62

Vesso

преди 12 години

Нещо не схващам.Сградите са незконни и според българското законодателство трябва да бъдат съборени за сметка на построилия ги.А-а-а-а той е *** в България и за него законите не важат.Сега ми стана ясно.Явно сме много нетолератни в България към ***.

61

Анонимен

преди 12 години

Васил Марков ти си долен ***, само един долен *** може да защитава този убиец. Ако твойто дете бяха прегазили щях тогава да те питам дали това е правова държава.

60

rumen221

преди 12 години

"РИМЛЯНСКА" НАГЛОСТ ЛИ... ЕСТЕСТВЕНО...ЗА ДА ПРОДАДЕШ НЕДВИЖИМ ИМОТ ТРЯБВА ДА ИМАШ НОТАРИАЛЕН АКТ...!- АДВОКАТЧЕТО..., "РИМЛЯНИНА" РАШКОВ ИМАЛИ И КОЙ МУ ГИ Е ИЗДАЛ...???

59

69696

преди 12 години

Че кой ще му купи имотите, като може би всички са незаконни? Защо всички такива "царчета"/коронясани неизвесно от кого/, ги настъпи Държавата , и то ги настъпва с малкото пръстче на крака,започват да се разболяват от много тежки болести???Защо всички *** търсят и вярват в "българското правосъдие", когато вършат безобразията си???Към кого да се обърнат Българите в България?????????????????

58

Анонимен

преди 12 години

v bg nqma sadii tova sa mafioti

57

Анонимен

преди 12 години

sram za bg sadiite

56

Мина

преди 12 години

Киро май ни взе за много прости, та ние да не сме балами, кой е тоя дето ще иска да купи имоти от този престъпник и тези имоти първо са незаконни, второ трябва да се конфескуват незабавно. И как така всички престъпници като ги вкарат в ареста се разболяват, има нещо гнило кой им помага да се разболяват, май тяхните адвокати, доктори и съдии, по колко ли яца им снасят престъпниците. Ако това беше се случило в друга държава щеше да има голям национален протест срещу корупцията.

55

rumen221

преди 12 години

Цитирамм: - ПРИНЦ Ангел уточни, че извършителите на деянията са заснети и вече са известниНаказателен Кодекс КОЙТО НЕ ВАЖИ ЗА ***:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Киро Рашков и Цялата фамилия).БЪЛГАРИТЕ ДА ОБИЧАТ ЛИ... ИЛИ ДА МРАЗЯТ???- Когато работиш като вол, а социалните ти вноски ги вземат неработещи тарикати - Какво изпитваш...- Когато ти ограбят последните пари - Какво изпитваш...- Когато те бият - Какво изпитваш...- Когато те ограбват - Какво изпитваш...- Когато те изнасилят - Какво изпитваш...- Когато ти запалят къщата - Какво изпитваш...- Когато те убиват - Какво изпитваш...- безумно УДОВОЛСТВИЕ ИЛИ ОМРАЗА...ЕЖЕДНЕВНИТЕ ГРАБЕЖИ НЕ СА НАРКОМАНСКО СЪЗНАНИЕ, А ЕЖЕДНЕВНО БИТИЕ ЗА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ...- А ВЪЗМЕЗДИЕ ОТКЪДЕ???

54

до Цецо

преди 12 години

По такива дела вероятността съдията да се поддаде на някакво влияние е малка, защото се гледат под лупа от всички, така че, ако има за какво, със сигурност ще го осъдят. Само да не се окаже, че всъщност има разрешение за строеж, че си е купил от общината или областния управител парцела и т.н.

53

kotarak

преди 12 години

Ами тия изгорели къщи, да му дадат хиляда лева и да се маха. И както е написал N:46 да спретнат едно SOS селище ......

52

за 46

преди 12 години

Наистина много добро предложение ! Организирайте една петиция до парламента и до президента,много хора биха подписали.

51

Анонимен

преди 12 години

Ни ме се мисли пък ако не го осъдят или му изплатят някакви пари, не ми вземат данъците и не му съборят имотите. ----Правителството не дава присъди.А вандалите трябва да бъдат осъдени ефективно.

50

Анонимен

преди 12 години

БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМСпоред ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***, ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница? палеж на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ...Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!

49

до 42

преди 12 години

Няма да го вземе на сериозно..Защото ще трябва да дават обяснения високопоставени лица от управляващите.Като се почне от Иван Костов,та до Менда Стоянова и Калин Георгиев.Освен това е твърде възможно *** фамилия да държи в ръкава някое асо,като например дарения за политически партии или определени служби.Така че ако правителството реши да вземе на сериозно този случай ще се покажат доста л..на в луксозна опаковка и ще се размирише,ама силно ще мирише....

48

мим

преди 12 години

колко трябва да си долен,дебелокож,дебелоок,и т.н.,за да станеш адвокат на този киро.този адвокат е по-лош и от самия киро.

47

Анонимен

преди 12 години

За да няма натиск върху "независимата" съдебна система предлагам един разумен срок от 30 работни дни от ареста да излезе с присъда. Ако присъдата е незадоволителна тогава вече да бъде принуден силом с масови протести в рамките на 3 работни дни да приложи народната воля. Киро има достатъчно престъпления, за да си поживее в затвора, пък ако са му останали пари да си купува и инсулин. Имотите да не се разрушават, а да се национализират и дадат за обществени нужди (училище, поликлиника т.н.)

46

предложение:

преди 12 години

еех, в 6 двуетажни къщи какво хубаво SOS селище може да се спретне ! че и дворовете големи - тъкмо за игра ! а мерцедесите - да се дадат на здравните пунктове в катуница и околните села !

45

Анонимен

преди 12 години

Не ви пожелавам на 69-70-годишна възраст да попаднете в затвора, заяви още адвокат Марков."Наглец. Рашков с неговата 30годишна присъда трябваше още да рие земя в Белене, ако не го бяха пуснали с останалите "репресирани" криминални *** след промените.

44

Цецо - до № 37

преди 12 години

Много си прав за това, но сигурен ли си в обективността на българския съд? Защото аз не съм...

43

akud

преди 12 години

е тва се казва нагЪл ***, АЛООО КАДЕ СТЕ КРАДЛИВИТЕ СЪДИИ или като нема пачки под масата не ви стиска да осъждате