45

До Руси

преди 12 години

Руси да сте гласували ,бе човек. Никой не ви е спрял или "терорът" на Бойко ви оказа влияние.

44

Shark

преди 12 години

Още малко ще потърпя този цирк, наречен България и ще гласувам за втори терминал на летище София.

43

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!ДАДОХМЕ ОЦЕНКАТА СИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО!ПРЕЗИДЕНТ И 14 ОБЛАСТНИ ГРАДА,ЗАЕДНО СЪС СТОТИЦИ ОБЩИНИ!А серГЕЯ БЕШЕ ТОЛКО ЖАЛЪК,СМЕШЕН И ТЪЖЕН...

42

Русе

преди 12 години

В Русе кандидатът на управляващите Пламен Стоилов печели с 54,89% срещу 45,11 на сто за Искрен Веселинов от Синята коалиция и ВМРО-БНД.При условие,че са гласували 36% от имащите право на глас..Иначе никой нямаше да подкрепи ГЕРБ според русенци.

41

Анонимен

преди 12 години

Осъзнайте се, българи, отново *** ви избраха местните управници! Особено силно това си пролича в Пловдивско. Там отдавна Кирил Рашков декларира подкрепата си за ГЕРБ, а всички знаем какво значи това, колко и какви гласове осигурява той! Така стана и на много възлови места по цялата страна. Ха познайте кои ще са единствените социални плащания, които ще се вдигат? Познахте - *** помощи.....

40

Ерланд

преди 12 години

Незнам за какви ***,купувани гласове за Герб в Пловдив сънувате като цяло Столипиново е гласувало за Славчо (БКП). Тактиката на комуниста от столетия е да обвиняват друг в своите прегрешения.

39

543

преди 12 години

За първи път чувам за хора мигриращи към северозапада или говориш за хора отишли на екскурзия, които малко ви вдигат умрялата икономика. Та вие сте смешни от северозапада, вашият герой е Гацо Бацов и се славите с неговата простотия.

38

Анонимен

преди 12 години

И това правителство заложи на *** гласове и спечели. Оттук насетне очаквайте ясни и точни предписания кой българин за колко *** ще работи, за да могат те пак да гласуват за управляващите. Бог да прости България!

37

дебелия мангал

преди 12 години

КВИ ЩОПИ ВЕ СИЧКИТЕ ПРОВИНЦИАЛНИ МИШКИ....ХА ХААААААА

36

бивш българин

преди 12 години

Каквото и да се приказваме, истината е доста ясна. По-голямата част от българския народ или поне най-голямата група от българския народ си харесва ГЕРБ и бат Бойко. Дали това са 30% или 50-55%, това, разбира се, е важно. Аз лично смятам, че са към 30-35%. НО, важното е, че ВИЖДАТ СЕБЕ СИ В ГЕРБ. Други 20-25% пък ВИЖДАТ СЕБЕ СИ В БСП. Събираме ги, И СТАВА СТРАШНО: ОТ ПОЛОВИНАТА ДО 2/3 ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРИПОЗНАВАТ СЕБЕ СИ В ГЕРБ И БСП - ДВЕ ЧИСТО КОМУНИСТИЧЕСКИ БАНДИ. Е, ТОВА ЕВРОПЕЙСКИ НАРОД ЛИ Е?

35

дебелия мангал

преди 12 години

до вчера като котенца мяуууууууууу,мяууууууу....а сега като лъвове...***.....маи сте МИШКИИИИ

34

Анонимен

преди 12 години

Жалко за Пловдив, *** гласове надделяха над българите. Очаквайте тържественото завръщане на Киро *** в Катуница на бял мерцедес. Подкрепата на този закупчик на гласове оказа влияние не само в Пловдив, но и в цялата страна. И при това Киро *** си го заяви в прав текст още миналия месец.

33

до 33

преди 12 години

Типичната шопска злоба !!! А Вие шопи ***,като ни идвате по нашия северозападен край к'во ?? Айде да не Ви спрем кранчето,че като Ви знаем к'ви сте хипита... веднага ще преритате ,а ?? Умрел Ви е некой за тъпата мазна,***,долна,***,снобарска СОФИЯ !!!!!!! В тъпата столица ставаш роботче,БЕЗ ЛИЧЕН ЖИВОТ !!!

32

дебелия мангал

преди 12 години

пляскаите минуси пляскаите......ама ша додат други избори пак ше ни търсите ///продажни//////

31

564654

преди 12 години

Хората от Видин, Враца, Перник сега да си седят в градчетата и да не прииждат към София. Същото се отнася и за Разград, Търговище с техните миграции към Варна.

30

!!!!!

преди 12 години

Дайте извадките от ромските изборни секции? Никой не ги дава защото ще се види къде кои са купували. Сага ще проплачат как сме ги дискриминирали. С кои пари плащат, не с ромски!

29

ДО 25

преди 12 години

Абе,мишкааа...когато ти и себеподобните ти достигнете нивото на коравост,мъжественост и изграден характер на хората от СЕВЕРОЗАПАДА-тогава ела и ми говори какви сме !!! И точно,защото сме хора с лично мнение и различни-точно за това страдаме,а тия като теб,които ли*жете зад**ниците на разни зализани бизнесмени-само можете да си мрънкате !! СЕВЕРОЗАПАД ЗАВИНАГИ !!

28

дебелия мангал

преди 12 години

които иска да бачка аз ще пия и ще ям така до 100 години....за това гласувах за герб.....да ни вдигат помощите....че зима иде....

27

дебелия мангал

преди 12 години

няма да бутна работа,няма да си платя тока ....само герб.....искаме вдигане на помощите...стига сме мизерували....герб....

26

дебелия мангал

преди 12 години

честито на герб за победата.....всички *** сме за герб....даваите помощи