72

Анонимен

преди 12 години

Стига за този наркотрафикант !!!Не мога да си представя кой иска да го пуснат - нали като го пуснат пак ще доставя кокаин за нашите деца!!!Сега като са му пръснали шампионския *** в затвора сигурно няма да може да вдига щанги ... че от напъните може някоя беля да стане :)

71

63309

преди 12 години

Приемаме доказателството. Невинен е. От сега нататък вместо като Кокаин Боевски ще е известен като Куфарин Боевски.

70

АНТИ

преди 12 години

ПО ГОЛЯМА СМЕХОТВОРНА ИСТОРИЯ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗМИСЛИ.РЕШИЛИ ДА СИ ТРЪГНАТ И ВИДЕЛИ ЧЕ КУФАРИТЕ СА ИЗНОСЕНИ.ТО ЧОВЕК КАТО ТРЪГНЕ ЗА ЧУЖБИНА СИ ВЗИМА НАЙ СКЪСАНИЯ КУФАР ЗА ИЗ ПЪТ.ХАХАХАХХААХАААА.АКО Е НЕВИНЕН НЕКА ГО ОСВОБОДЯТ НО АКО Е ВИНОВЕН - ДА ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО СИ.АМАН ОТ БАНДЮГИ.А ЗАЩИТА Е - ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНА

69

Patriot

преди 12 години

Дано наистина да е невинен човека и да му се размине.............ама как така 'изведнъж разбрали че саковете има са износени'.....?нещо много наивничко обяснение ми се струва....

68

Анонимен

преди 12 години

A fotografa dali e snimal momenta na pokupkata shtoto skoro moje i snimki da izlezat ot niakade?????????

67

Павароти

преди 12 години

Акцията беше изключително голяма нищо чудно да е пропял и сега да скалъпят някакво алиби, че да не разберат колко хубаво пее нащо момче :)Дано му е ясно, че те не пасат трева и ще го намерят рано или късно ..

66

Бай Цало

преди 12 години

Е нали е щангист, то десет кила в празен куфар какво са за него, кокаина имам пред вид.

65

Кум Лисан

преди 12 години

Е нали жълтите хартии писаха че му викали "Кокаин" Боевски " ? Случайно ли е било това ? И още нещо... как така изведнъж им се износват чантите когато точно тр да се прибират в България ?

64

Анонимен

преди 12 години

Сега писателите на подкрепящи тоя статии :1. У Бразилия количеството нема значение и следователно могат да го прецакат със стока за 20 кинта а не да харчат за милион примерно2. В магазина са знаели че он ще иде да си купи куфари понеже са телепати и били подготвени3.Въобще не им пречело накъде ще тръгнат наркотиците а е важно да въри търговиятаКат писателствате малко мислете а не на прейте на пионерчета и чавдарчета

63

Чик-чирик

преди 12 години

2 дни след като го хванаха имаше масови арести на наркотрафиканти в Бразилия. Явно нашето птиченце е пяло и сега се чудят как да го изкарат невинно :) А, че е виновен е ясно. На нормалните хора децата не ходят в училище с патлаци !

62

Анонимен

преди 12 години

Kufarite li sa uchastvali v turnira che sa se iznosli (do sega nesim imal sluchay samo pri edin polet dase iznosyat kufarite mi )

61

SirT

преди 12 години

Добре де, нали беше признал всичко? Сега пък ще се прави пак на луд?

60

Пич

преди 12 години

Боевси и неговите адвокати явно си мислят, че все още са в България. Тук като кажеш, че си си купил куфарите от мола и кихнеш някой и друг лев на съдиите и се прибираш в къщи. Ама там май не е така ...

59

Митко

преди 12 години

Износват се сакове, купува чанти и му доставят куфари?

58

Анонимен

преди 12 години

Те не го съдят, че е откраднал куфарите, съдят го за 10 кила дрога. Както и да се гърчи по време на делото, Гълъбин ще "гука" на *** едно 10 години.

57

Анонимен

преди 12 години

КЪМ ЖУРНАЛИСТИТЕ:спрете да пишето за това като новина.първо наистина ли си мислите че българите са *** и ви вярват и второ - колко новини има дето не ги пишете а се занимават с глупости.

56

uzunski

преди 12 години

Учи потугалски Бовски , не се занимаваи с глупости , бразилското гражданство ти е осигурено !!Вземи си повече вазелин !

55

Пич

преди 12 години

Хайде сега и фотографа да го заключат и така докато стигнат до организатора на канала. Бил снимал на турнира ама после видял как Гълъбин си купувал куфари в някакъв мол, хайде стига бе! И онзи ден гледам "кръглото Лорче" как рони сълзи по телевизията с жената на Боевски. Къде си тръгнала да ревеш бе Лоро?! Не си ли даваш сметка, че този човек е потенциален трафикант на наркотици? Косвен убиец! На всичко отгоре с дъщеря си бил, егати и ***.

54

Анонимен

преди 12 години

Егати каква случайности снимал турнира па снимал и у мола! Може да се окаже някой Кошаревски свидетел!!!

53

Анонимен

преди 12 години

да не усетиш, че имаш 10 кила товар повече...нз