202

ETNA

преди 12 години

Луд умора няма, само се поти!

201

до 200 Василев

преди 12 години

Колкото по те мачкат,толкова си по щастлив...колкото по ти се присмиват,толкова си по щастлив...колкото по те плюват,толкова си по щастлив....това си има найменувание....а сега провери колко уши имаш на тиквата и ако можеш да ги преброийш лягай спокойно...

200

Анонимен

преди 12 години

Тия комунисти от шумкари станаха мазохисти.Много почна да им харесва боя на голо , ама те са си го казали хората :Лява партия - лава резба - ляв вожд- серГЕЙ - червени прашки и едно голямо и от сърце АБВГЗ !

199

Анонимен

преди 12 години

бсп и станишеф добре осъзнават ВЕЧЕ, че ако не се чува нещо за тях в следващите две години. те ще бъдат напълно забравени от народа, но също така искат и друго нещо да постигнат да накарат ГЕРБ да поискат от ДПС подкрепа за вота който смятат да внесат бсп за изборите за президент и така да ги обвиня в НОВОТО к00лионно партньорство, което за мен е предварително договорено и мислено с дпс

198

Анонимен

преди 12 години

Както казваше Дънди Крокодила " Бълхите в козината на кучето спорят чия собственост е кучето".

197

джо

преди 12 години

кучето си лае, кервана си върви

196

антикомунист

преди 12 години

Станишев знае, че е пълен некадърник и претърпя абсолютен провал. Затова сега плещи глупости и отклонява вниманието от собствения си провал, защото на конгреса на БСП ще го свалят. И той го знае добре. Но тия пируети и циркове няма да му помогнат. Ще бъде свален от власт, защото тоя некадърник ще направи БСП извънпарламентарна партийка съсъ затихващи функции. Което всъщност е най-добре.

195

ПАРТИЯТА ВЕЛИКА

преди 12 години

И запомнете,о простовати люде,че ние винаги ние,сме диктували и ръководели всичко!Вие винаги сте били в една перфектно настроена от нас,матрица - будите се от сън,във сън,мислите си,че всичко е коренно променено,но пак сте в нашата матрица,защото тя е перфектна!Трудно е за вашите плитки мозъчета,да го проумеят,някои се подосещат нещичко,но със следващият сън,който ние ви подаряваме хи-хи-хи,драги мои всичко отново се забравя!А сега,затваряйте очи - 1,2,3 и си повтаряйте ПАРТИЯТА ВЕЛИКА - тя е!

194

коко шанел

преди 12 години

Станишко,пак ще го духаш.Явно много обичаш да ядеш бой на избори.Не разбра ли бе ***,че хората не искат твоята крадлива партия!!!

193

Анонимен

преди 12 години

Толкова сте безинтересни с вашите партийни игрички вече, че сте чак скучни. Светът се цепи по шевовете вие си гледкате своята кочинка наакана. Айде скрийте се или се обединете в името на България. Но без тоя *** от снимката!

192

akud

преди 12 години

бсп и станишеф добре осъзнават ВЕЧЕ, че ако не се чува нещо за тях в следващите две години. те ще бъдат напълно разбрани, но също така искат и друго нещо да постигнат да накарат ГЕРБ да поискат от ДПС подкрепа за вота който смятат да внесат бсп за изборите за президент

191

до203

преди 12 години

Голям автогол ще си вкарате ако има предсрочни парламентарни избори защото ГЕРБ ще вземе абсолютно мнозинство,защото в парламента няма да влязат нитоСДС нито АТАКА, да не говорим за РЗС!!!!!

190

Анонимен

преди 12 години

Хамстер с хормонален дисбаланс. Снимка: архив, БТА

189

cenzurno.represiran

преди 12 години

Парламентарните ще са скоро защото ще има вот на недоверие. Искаме касиране и ново правителство

188

Василев

преди 12 години

Колкото повече ги бием на избори толкова по-хубаво им става на цървените маймуни!!!Няма ли сега Господ, едно време колкото повече лъжеха хората , толкова по-хубаво им ставаше на безгласните манипулирани роби!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

187

Анонимен

преди 12 години

Само заради това дадох гласа си на Борисов и ГЕРБ! Казаха,че не трябва да има посредници между държавите, пека им се на басейните на комшиите, и ме гледат като пич,а на наще политици като този и другите мога само да покажа един среден пръст!

186

Анонимен

преди 12 години

Така е хамстер в мандрата няма сирене , колкото и да се напъваш сирене няма , може да се оплачеш на арменския поп.

185

пако

преди 12 години

Хем ядохте бой ,хем пък сте нахални да се обаждате,събрахте се всички срещу ГЕРБ и пак загубихте ,сещайте се какво ще стане на парламентарните избори когато ДПС ще играят за себе си!!!!!!

184

до ИВАН

преди 12 години

Комикси ли пишеш?

183

Анонимен

преди 12 години

Уевицата първо да събере пари за доксациклин, за на Гоце трипера, да не се изпозарази целия им наличен персонал.