16

Анонимен

преди 12 години

Управниците ,чисто и просто фалираха БДЖ-то ,кьде с деиствие кьде без деиствие с пасивност сьщо се вреди ,ти щом от Пловдив за София оставяш автобусите да деистват,а влаковете да спрьт ,а да не мислите че не знаеха ,че като ударят Кремиковци удрят и БДЖ и още колко други работи и то по-време на криза. Това си е на Боико визията за управление .То може и да е имало и др. варианти ,но пред оществото беше показано и аргументирано ,че е нужно окончателно у-ние на Кремиковци и спиране на 150 влака.

15

до народа

преди 12 години

абе изтърсак, ти ли си народа, болкук

14

Анонимен

преди 12 години

Това е и целта - да се ликвидира БДЖ и линиите да се поемат от частни автобуси и таксита на 2-3 пъти по-високи цени. Стачката на БДЖ задължително трябва да бъде подкрепена и от градския транспорт в София до оставката на Борисов.

13

народа

преди 12 години

идва края на БДЖ Нищо ново от това правителство .Само едно не знам докога народа ще се прави на роб в собствената си държава и докога ще търпи тези *** .Сега е БДЖ след това бърза помощ и така докато всичко което е в полза на човека ще бъде ликвидирано ..Това правителство е ликвидатор на народа си и на държавата ни .Народе събуди се .Покажи сили и зъби на тези поробители . Белене ще бъде малко за тях Погледнете какво става около нас и се учете.Не бъдете роби в собствената си държа

12

до 9

преди 12 години

О да, те нашите влакове са пет звезди - не мирише на ***, не умираш от студ(зимата) и от жега(лятото), не горят влакове, не са шумни. Направо удобство и комфорт. А и без намаленията цените не са толкова по-евтини от тези на рейсовете. Влаковете, че няма да изчезнат няма.

11

бб

преди 12 години

за кво ви е бдж като ви строя магистрали? лукчо ще направи нафтата 5 лв и готово.

10

до 2

преди 12 години

поздравления. ама не им отърва на управляващите, защото са навързани като св черва. щом има престъплание да има и наказание, ама не. гейчо ще го глобят с 5 лв, масларката се хили и ходи с боколука в япония. така е.

9

Анонимен

преди 12 години

ОСТАВКА ! Тези 2 години и 6 месеца..... нищо не направиха да стабилизират БДЖ... Ясно е, че не може за толкова време да се оправи.. но да го фалират... вече е множко. А НЕ ПОМНИТЕ ЛИ ЗАЩО ИЗБРАХТЕ ГЕРБ ???? ЗАЩОТО ПРЕДНИТЕ БИЛИ КАЛПАВИ А ТЕЗИ БИЛИ МОЖЕЩИ....... Колко можещи са, като само се оплакват от предните... ами като са кандидатствали би трябвало да знаят за какво иде реч....

8

Анонимен

преди 12 години

Цялата работа е Боко Тиквата да *** майката на бдж, да може всички да караме по някой таралясник по неговата магистрала с бензин от 4 лв литъра, вместо да пътува евтино и удобно с влака.

7

Бах мама му

преди 12 години

те виновниците са от най ниския чиновник до най високия,като знам комшията по колко нафта крадеше и други изтори.предполагам шефовете му кво са правели

6

Пацо Змея

преди 12 години

Железниците не могат да се закрият току-така. България има силно развита желозопътна инфраструктура. Железниците са част и от националната сигурност.Реформи трябва да има - не може в линиите с бедни райони, да се возят 300, а да плащат 30.Не може да се краде на поразия.Да се отрежат ненужните линии, да се накажат крадящите и железницата да стане конкурентноспособна.

5

Анонимен

преди 12 години

Да се направи компания БДХ (Български Държавни Хеликоптерници). И без това изплащаме милиони за хеликоптерите, поръчани от Станишев - поне да свършат някаква полезна работа - не само да стоят като музейни експонати на летището

4

Анонимен

преди 12 години

Да пуснат частни влакове по релсите и тва е!От частник трудно се краде!

3

Е

преди 12 години

Що на 24-ти, а не на 25-ти или на 28 я правите тази стачка, бе? Нали търсите ефект. Май и вие профлекетата сте в кюпа по цоцане от БДЖ, а.

2

1

преди 12 години

1, А не е ли по-добре да хванат виновниците и да ги пратят в затвора. После да вдигнат железницата на крака? "Закривай" - това е много гербаджийска логика ! Има железница, има проблем ! Така ли???????

1

Баф мама му

преди 12 години

Закривай ,20 години се не накрадаха на горива и тем подобни във тва БДЖ