ще провокира в България гражданска война.

33

Юрист

преди 12 години

Лудият Сидеров спря да подкрепя ГЕРБ,дойде още по-лудия Яне Янев.Уж щеше да уволнява Б.Борисов,но след като му беше подхвърлено кокалчето/разбирай парите/,започна да бъде патерица на това некомпетентно правителство.

32

az be

преди 12 години

""Как един човек без ден стаж в съдебната система ще има самочувствието да се изправи пред Висшия съдебен съвет в качеството на негов председател и ще удари по масата, за да отстоява принципна позиция?", попита Манолова." Абе , ***-О заспала ,къде беше когато серГЕЙ без ден трудов стаж стана Премиер???

31

9К79 Точка У

преди 12 години

Абе що се правят на щури тия от БСП-то, та разиграват тоя цирк, това театро!?? Въпросната дама родена 1975 год. е съпруга на Венцислав Караджов, който е член на Централната избирателна комисия от квотата на БСП. Аман, както би казал електората на Сокола от такива зле скълъпени представления! А за професионализма на госпожата както казват руснаците "Поживем, увидим"...

30

..

преди 12 години

sravnenieto za velikite bulgari e meko kazano neumestno....i zashto "veliki" e v kavichki?????tuka pak li se izkazvat uchenici,izbqgali ot chas ili tova e porednoto dokazatelstvo, kolko e prost bulgarina...

29

rument

преди 12 години

БСП - Болни Самовлюбени Пед...си - ФАКТ

28

до 20

преди 12 години

според мен реформата не трябва да се прави от министъра, а от самата система. Никой не знае по-добре от съдиите и прокурорите какво трябва да се промени и как. Според мен министърът просто трябва да "накара" магистратите да му "напишат" новите правила.

27

Анонимен

преди 12 години

Брей! Много капризна опозиция бе! Все нещо не им харесва... все нещо недоволни!

26

tralal

преди 12 години

paca

25

rument

преди 12 години

хахаха много си прав 22,само турчина липсва на снимката и идилията щеше да е пълна :))

24

do 9

преди 12 години

A we kaput tova 4e 30 godini raboti6 ne6to ne ozna4ava 4e si dobur vuv su6toto.Az kato se zamislq ot takiva kaputi kato teb strada tazi dyrjava 6toto qvno i na teb sa ti orqzali krilata ta mrunka6 kato destvenica.

23

до 10

преди 12 години

Умният човек се учи от ЧУЖДИТЕ грешки и когато не знае нещо - пита. Никъде по света няма изискване за възраст, за да заемеш ръководен пост, освен за президент.

22

Анонимен

преди 12 години

ГОТИНА СНИМКА---КРАДЕЦ,ПЕД.РАСТ...КРАДЕЦ, ПЕД.РАСТ...КРАДЕЦ,ПЕД.РАСТ74

21

Ники

преди 12 години

А този от снимката без ден трудов стаж стана премиер сега за един министър се притеснил

20

Акциза

преди 12 години

Абсолютно съгласен съм с 9 и 10. За да бъдеш реформатор и то в много тежката съдебна сфера трябва да си много опитен. Министър-председателя може и на 25 години да е и да е със средно образование. Той не прави реформите, а само координира дейността на министрите си. Но министрите и особено на правосъдието трябва да е един от най-опитните и уважаваните в бранша за да му имат доверие в самата система, иначе каква реформа ще направи!

19

))

преди 12 години

профисионалистката от прозрачност без граници -путкомафани.........то като пък се замисли човек -футболист N1 и е шефа, така че всичко е наред -да ти *** и министрите и президентите и всички там ***.....

18

до 9

преди 12 години

Точно така - "можене и знаене", а тези неща не зависят от възрастта. Освен това, ако не си наясно да ти кажа :), правосъдният министър не правораздава и въобще не е задължително дори да е юрист. Не я познавам и не я защитавам, но не може да се каже "тая не става, щото е малка" без да сме видели какво прави.

17

wiktor

преди 12 години

Успех на г-жа Ковачева! Сега тя с помощта на г-н Плевнелиев и г-жа Попова, както и с помощта на правителството трябва да изчистят съдебната власт от комунистическите *** на агент Гоце, които удобно са се нагласили там на топличко и си цоцат държавни парички и далавери. Едва тогава ще може да се каже, че има някакви наченъци съдебната система да започне да работи адекватно.

16

Анонимен

преди 12 години

Колко са нагли представителите на българската опозиция в Парламента.

15

Анонимен

преди 12 години

Ама това, че няма стаж въобще не е чудно. В цялата страна поне половината от новите кметове и зам. кметове са като изсмукани от пръстите. Хора, които не разбират от собствената си професия, камо ли от управление на държавно ниво. Важното е да са от партията, да са пошлувковци, а за това ще си получат бонусите.