408

Анонимен

преди 12 години

САЩ са велика сила!Да му мислят китайците и други съседни държави близо до Иран!

407

Анонимен

преди 12 години

ЕДИН УМЕН ЧОВЕК ПРОГНОЗИРА ПРЕДИ ВРЕМЕ,ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ СЕ ТЪРСИ МОТИВ ЗА ИЗРАЕЛ ДА НАПАДНЕ ИРАН.А Бойко Борисов е една пионка на комисионна за провеждането на Нов световен ред у нас. То не беше грабежлък и лъжи, то не бяха пиар акций на малоумният физкултурник Цветанов, то не бяха обеди и вечери с чужди управници, то не бяха вопиющи молби от Мухобройко и измисленият генерал и гъзолизец Аню Ангелов САЩ да ни вземат под ракетният си чадър. С две думи тотално унищожение и предателство на националните интереси на България, прикривани зад лъжи и акции челящи да отклонят вниманието ни от истината за това което се случва. На всички вече е ясно че проектът "МухоБройко" разработен и реализиран от Луканов и неговият наследник Любен Гоцев скоро ще се срути с гръм и трясък и затова се бърза. Бързат предателите и слугите да откраднат и малкото което е останало от нашата родина. Бързат окончателно да ни погубят като държава и затвърдят американската окупация на България.

406

Нина

преди 12 години

Тук има няколко запазени пропагандни фрази. Първо ще кажат, че щом сте против НАТО сте комунисти, после ще кажат, че сте терористи, а накрая, че връщате часовника на цивилизацията назад и сте първобитни хора, защото НАТО е цивилизацията. Ето виждате ли пропагандната машина до какво води?

405

Нина

преди 12 години

Пората не могат личните си права да защитят, ето пресен пример са българските железничари, то не бяха заплахи за уволнения, то не бяха събиране на имена и т.н. а какво остава някой да тръгне да стачкува са по-добри отношения между хората и нациите, нали ще ги обявят за луди.

404

Нина до 408

преди 12 години

Не могат обикновените хора. Изгради се такъв тип ред, че да не може. Обикновените хора нямат ресурс, те са зависими на 100% от големите хора, които вземат решенията. Всички са роби, на банки, на работодател..никой не иска да загуби насищния си. Реално инструментите са контрол са много.

403

Нина

преди 12 години

Аз съм на мнение, че Израел трябва да търси само дипломатически решения. С добра дипломация и преговори всичко ще бъде наред. Лошо, че САЩ също искат война, но на тях им е лесно, през два океана са.

402

до Нина

преди 12 години

Сигурен съм,че 90% от населението на Земята осъзнава колониалната агресия на НАТО и сателитните му държави,а сме безсилни!Те съвършенно използват комуникациите,за да си създадат предлози за агресията(арабската пролет),а мирните хора не могат!Защо?Тук,там се проявяват протестни движения,но за кратко!Нямам в предвид въоръжени действия,но при нивото на сегашните IT технологии,би могло да се извършват успешни саботажи срещу агресорите!Съчетани с мощни антивоенни движения,мисля че натовците ще намалят бруталноста си!Знам ли?

401

Нина до 406

преди 12 години

Иран е и космическа сила. Аз реално нямам почти нищо против тази държава, но все пак няма как да не съм солидарна с моите сънародници, евреи. Реално Иран е силен, много силен. Само на българските идиотизирани *** всичко им изглежда като на игра.

400

космически спътник

преди 12 години

Иран е разработил космически спътник от ново поколение, който се нарича Толу"- Възход", съобщава в. Известия" като се позовава на изявление на иранския министър на отбраната Ахмад Вахиди в град Шираз.Според Вахиди, новият космически апарат ще бъде представен пред обществеността по време на празниците за 31-а годишнина от ислямската революция в Иран, която ще бъде отбелязана през февруари 2010 година, предаде Информационна агенция КРОСС

399

Нина

преди 12 години

Хубаво, че израелските военни не са така ктъпи като външния министър на България, който заяви, че ПРО-то вече осигурява напълно 100% защита от ракетни нападения. Българите наистина са ***:) Ако я докараме дотам, че да разчитаме на ПРО....но затома Израел е Велика държава, а Б.я турска тоалетна.

