196

Анонимен

преди 12 години

Шимон Перес обяви...-тия няма ли кой да ги спре,изядоха света!

195

Анонимен

преди 12 години

Нито една война не е решила нито един проблем... Само гарваните са били щастливи!!! Икономиката е поставена на гнили основи - печалба на всяка цена за частника и трупане на огромни ресурси в ръцете на малка облаготетелствана прислойка. Липса на регулаторни механизми, наложени от държавата и така наречената глобализация довършват картината на апокалипсиса. България в момента е нагледно пособие за катастрофалните последици на тази система.

194

Анонимен

преди 12 години

Историята е доказала/повтаряйки се/,че от тежки икономически, финансови и сациални кризи се излиза само при глобални войни. Пример за това са Първата и Втората световни войни.

193

Анонимен

преди 12 години

1939г.Германия срещу евреите 2012- Светът срещу евреите 2013-Мир,Благоденствие,Щастие за Целия свят -няма евреи

192

Tina

преди 12 години

Жидовстващите няма лесно да се откажат от агресията си. Не само срещу Иран, но може би и срещу целия свят.безволеви инструмент в ръцете на САЩ... Аятолах Хатами за МААЕ ли говори или за наш Бойко? Иран, Иран, Иран... Как да ти обясня нелогичните и разрушителни действия на "властващите над света"? Те жадуват за власт и подтисничество, а народът им си мисли, че живее в реалността на "Трансформърс"...

191

онбашията

преди 12 години

едва ли ще нападнат иран, ядрено оръжие може и да нямат, но *** бомба със сигурност могат да направят, а израел е близо.

190

Анонимен

преди 12 години

ДНЕС Е ЯСНО ,ЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕНАВИЖДА *** ,И ТАЗИ НЕНАВИСТ Е ТАКАВА ОГРОМНА ЕНЕРГИЯ,ЧЕ ТЯ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ПОМЕТЕ ПЛЕМЕТО НА ДЯВОЛА ,СПОМНИТЕ СИ ЮДЕЙЧЕТА ЗА ПРОРОЧЕСТВОТО НА ВАШИЯ ЕЗЕКИЛ ,ЗА ТРИТЕ ЖЕЛЕЗНИ ОРЕЛА.КОИТО ЩЕ СЕ БОРЯТ С ИЗРЕЛ И,ЧЕ ПЪРВИТЕ ДВА ЩЕ ГИ ОТСТОИТЕ ,НО ТРЕТИЯ ЩЕ УНИЩОЖИ НОВИЯ ИЗРЕЛ,ПЪРВИЯ БЕШЕ РИМ ,ВТОРИЯ БЕШЕ 3 РАЙХ,А ТРЕТИЯ ЕМИ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ -РУСИЯ ДВУГЛАВИЯ ОРЕЛ СЪС СВЕТИ ГЕОРГИ КОЙТО ПРОБОЖДА ЗМЕЯ,А ЗАБРАВИХ ,ЧЕ РОДШИЛД СЕ ТИТУЛУВАШЕ ПЕНДАР -ПЕНИСА НА ДРАКОНА НАЛИ

189

Анонимен

преди 12 години

Тоя път ще е тридневна война. :))

188

Анонимен

преди 12 години

Правилно само така давайте жидя изкуственото туморно образувание -ерец израел беше създадено чрез война-втора световна коствала милиони жертви ,по същия начин това туморно образувание трябва да изчезне с война и яко пускане на замърсена чифутска кръвчица ,нали така чефита око за око зъб за зъб както казва вашето дяволско второзаконие

187

Анонимен

преди 12 години

Да бе да . Ще ги намерите тия бомби, колкото намерихте и на садам химическото оръжие.Да ги разпряват на някой друг.

