52

rossen.kulov

преди 12 години

DO 40, ne si prav. mnogo si e genialno . Sanduk, postroika i nz si kvo ida sa skriti slu4aino mojesh da gi namerish, no dokato ne poumneesh dostatu4no da razviesh misul nikoga nqma da se setish za neshto takova........

51

питаща

преди 12 години

А бе хора,каде са сега британските учени,какво казват те сега?

50

Анонимен

преди 12 години

Тоя пияндурник голямо откритие е направил ве! То това и аз мога да му го кажабез да съм учен , че инките са с извънземен произход и , че преди хиляди години извънземните цивилизации са идвали на земята , за да дадат технологиите на хората. Зашо само единици хора могат да изобретят неша , като компютър, телеграф, часовников механизъм и тн.? защо Сулю и Пулю не може да го направи.Не се иска много акъл да се стигне до истината.А тя , че дните на земята са преброени.

49

Maraba

преди 12 години

Егати буламача!

48

Анонимен

преди 12 години

46Ае глупости ... я ми покажи едно съзнание, дето е оставено само нейде за 10 хилки и е оцеляло ?

47

тцЪ

преди 12 години

Ефектът от пиенето на одеколон в целия му блясък :)

46

до 40

преди 12 години

В този ред на мисли способно да оцелее над 10 хил. години е съзнанието, понеже то не е облечено в материална форма, никой не го е виждал, но всички знаем, че го има. Отговора е скрит в съзнанието на човека, но за жалост колкото по-материален става човека, толкова повече се откъсва от природата и съответно тази част от съзнанието му остава далечна.Хората трябва да се върнат към близостта си с природата, те трябва да се хранят и живеят чрез нея, а не чрез химии и др. такива.

45

Анонимен

преди 12 години

Водката не прощава

44

Абориген

преди 12 години

Е па изровихме го вчера това съкровище.. даже и за скрап го дадохме а с парите айде у селския хоремак. Ай наздрави !

43

Зиг до №37

преди 12 години

Драскач, той, човекът, в собствения си сайт казва: "Hello everybody! I'm Vladimir Pakhomov". Достатъчно е и само адреса на сайта да погледнеш по-горе, преди да започнеш да твърдиш, че се казва "ПаМоХов".

42

Анонимен

преди 12 години

Мдам....всичките търсят съкровища оставени я от цар, я от пират, я от древна цивилизация, я от извънземни и чрез които ще станат умни, богати, красиви, всевластни и безсмъртни.... това ни го прожектират по цел ден и цела нощ....

41

Анонимен

преди 12 години

38Въпросният 'вечен календар' на 6000 години отчита ли с точност поне до секундата колко е една година, ден или поне високосните години ? Ай сиктир!

40

Анонимен

преди 12 години

Ако въобще ще оставят послания, най логичното място е Луната. Най вероятно това послание ще е голямо, лесно забележимо и ще бъде очевиден артефакт - примерно от метал или друг материал, различен от камък и способен да оцелее 10тина хил. години. Така ще казва само с присъствието си - ние бяхме тук и ви чакаме. Т'ва с календара на дебилния руснак е малоумно, колкото празна бутилка водка.

39

Анонимен

преди 12 години

mnogo ni se iska, ama o6te ne sme na nivoto dori na mikroorganizmite, koito zivejat njakyde si vyv vselenata. za sega mozeme samo da pi6eme szenarii za filmi.

38

Анонимен

преди 12 години

Леле, колко умни са българите в тоя форум. Просто шаш. Това, което други не видяха, те веднага го разкодираха. Само дето не им е стигнала пипката да прочетат по внимателно статията. Тука става въпрос за ВЕЧНИЯ КАЛЕНДАР. НИТО ЮЛИАНСКИЯТ,НИТО ГРЕГОРИАНСКИЯТ СА ПЪРВООБРАЗИТЕ.

37

Драскач

преди 12 години

Дорогие драскачи от днес.бг поне името му да бяхте написали вярно...ПаМоХов се казва, а не ПаХоМов, както сте го повторили 10 пъти в статията и аха и той самия да повярва, че така е кръстен...

36

Анонимен

преди 12 години

Извънземни оставили послание в календара?хаха грешка не е там в днкато е на човека

35

Анонимен

преди 12 години

Дали се е светнал човека да си регистрира историята, че хамериканците не спят - ще спретнат поредния блокбастър както например направиха с Аватар - директно гепнат от Бр.Стругатски

34

Анонимен

преди 12 години

Питието определя съзвездието.

33

ТPE3BEH

преди 12 години

Руски учен + водка = неангажираща статия в днес.бг