30

факт

преди 12 години

Аз съм разговарял със служител от криминална полиция, който освен, че беше добър професионалист ме впечатли със задълбочените си познания по българска история. Тогава разбрах, че в българската полиция, работят и свестни, интелигентни хора.

29

30г.служба в МВР

преди 12 години

Който не може да изхрани собствената си полиция и армия,храни чужда.Надявам се правилно да съм разбран!

28

за 26

преди 12 години

ще го кажа

27

за 22

преди 12 години

Е те полицаите не са интелектуалци баце. То като се разправяш всеки ден с *** няма как да си изтънчен. Обаче полицаите ни пазят от хора, които съм сигурен, че не би искал да срещнеш наяве, нито на сън! Добри-лоши, по-добри са от ония дето ще дойдат когато няма полиция.

26

до15

преди 12 години

Кажи го на 15те случая на невинни убити от Ушев!

25

Анонимен

преди 12 години

Който е станал полицай само заради облагите - прав му път! Миньорите, моряците, металурзите, химиците да не носят по малка отговорност или работят по малко от Ушев-ци че се пенсионират 10-15 години по късно от тях! При това ПЛАЩАТ осигуровки за разлика от цървулите с пагони!

24

Хектор

преди 12 години

И да протестирате ние няма да ви подкрепим.Когато ние се опитваме да смачкаме тумора,вие ни "дисциплинирате" нали.Я сега сами срещу вълците оставате.

23

6001

преди 12 години

До 17.Да ти го начукам ***...

22

12967

преди 12 години

Познавам доста полицаи,с което хич не се гордея,разбира се и по-*** и прости хора от тях няма!Е,освен може би охранителите де...разбира се има и много севтни момчета,но като цяло са жалки и смешни-да се махат,и без това са прекалено много и нищо не вършат-само подкупи лапат и си клатят краката!Трябва поне половината да се съкратят тия търтеи.Има държавни служби където се работи,но повечето за нищо не стават

21

ССС

преди 12 години

Най-без полезните хора в България 62 000 полицаи с бюджет от над 2 000 000 000лева!САМО С ОСТАВКИ И РЕФОРМИ В МВР ЩЕ ДРЪПНЕ БГ ИКОНОМИКАТА!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Хаха, айде и тука пари. Значи да очакваме нови ликвидации и нови съкращения.

19

Анонимен

преди 12 години

Всички държавни служители замислят протести.Ще дойде те и вие на нашият хал !

18

за 17

преди 12 години

Я па ти. Що да не ги вземат? Ще ги вземат. И ще им плащаш като поп, като ти потропат на вратата.

17

Анонимен

преди 12 години

Само заплашват, а са напуснали, а са станали редови безработни, а никой не би взел тия мързеливи търтеи на работа.И децата знаят, че да си полицаи и военен е работа за социалните неудачници. Който не може да стане никакъв става военен или полицай.

16

Пчеличка

преди 12 години

Е хайде по-бързо да напускат тези безполезните търтеи!

15

Анонимен

преди 12 години

Полицаите винаги са за предпочитане пред бандитите. Защото полицаите имат няколко големи предимства - не убиват, не режат пръсти, не отвличат, не изнасилват, не трошат крака, не ограбват и прочее.

14

интересува ме

преди 12 години

Какъв е процентът на полицаи от турският и *** етнос в полицията ? Колко турци и *** полицаи има ? Знае ли някой да одговори ?

13

Анонимен

преди 12 години

Виждате ли на снимката как са им изскочили коремчетата? Хахахах. Няма как да не ги надбягаш, освен ако не са ти счупени и двата крака...

12

Анонимен

преди 12 години

Като малък исках да стана милиоцинер, ама де късмет? Станах *** архитект и сега ще се изям от яд. Не се пенсионирам на 45... не ми дават 20 заплати на куп при пенсионирането... не ми дават служебна кола, която да троша... не ми дават служебно облекло на всеки шест месеца... и оръжие не ми позволяват да нося... подкупи няма как да вземам... Аз съм си жив умрял!

11

Анонимен

преди 12 години

6 e kazal mnogo tochno kakvo da pravim s tjah.