15

hou

преди 12 години

Това отдавна си го говорим с приятелите.Когато един човек е интелигентен,то той е и любопитен,а когато си любопитен искаш да знаеш повече и следователно пробваш за да си наясно.Навремето,преди 10-на години,когато не беше толкова разпространена марихуаната,коката и екса,на купоните бяхме съвсем малка група.Другите яко жулеха ракия и изобщо не признаваха друго,дори е имало агресия към нас от разни *** ***.Сега,сега е друго,сега се взимат същите наркотици в чалгатеките,както преди на техното

14

Анонимен

преди 12 години

Именно тиражиране на подобно мислене пълни черната каса на Америка, която е 25% от бюджета й.

13

ew

преди 12 години

Е то това е ясно, по-глупавичките нито имат интерес към нещо различно, нито към разнообразието, каквото им кажат, че може, това, *** манталитет резултат от по-ниските им умствени способности.

12

До dd

преди 12 години

Ти сигурно вече си на твърди наркотици по логиката на това че си "out of the box" !

11

умници

преди 12 години

Tова ми звучи като реклама за наркотици!

10

dd

преди 12 години

Това ми е известно отдавна- ограничените хора, водещи се от законите на държавата и повелите на обществото, никога не биха пушили трева например, трябва малко "out of the box" мислене за това. За тези които не са съгласни, замислете се- ако алкохолът беше забранен, а леките наркотици- разрешени (което е по-логично от сегашното положение), повечето хора щяха да взимат- тогава и вие щяхте да взимате, спокойни, че не нарушавате закона

9

ETNA

преди 12 години

Първи, ти няма опасност да започнеш да се друсаш... Всъщност, закономерността, която според това изcледване се наблюдава, е точно обратнaтa: не се друсат хоpата, за да станат по-умни, а тези, които са по-умни са по-предразположени към наркотиците. Никoй не е казал обратното. А, ако имате интелигентни деца и не искате да се продрусат, стимулирайте ги по някакъв начин да правят нещо друго. Винаги съм смяталя, че наркоманите стават такива от скука и липса на цел в живота.

8

муню

преди 12 години

следователно в Бургас са най-умните хора

7

Machiavelli

преди 12 години

Напротив, точно обратното е. Познавам много такива....Не е лесно да си ***.

6

Анонимен

преди 12 години

Тези "изследвания" са пълна измислица! Никога никой не е правел подобно изследване - то просто е съчинено от определена медия с цел сензация и за да си запълнят колонката

5

wtf

преди 12 години

Пълни глупости. Ако трябва да взимам пример от американец за нещо, то май ще е по-добре да се самоубия. Не мисля, че точно те трябва да са образец за подражание.

4

ined

преди 12 години

Да не питам изобщо с какви пари е финансирано изследването на господин Уайт.Дето се вика "който плаща - той поръчва музиката".

3

:)

преди 12 години

1

2

блондинка

преди 12 години

Добре ,че не съм умна :)

1

.

преди 12 години

Посланието: ДЕЦА ЗА ДА СТЕ УМНИ ТЕГЛЕТЕ ПО ЕДНА ЧЕРТА СУТРИН ,преди училище , пушете няколко пъти марихуана в междучасията, лапнете няколко бонбона, докато си пишете домашните и още една черта вечер с миенето на зъбките. ДРУСАЙТЕ СЕ ДЕЦА ДА СТАНЕТЕ УМНИ като журналягите и да пишете безсмислици по цял ден.