43

LEVSKI ZAVINAGI

преди 12 години

София Запад са най-големите *** в България, всички от фен клуба им пласират дрога, а много от тях са и наркозависими! Нормално е да псуват Бойко, просто за пореден път са взели пари от комунистите. Когато преди години имаше протест срещу тройната коалиция, Ицо Стружката взе 100 бона от БСП и изпрати 30-40 ***, които да опорочат протеста на мирните граждани! ***! В затвора!

42

Анонимен

преди 12 години

*** дрогаджии от агитките лесно се използват за политически цели. Малко парички и някоя и друга дозичка...........

41

Дo #35

преди 12 години

Мъж,който не гледа футбол е ***,така че няма от какво да се притесняваме за жените си...:))

40

Армеец

преди 12 години

СЕКТОР Б Е НА ХЕРОИН, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ,СЕКТОР Б Е НА ХЕРОИН, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ

39

бла бла

преди 12 години

Всички знаят много добре такив подобни *** като тези, всеки знае и кварталните *** занимаващи се с такава дейност. Въпроса е какво прави полицията, май си барат лангите. Всички тия помиари трябва да са на топло.

38

Анонимен

преди 12 години

Борисов, Борисов... до там ли стигна... от пожарникар, през генерал и премиер, та чак до подъл подхвърлящ дрога на ***... браво! Конграчулейшънс.

37

до 32

преди 12 години

Много си просто дете бе,как трябва да ти се обяснят прости неща не се знае,ама нали си *** тя простотията само по вас ходи,няма лошо в това поне като сте в човешки образи по това да ви различаваме.

36

Анонимен

преди 12 години

ne i li omrazna na taia policia da se prodava kato prostitutka za niakoi lev na vlast ima6tite

35

Анонимен

преди 12 години

Обичам футбола. Мнооооооооого го обичам. Най-вече когато запалянковците си дерат гърлата по стадионите. а в това време жените им са си "в къщи":))

34

Maverick

преди 12 години

АЗ също съм фен на Левски,непропускам мач но има недоносени пикльовци които прекалиха и Борисов с право ги цака или ще бъдете хора и ще имате уважение или карцера

33

Шмоци

преди 12 години

На УЕСКИ след съдиите, другите отбори, терена и маркировката, вече и полицаите и бате Бойко им пречат и са срещу тях. Винаги некви конспирации срещу тех!

32

до 29

преди 12 години

И какво, като е изхвърлен? Или ще почнеш да обясняваш, че в ГЕРБ е бил чист като сълза, пък после е станал трафикант? Кой ще ти повярва на подобни лъжи?

31

ПЕРВЕЗ МУШАРАФ

преди 12 години

Немадаговорите против Бате ми Бойко щото пакистан, че прекъсне дипломатическите сношения с ***.

30

7:0

преди 12 години

Всичките прасета на мезета!

29

до Любомирчо,

преди 12 години

ей малчуган,колко пъти трябва да се каже и изпише че този накотрафикант Боевски е изхвърлен от ГЕРБ през 2009 год. бе мушморок ти *** ли си или на такъв се правиш.

28

Анонимен

преди 12 години

Защо наистина нито една медия у нас не излъчи здравото освиркване на премиера-слънце и скандиранията по негов адрес (а онзи ден се скъсаха да публикуват 'новината', че еди къде си били освиркали Путин)? Помните ли коя дата беше тази, когато Боко го освиркаха? Това беше на 25.09, когато в Катуница погребваха убития Ангел, голяма част от българския народ скърбеше за това младо момче, а Тиквата вместо да е там, при народа, ходеше да реже лентички на стадион, с чието ремонтиране няма нищо общо......

27

син фен

преди 12 години

Като се дрогираме и по цяла нощ се чукаме докато ни изтръпнат краката, какъв кеф е да си гей от Уевски. И друг път съм ви казвал ама не ми вярвахте.

26

за 25

преди 12 години

Компроматите никога не спират по време на диктатурата на тоталитарните джуджета.

25

rossen.kulov

преди 12 години

prez onaq rabota mu e na boiko kvo mu vikat , sgashtili sa nekoi bandiugi i tolkova.

24

Анонимен

преди 12 години

И нека ботките между агитките да започне СЕГА.Взел съм си пуканки и чакам шоуто !!