29

rhiad

преди 12 години

deja vu от "оръжията за масово поразяване" в Ирак. *** американци пак ще се хванат на въдицата.

28

do 25

преди 12 години

Kak kakvo pravi Iran - Iran e sledvashtata Sauditska Arabia (gaz). Rusia ima poveche, no Iran strategicheski mogat da se pozicionirat po-dobre. Tova oznachava, che te shte opredeliat cenata na gazta i valutata v koiato se targuva. Osven tova v Iran horata sa v mnogo po-malka stepen konsumatori. Imat semeini cennosti i tova gi pravi trudno uiazvimi za zapadnite reklami na lai...a i lekarstva. prosto otkazvat da badat zombirani - a tova e prestaplenie zashtoto lishava ot dopalnitelni pechalbi korp

27

Анонимен

преди 12 години

Информационната война е апочнала и сега само подготвят хората....

26

Чук-и-Гек

преди 12 години

Пентагона ги плещи каквито му дойдат наум, но ако Израел удари Иран, те ще са първите, които ще се присъединят. ДВОЙНИ ИГРИ за ЗАБЛУДА НА СТАДОТО.

25

Панчо Санса

преди 12 години

Добре и какво толкова е направил Иран? Освен слухове за ядрена програма нито е проявил агресия към суверенни държави , нито отправя провокации. Освен, че уж поддържали терористите , които я убият някой друг човек я не! На година много повече умират от шарка и кръвно, колкото от терористични нападения.

24

Shark

преди 12 години

до 22 Да, вярно, прав си за кулите, действително те си ги сринаха, по пак за да оправдаят нахлуване, тогава беше в Ирак. Сега се чудят как да оправдаят евентуално нахлуване в Иран, но не им стиска.

23

Анонимен

преди 12 години

napalno sam saglasen s teb

22

kireza

преди 12 години

На 19Абсолютно си прав,но кулите Буш сам си ги срина!А сегашният президент на САЩ изпълнява поръчката за намаляване на населението,трябва да измрат цели 6 милиарда!!!Този президент е и АНТИХРИСТА на Нострадамус,а баба Ванга предрече че при "арапа"президент САЩ ще се разпаднат и ще има няколко държави жълта,черна,латиноамериканска и на белите!!!Дали ще се сбъдне???

21

ANTISION

преди 12 години

AKO TRQBVA DA SE NAPADNE NQKOY TO TE SA IZRAEL, ZA6TOTO IMENNO TE PRITEJAVAT OKOLO 150 ATOMNI BOMBI. TAKA 4E DA GI EBAM AZ TIQ LICEMERNI ***

20

!!!!!

преди 12 години

Значи скоро ще нападнат !!!

19

Shark

преди 12 години

Икономиката на САЩ е пред фалит и сега търсят къде да палят нови войни че да си продават оръжието. После кой ни бутна кулите.

18

4око

преди 12 години

Много ясно! Те янките налитат само на куци коне ,без армия и въоражение.Иран с над 200 самолета и 1/2 милионна армия ,която при война става 11 милиона не се вписва точно в тоя образец. И *** и янките само ще полаят малко и това ще им е.Да не говорим, че и руснаците ,вече им скръцнаха със зъби.

17

Анонимен

преди 12 години

Персите са трън в очитена Израел, но сами знаят ,че първите удари които Иран ще нанесе са точно по тях. Дали ще има воина , навярно ще има много опити да се подрине отвътре Персия, дори опитаха.Иначе реална военна инвазия би била лудост, но и света е полудял и започва да се разпада.

16

На дали

преди 12 години

Хвърлят ни прах в очите отвсякъдееееееееее това е! Кажете ми само ,как като сме в криза и "постната пица трябвало да стане по-постна" ,се пръкнаха само в България около 40 нови милионера????Откъде се взеха тия пари?????.То за това богаташите се стремят да има някъде патаклама ,за да си направят паричките!!!! Сриннаха Ирак и Либия и сега щели "да помагат за възстановяването им" - забележете срещу заплащане или петрол!!!!!!!

15

kireza

преди 12 години

на "На дали"Третата световна започна с кулите близнаци!С подобна провокация,с радиостанцията Глайвиц,Хитлер развихри 2-та световна,която беше започнала с Испания,с нападението на Япония срещу Манджурия,с нахлуването на Италия в Киренайка....Третата световна се развихря вече,"революциите" в арабският свят са дело на ЦРУ,това вече никой не го отрича!САЩ искат арабите да нахлуят в Европа,и тогава тя ще се превърне в химическа и радиационна пустиня,както е предсказала баба Ванга!Обама е АНТИХРИСТА

14

Анонимен

преди 12 години

7. Не вярвам Русия да допусне Иран да бъде заробен по какъвто и да е начин. Руснаците изпуснаха Афганистан, защото Америка и талибаните имаха негласното съгласие на страните членки на НАТО, за инвазията си, но в днешната ситуация нещата стоят по различен начин. Русия не е по никакъв начин заинтересована Иран да бъде под вличние на естествения и политически и икономически враг.

13

Анонимен

преди 12 години

айде стига нападали Иран от 5 години аха да го нападнете смешници това не е беден афганистан или малка либия

12

ники

преди 12 години

първо трябва да ти стиска и тогава да смяташ

11

!!!!

преди 12 години

$Публикуваният тази седмица доклад на агенцията на ООН за първи път съдържа данни, от които може да се заключи, че Иран тайно прави опити с единствена цел разработване на ядрени оръжия.$СВЪРШИ ВОЙНАТА В ЛИБИЯ И ВЕДНАГА СЕ ПОЯВИХА ДАННИ!!!

10

kireza

преди 12 години

Докладът на МАГАТЕ е една абсолютна лъжа,както беше и с Ирак!В Ирак не намериха и една прашинка материал за атомна бомба,но за Буш това нямаше значение!Той взриви кулите,уби около 3000 американци само и само за да има повод за 3-та световна война!Изпълняваше планът на световното бандитско правителство за намаляване на населението на Земята със 6 милиарда,т.э. да останат по-малко от милиард на Земята!!!Така беше и с Либия - там се биеха бандити от цял свят,и сега те си искат заплатите...