246

Oncho 1923

преди 12 години

КОЛЕДНО ВЪЛШЕБСТВО ПОЖЕЛАЙИ ЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ ВЪВ БДЖ-то ИДВА КРАЙ,И КАКВО КАТО Е БЯЛА ЗИМА, ЗА СЪКРАЩАНИЯТА МЯСТО, ВИНАГИ ЩЕ И-И-***!Министерството на транспорта ви пожелава тихи и светли коледни празници.По-тихи ако може!!!

245

Христо

преди 12 години

Голяма част от тия дето сега стачкуват са виновни за хала на БДЖ. Няма железничар който да не продава дизелово гориво!Няма кондуктор който да не прибира пари за него!

244

Анонимен

преди 12 години

ПОДКРЕПЯМ СТАЧКАТА ,НО КАКВО НЕ НАПРАВИХА СИНДИКАТИТЕ:-колко протести имаше срещу разграбването и източване на БДЖ/НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВИ ДОГОВОРИ СЕ ПОДПИСВАТ и какво причиняват,нали имат членове на всички позиции!/КОЛКО СИГНАЛИ СА ПОДАДЕНИ АТ СИНДИКАЛИСТИ когато се краде ДИЗЕЛ.ГОРИВО ОТ МАШИНИСТИ,прибират в джоба пари от пътници без билетиКОЛКО СЕ СЕТИХА ДА СЕ ЗАТЕГНЕ ДИСЦИПЛИНАТА НА РАБ.МЯСТО-*** пример даже хигиената е под всякаква критика.РАБОТЯТ без ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ

243

Боян

преди 12 години

Подкрепям напълно стачкувашите,вярно сега страда обикновенния пътник,но нека сега пътниците се замислят дали пак да гласуват за Боко и другите му ***,разбиха държавата тези ***!!!

242

НФБ

преди 12 години

страхът отново се върна!мутри и полиция срещу народа!Гледаме и днес за революциите в арабските страни ...Народната полиция и там е срещу народа, в защита на корумпираните ни политици!Кой е виновен че 65г българина живее в мизерия!Кой прави лоши разчети за бюджетите?кой изнася капитали на Запад и в САЩ?Кой създаваше външнотърговските дружества и наливаше пари в пробита каца?питаха ли за това народа управляващите?Ако и днес българина е зле то е заради продажните политици!

241

ТPE3BEH

преди 12 години

Леле, червената свольоч много активна днес бре. Айде изкарайте всичкото синдикални членове, пенсионери, Ж-П служители по студа да мръзнат... Никой друг няма да ви се върже на организираните протести, дето карате хората с автобуси. За последно хората излизаха неорганизирано да протестират през 2009 недоволни от властта, и бяха бити. Преди това през 1997. Нали се сещате кой управляваше тогава...

240

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Цитат на деня: Не съкращаваме хора, защото това ни е хоби :).......................Съкращаме , защото НЕ знаем какво друго да правим..))А и има по-важни неща в държавата , за които трябват пари ...За футбол и стадиони , за задния джоб на Компира - безотчетни , за баланс на "намалелите" доходи в МВР , за обещетения - по 20 заплати, за тежкия финансов колапс на ЛУК-ойл , за данс, за 'боркор" , за мноого сол таш...и на новите служби на герб ,за плановете на стоичков, за увеличените , вече, в новия бюджет пари- за администрацията ...)Изобщо , всички сме "равни" , но някои са ПО-РАВНИ от други..))

239

Анонимен

преди 12 години

Няма България! Има само територия вече. Стачкуването не е решение.Решението е автомат калашников и да се стреля на автоматичен по онези *** дето бяха в парламента от 1989 до сега включително. Ама един да не остане жив!

238

металург

преди 12 години

призовавам всички кермиковски работници ,да излезем да подкрепим колегите отБДЖ

237

NRic

преди 12 години

СЕГА Е МОМЕНТА, ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!!

236

ЦИРК - БГ

преди 12 години

От 90-та слушам същите вопли от мутро-комунисти при всяка стачка. Стачката срещу Луканов - лоша. Срещу Янчулев в градския транспорт - лоша. Срещу Виденов - пак лоша. Учителската стачка - лоша. Железничарската - лоша. Мантрите - същите. Синдикатите - лоши, лидерите им - също. Начело на писъците - ченгета. Най-изявеното ченге беше Жорко Дантеления, който пък прави митинги през 92 година срещу транспортната стачка в София. И тук така. Милиционерите от ГЕРБ пеят същата двадесетгодишна песен. В хор. В името на "реформите" и грабенето. А в БДЖ - Мутри и млади "социалисти" в единен строй срещу работещите. Аз пък подкрепям всяка форма на колективна защита срещу мутро-милиционерските банди, така че оставям мутрите и зеленочорапковците да вият колкото искат. Браво на железничарите. Стачката вече е успешна. Утре дори и уплашените ще се включат.

235

Анонимен

преди 12 години

Do 234Kakva darjava??? Kakvi 5 leva??samo *** i mutri tuk!!!nikoj ne ni iska!

234

Анонимен

преди 12 години

Който си е разпродал държавата, добро да не чака.Ще яде измекярски хляб, колкото му подхвърлят!

233

Анонимен

преди 12 години

Холандия остава непреклонна и няма да подкрепи приемането на България и Румъния в Шенген, докато двете страни не покажат достатъчно убедителен напредък в борбата с корупцията. Това обяви в четвъртък холандският министър по въпросите на имиграцията Херд Леерс, цитиран от Ройтерс.

232

тим

преди 12 години

да забогатяват техните собственици и за мобилните оператори има монопол защото говориме средно 1.5 пъти по скупо отколкото в европа и при тях е като при разпредделителните дружества за тока високи цени изнасяне на капиталите държават не пси получава девидентите губи милярди левове ако незнаете чез е държавната чешка компания която си финасира чешката държава и техните системи за пенсиониране и др мерси за такива превитазации

231

Анонимен

преди 12 години

Do 226S tova BG niama da stane po dobra ;-)(a s rabota!! Ne prokliatiia)

230

Анонимен

преди 12 години

Браво хора от БДЖ! Дръжте се и покажете, че имате достойство!

229

Анонимен

преди 12 години

Няма смисъл да се пише действително , ние ще правим това което трябва пък да става каквото ще !Народа от съдбата си няма да избяга но нека се бори да я промени към добро , защото всички заслужаваме по - добър живот !

228

льохман

преди 12 години

224 ми то и хер Флик е *** по тази логика.Нали ще взема 4 млрд. заем та да плати 1.8 млрд.

227

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям напълно стачката.След като стана ясно, че правителството не си спазва собствените договорки. Просто такова ни е правителството, нарушава закони, нарушава договорки...въобще мутренска работа.