186

Анонимен

преди 12 години

Атака срещу Иран ще е "грешка с непредвидими последици"======искал да каже че:Атаката срещу Грузия беше "грешка с непредвидими за нас последици"

185

Freedom_People

преди 12 години

Още от 2005 година Иран има ракети способни да изтрелят носят ядрен заряд с обсег 2000km - 2000km Турция няма да не са луди да задействат про над тяхната територия!Ще ни направят услуга - ръчно ще изтрелят прихващачи ама след като са излезни от нейна територия и да стигнали нашия парламент и така Турция от зарабител в миналото ще се превърне в освободител в НастоящетоА Русия са капо - 6-7 сила в света след Германия и ТурцияРусия лежи на минало от СССР

184

ИСТИНСКАТА ИСТИНАТА

преди 12 години

Бивша агентка на ЦРУ съди американския вицепрезидентВалери Плейм и съпругът й са подали жалба и срещу други двама висши служители на Белия дом Бившият агент под прикритие на ЦРУ Валери Плейм, чиято самоличност бе разкрита от печата, и нейният съпруг Джо Уилсън, бивш американски посланик обявиха, че са подали съдебен иск срещу вицепрезидента Дик Чейни и двама високопоставени представители на администрацията на Джордж Буш, съобщиха информационните агенции. Плейм и Уилсън са внесли иск във федералния съд във Вашингтон за нарушаване на техните конституционни права и частен живот срещу Чейни, срещу бившия шеф на неговия кабинет Луис Либи и политическия съветник на президента Буш Карл Роув. Американските вестници разкриха през юли 2003 година, че Плейм е била агент на ЦРУ под прикритие, след като нейният съпруг Джо Уилсън, връщайки се от Нигерия, публично нарече "несъстоятелни" твърденията на американското правителство, че Ирак е искал а купи от тази страна уран и обвини администрацията на Буш, че преувеличава заплахата, която представлява Ирак, за да оправдае инвазията си. Според американските закони оповестяването на секретни сведения като имената на агенти от разузнаването се наказва с десет години затвор. Според жалбоподателите Либи и Роув са съобщили на журналистите, че Плейм работи под прикритие за американското разузнаване. Скандалът костваше оставката на Луис Либи.В иска се казва, че Плейм е станала жертва на политически машинации от страна на високопоставени сегашни и бивши лица от Белия дом, които са искали да накажат Уилсън за изявленията му чрез кампания, целяща да дискредитира и унищожи двамата съпрузи. Изтичането на информацията за това, че Плейм е агент под прикритие на ЦРУ е поставило в опасност сигурността на двамата съпрузи и техните деца, попречило й е да продължи кариерата си и е нарушило правата на Плейм и Уилсън, по-специално свободата на изразяване, се казва още в иска.

183

Джакпот

преди 12 години

Eххх,де късмет де..? РУСНАЦИТЕ откога с нетърпение очакват такъв добър шанс да ги споходи и благоприятен повод отново да се пораздвижат и разходят по надалеч по света !

182

ДО 212

преди 12 години

Още от 2005 година Иран има ракети способни да изтрелят носят ядрен заряд с обсег 2000km - 2000km -смятай Турция няма да не са луди да задействат про над тяхната територия!Ще ни направят услуга - ръчно ще изтрелят прихващачи ама след като са излезни от нейна територия и да стигнали нашия парламент и така Турция от зарабител в миналото ще се превърне в освободител в Настоящето А Русия са капо - 6-7 сила в света след Германия и Турция Русия лежи на минало от СССР

181

Анонимен

преди 12 години

Добре де. Иран е следващият. После кой остава? Кой има най-много петрол и кой не ще да играе по свирката на САЩ?

180

krasos

преди 12 години

Иран, може да е пътник, но няма да е единственият пътник !!! "Шимон Перес обяви в неделя, че възможността за военна атака срещу Иран...." Израел може да "намажат" и те,но те си го заслужават !

179

Лавров

преди 12 години

Другарят Лавров преценил, че ще бъде "грешка" - бе другарю пий си водката и shut the *** up

178

Ястреб

преди 12 години

На тия, дето очакват с нетърпение да избухне въоръжен конфликт между Иран и Израел (САЩ/Великобритания), ще им напомня, че кога в ахъра конете и магаретата почнат да се тепат, агнетата най-много страдат! Ако това стане (имам лошото предчуствие, че ще стане - и то в много скоро време!), третата световна война, коята в момента тлее бавно, ще лумне в пълен разгар.

177

Анонимен

преди 12 години

210 тези глупости ги слушам от 5 години и единствения ефект е глух лай просто не им стиска да нападнат Иран