44

за дамите!

преди 12 години

Да не ви попада майстор вкъщи или да не ви се налага да го чувате по телефона!Че, така ще ви се закани, че ще ви държи влага о време не само на вас, а на всички, около вас!Чий, майстор си ти?!От нищо да направиш нещо и то голямо да няма свършване.Това си е чист майсторлък!

43

ceca

преди 12 години

na men ne mi vzemat pari ,znam kak da gi varta na malkia si prast,ton4o mi napravi banqta ,po4ti za bez pari ...50leva i butilka vodka.

42

До Томас

преди 12 години

томас нещо много си си поварвал Име: ъ ъВъзраст: 11Пол: -Град: -Държава: -Професия: -Интереси

41

Бобъра

преди 12 години

- Майсторе и да знаеш ,след 40 минути мъжът ми се връща. Извенете госпожо но аз нищо не правя.- Да де нали това искам да ти кажа...................

40

Бачкатор

преди 12 години

"... майсторе, искам да е качествено, да стане така и така, искам да е много хубаво , искам да стане бързо и другите да нямат такова, ама майсторе искам да стане и евтино, ако може за без пари направо ..." ........ -Дооооообре.......

39

Масторе...36

преди 12 години

Ти защо говориш само за софиянките градове много жени бол?! Нещо лично ли или така си говориш. Това твойто си чисто и просто на лична основа. Какво са ти направили жените от София? Стара любов несподелена любов какъв ти е проблема? ---------------------------------------------------------------------------------------------------"Така че, това което бих казал на софиянките - "трай бабо за хубост". Ем ще те таковат така че да ти държи влага бая време, ем и работата ще е работа. Па и на майстори

38

Батьо

преди 12 години

Мислите, че разбирате от всичко,и за това си намирате майстора.Спестявате от наемане на човек, който разбира,и има взимане-даване със всякакъв вид майстори.Какво очаквате?

37

Радо

преди 12 години

Има майстори и майстори ..... Това че има разни ***, които искат да ви приберат само паричките, не означава, че всички са такива !

36

майстор голхуй!

преди 12 години

А па язе съм майстор от класа, сичко прайм даже и дете моем да напраа,но проблема е че после трудно се гледат чаветата.

35

Майстор

преди 12 години

Старите софийски майстори , станаа алкохолици, некой от них избегаа по странство. Нема ги вече. Па и они беа големи гяволи. Сега старите софийски моми феминистки, са принудени да праат *** на турци, помаци, щото българина по природа се има за нещо свише и не *** да бачка. Турците и помаците не вземаа толко млого пари. Така че, това което бих казал на софиянките - "трай бабо за хубост". Ем ще те таковат така че да ти държи влага бая време, ем и работата ще е работа. Па и на майсторите треба

34

за дамите!

преди 12 години

И, какво има майестро вкъщи ли, навън на работнота място, задача ти да се заемеш по въпроса.Дзън- дзън, трябва устремено да потропваш с ботички на лево и дясно, пак, дзън и там се отзоваваш мазниш се със усмивка винаги на фърфорена с цел изчеластване, както се казва дзън, винаги готова скачаш на саперот, винаги готова макар и боти на крака, това си е чист майстролък.С какъв се хванеш, такъв станеш!Казват, че по глупавите умеят да теглят по- умните към дъното, по- лесно се подавали.Факт!

33

misionera

преди 12 години

mili dami na vsi4ki koito vi predstoi remont vi prepora4vam BG filma bash maistora....:):) klasika janra

32

за дамите!

преди 12 години

Стари моми, но са Общи! Туй им требе на мъжете! Дзън и е негова!

31

Томас

преди 12 години

21Да ти кажа много добре си се чувствам и нямам нужда от "модерната" пошлост 24не знам къде видя протестантво, ефангелизъм, че и папизъм - брашното - каквото - такова :) хубаво е.

30

Томас

преди 12 години

valКажи го на феминистките дето щели да учат и да изкарват пари :) и мъж не им трябвал на старите моми :)

29

за дамите!

преди 12 години

При вас е майстро въртете се при него, задавайте му въпроси, защо, това се прави, как се прави вижте как ги прави нещата, все нещо ще научите и ще ви е от голяма полза!

28

imee

преди 12 години

И аз съм голям майстор. Имам семе разпръснато из цялата страна.

27

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

АНАЛизаторите Index.hr са *** сливи.*** на историята не помнят подобна глупост!

26

:)

преди 12 години

В този ред на мисли за един подобен диалог, между дама и майстор:-Майсторе, трапезарията да е около в жълто към оранжево. -Дадено!-Майсторе, спалнята да е около розова, но не съвсем розова.-Дадено!-Майсторе, може ли хола да е около в кафяво, но не съвсем в кафяво малко охра.-Дадено!-Госпожа, а може ли да е малко в г*****за, но не съвсем в г***за!Това ви казва статията драги дами, трябва да знаете, какво желате да направите с дома си и да казвате нещата, такива каквито са.

25

Анонимен

преди 12 години

Проблема с майсторите е, че в петък не бачкат.. ;)