398

Нина

преди 12 години

ъъмм..150 000 ракети, дали ПРО ще пропусне една, две:)

397

Отец Кирил

преди 12 години

Бог да помага на Иран във великата им планетарна мисия.Мисията за спасяването на човечеството от глобалното робство.Да...наближава Божият съд за убийците на Исуус Христос !

396

Нина до 397

преди 12 години

***, гледай с какво да си купиш хляба след месец или два, а не се вълнувай от проблемите на великите сили. Не се виждате, че сте в *** от главата до петите, а пък сте тръгнали великите сили да оправяте.

395

загрижен

преди 12 години

Тия хора не се шегуват и въобще не се замнислят,че ако изстрелят в отговор толкова ракети, кой знае какви ли ще са вредните последици за разширяването на озоновата дупка от завишеното глобално затопляне и отделянето на огромни количества най различни вредни емисий в околната среда, с които сега ме плашат и принуждават да плащам на държавата най различни екологични данъци и екотакси!

394

Нянго

преди 12 години

Мдааа, голям член че лапат тарамбуците

393

обективен

преди 12 години

Ами не са подозрения, само промит мозък може да вярва в баснята, че иран няма да употреби ядрено оръжие, ако успее в напъните си да го придобие. Тъй че абсолютно вярната позиция е терористите ислямисти да не се допускат до такъв вид оръжия. Има си и поговорка за случващото се : да би мирно седяло, не би чудо видяло". Това в пълна сила важи и за кадафи, садам, милошевия и тем подобни ***!

392

Патилан

преди 12 години

Второ, защо има държава и военен блок, които могат безнаказано да бомбардират други страни, когато им скимне? Те вече водят войни в Ирак и Афганистан, а сега искат да започнат трета. Допреди няколко седмици воюваха в в Сев. Африка, сега явно не им се седи без работа и пак искат да хвърлят бомби.Но ще обърна повече внимание на циничността, с която данъкоплатците биват убеждавани в нуждата от тези престъпни войни (В Ирак химическо оръжие не намериха, но страната я премазаха. В Афганистан уж търсеха Ал-Кайда, а воюват с местните племена, освен това Бин Ладен официално бе открит в Пакистан). Каналът CNN дори вече пресметна колко ще струва незаконният удар срещу Иран - 90 млрд. долара, ако войната мине бързо и над 100 000 войници. Войната още не е почнала, те броят сметката. Всекидневно, като на стадо безмозъчни ***, ви пълнят главата с фалшиви внушения -- "Ядрено оръжие, война, Иран, Ядрено оръжие, война, Иран" -- опитвайки се да ви убедят в нуждата отново да се пролива кръв. Те повтарят едни и същи лозунги всеки ден, за да може да свикнете с тях и да станете равнодушни. Когато ви обземе равнодушие, няма да искате да се съпротивлявате и да протестирате. Именно тогава ще започне войната. Мозъкът ви ще бъде блокиран от безсмислената информация, с която ви бомбардират медиите, и ще ви стане все едно. Истината вече никой няма да тръгне да търси. Дали хиляда или милион ще умрат няма значение, защото всичко се слива в една обща безсмислена каша. Говорят за войната така, все едно тя вече се случва, за да я приемете като нещо нормално, когато тя наистина започне.Ето така се води война - с много цинизъм и с още повече лъжи...

391

обективен

преди 12 години

Боже, Боже и поповете в тая държава изкукуригаха по русофилски, Той обаче от коле помага на Доброто, въпроса на кого вие пригласяте е лесен- на сатаната!

390

Патилан

преди 12 години

Американските и западноевропейски медии от седмици активно бият барабаните на войната, готвейки поредния военен удар, този път срещу Иран. Всеки ден се повтаря един и същ зомбиращ рефрен: "Ще ударим иран, ще ударим Иран".Всъщност, за да бъдем точни, Иран е обвиняван не в това, че има ядрено оръжие, а в това, че има намерение да прави бомба. Само се замислете - обвиняват иранците, че били имали намерение. Не защото имат оръжие, а защото ги подозират, че мислят за възможността да го имат. Това е все едно вас да ви вкарат в затвора заради подозрението, че можете да си помислите да извършите нещо нередно. Лудост нали?

389

Анонимен

преди 12 години

Що, ти Патилан ли се казваш? Никой няма да разпалва 3 световна война и да натиска копчета от бункера, ако недай си боже стане нещо такова това , че насираш всички новини с едно и също , няма да ти спаси кожата.