102

rossen.kulov

преди 12 години

do 98 falita na pensionnite fondove i nevlizaneto na shengen ne sa ot sq ......... BDJ trqbva da se reformira i nqma drug na4in.......... Krajbi vinagi si e imalo .... A lekarskoto bezhaberie e nai golemiq problem. Tuk stava vupros za jivotite na horata ......!!!! ***!

101

Анонимен

преди 12 години

"Световната конспирация срещу здравето" - Автор: Д-р Атанас ГълъбовПовече няма да коментирам

100

Анонимен

преди 12 години

Ей тантурковци /до участниците в подлезурския форум/ще взимаме най-големи заплати ще си избирате екип и ще ни целувате ръцете иначе си стойте в къщи ходете на врачки и баячки

99

идиотче

преди 12 години

аре стига с тия глупости за ниските лекарски заплати! джипито на щерката през няколко месеца си сменя колата и телефона с по-хубави! отидете и вижте автопарка на пирогов или коя да е болница! кардиологът пък изпрати половината си пациенти в една забутана незнайна клиника за някаква кардиограма., щото чувал шум на сърцето! глупости на търкалета, цицат яко здравната каса! няма нищо лошо да работят на 2 места,АКО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!

98

лекар

преди 12 години

до Запознат:да ти го нацепи 150кг потен *** та да ти мине замайването

97

Анонимен

преди 12 години

91, шуми се сега, за да се отклони вниманиоето от истинските проблеми, кражбите, невлизането в шенген, фалита на пенсионните фондове, скачането на възрастта за пенсия, стачката в бдж и т.н, а тъпия булгаристанец реагира първосигнално

96

Анонимен

преди 12 години

Заплащането е важно, но всеки трябва да работи КАЧЕСТВЕНО И СЪВЕСТНО за да може държавата да дръпне в развитието си и да има пари в бюджета за по-високи заплати и пенсии!Процеса е доста ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН във времето и не се получава резултат, ако всеки гледа първо парите и тогава да работи според тях...Лишения ще има, но така е вече и в по-развити от нас държави ...

95

Анонимен

преди 12 години

От антибиотични капки за уши можеш да получиш гъбички по пениса само ако си навираш въпросния орган в ушите. Всичко друго е болна фантазия. Както това което разказваш.

94

Бонев

преди 12 години

Аз лично на лекар не ходя. Не съм си виждал личния лекар от 7 години. Лекувам се сам, ако се наложи преглед при специалист, си плащам. Колкото до проблемите в Шейново - да ви прави впечатление , че и двете родилки НЕ са платили за екип и затова са размотавани ? От личен опит знам за още 2 такива родилки, които имаха много проблеми, поради отказа за плащане на екип. Така че на тези лекари трябва да им се отнемат правата и да се осъдят на тъмничен затвор, за назидание на останалите материалисти!

93

до 92

преди 12 години

Искрено ти съчувствам!

92

Анонимен

преди 12 години

60, ***, ама и *** ***, че нали точно там те питат първо за номера на осигуровката

91

Запознат

преди 12 години

Само описвам кръговрата при мен от последните месец и половина.Имам леко замайване - пращат ме на отоневролог;След преглед при отоневролог - започват да ми пищят ушите;Отивам на уши-нос-гърло - решава да ми изчисти косъмчета около тъпанчето, които може да са шум в ушите - наранявам ми канала;Отивам на друг УНГ заради нараняването в канала - дава ми антибиотични капки за уши;От антибиотичните капки за уши - гъбички по пениса;И от лекото замайване стигам до гъбички по пениса и шум в ушите.

90

?

преди 12 години

Случая от статията се е случил през месец МАРТ, а не преди 1м. Защо се рови чак сега-един Господ знае!

89

Цецо

преди 12 години

Работя в банка в София, въобще не е вярно , че заплатите на лекарите са ниски. Няма да кажа какви са им доходите, но са много по-високи от тези на 90% от хората в България. Омръзна ми да слушам как получавали малко пари. Като искат високи доходи- хващат пътя и заминават в чужбина. Обаче там за да получаваш много пари и трябва много да работиш. само ще кажа, че братовчедка ми работи 3 години като санитарка в Калифорния, докато успее да защити дипломата си на лекар от България. И много често по 12

88

част 2

преди 12 години

Но мнението ми за лекарите не е добро. Не мога да отида на преглед с болки и човекът срещу мен, който е взел диплома и е дал клетва, да ми пуфти цигари насреща и да ми казва, че съм добре. Да, може би според тях вземат малко заплати... но кой взема големи? Трябва ли хората, техните пациенти, да страдат от това?! Има си начини да покажеш недоволство, но безотговорността и студенината не са сред тях.

87

някой

преди 12 години

Нали наскоро Бойко Борисов обяви, че приоритетите му са производството на човешки части.Еми, ето ви начин за добиване на човешки части.Тази година - човешки части, догодина - цели човеци!!!

86

до 74, част 1

преди 12 години

Да, съгласна съм с теб. Но замисли се за момент - ежедневието на по-голяма част от населението минава пред телевизора с множеството сериали - в частност медицински, където се вижда любезност, отговорност, отдаденост. Но когато отидат на лекар виждат пълната противоположност, което всъщност е реалността. Спомнят си филмчето от предната вечер и се чудят как е възможно това. Мисълта ми е, че множеството еднакви филми, пълнят главите на хората с глупости и те забравят кое е реално и кое не е.

85

до 76

преди 12 години

Я кажи, как се правят в БГ нормални заплати и то по време на Световна криза?Не ти ли струва нещо АБСУРДНО ......????

84

поля

преди 12 години

Лекарите ни са част от народа ни, който се обръща на другата страна, ако види паднал човек на улицата. Безсърдечието, оскотяването, безкрайната злоба и безхаберие ще ни затрият

83

Анонимен

преди 12 години

Ако парламентарните избори бяха днес, ГЕРБ щеше да спечели абсолютно мнозинство. Така че протестиращите да пият по една студена вода. Реформи ще има и ще има край на паразитирането и лентяйстването с години. Гарантирано от ГЕРБ!