29

Анонимен

преди 12 години

Пловдивския съд отменил глобата и наказанието!!!Ами браво на този не подкупен и не курумпиран съдия!Да са живи и здрави и децата му!

28

Анонимен

преди 12 години

ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ РАШКОВИ ***.........!!!!!!!!!!!!!!..........

27

:)

преди 12 години

Калинка министър стана с фалшива диплома, вие се косите за една книжка :)

26

ЗАКОН ЗА...?

преди 12 години

Искаме в БГ ,нов закон ,за НЕГРАМОТНИТЕ ,...НИКАКВИ КНИЖКИ ,И НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ----ДАНО СЕ ОБРАЗОВАТ ---ПОЖЕЛАВАМ ИМ ГО ИСКРЕНО ,НО ДО ТОГАВА ,.....НЕ !

25

Анонимен

преди 12 години

Това е голяма изненада... Някой в Бг взел книжка с фалшива диплома и без да кара курсове... Гооооляма новина! Всеки познава най-малко по трима такива "ВОДАЧИ" на мпс, които дневно изминават ПОВЕЧЕ километри от всеки инжинер с кола, ама си МЪЛЧИМ! Тва нашто стана като през комунизма понятието "обществена тайна"!!! Всеки го знае това, ама никога и никъде не го казва, защото не само, че няма смисъл- (другите също го знаят), ами може и бой да яде! Просто си мълчим и живеем ден за ден... Ама до кога?

24

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се проведе операция "аз мога да чета".При проверка от КАТ да се прочете 1 ред от закона за движение по пътищата.Който не успее да се справи да му се потърси изпитния протокол,а най вече този ,който го е подписал.Няма българи няма *** всички наред,за да не изреват някои ***.

23

.....?

преди 12 години

Всичко е ---МЕНТЕ ,при крал Киро ?Даже и продажните политици и продажните българи ,...са МЕНТЕ !

22

nue

преди 12 години

тая црна рода притежава ли поне един легален и действащ документ??

21

tva e

преди 12 години

tva e

20

ai se...r ve

преди 12 години

interesno 4e 4ak sega se setiha 4e trebva da go proverqvat toia,mi kade behte pred 5.6,7,8 godini be ,ili sega situaciqta e takava treba neshto da napravim 6tot sa osrahme,...ei i malkite deca vi znaqt ,zatui polvinata narod sa iznese ,ne *** ami ,vsi4kite sme takiva tarikati tuka,ako ne kravta ,dushicata ni e ***.

19

Анонимен

преди 12 години

До ГоцеАко не бяха убили момчето и бате ти нямаше да ги пипне ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ

18

бай Тишан

преди 12 години

Фалшива книжка?!...Някой да е виждал *** в учебна кола? Да кара курсове за шофьор де...

17

Анонимен

преди 12 години

До ined"Стига с тея "Царе"!!! - Ангел *** внук на Киро ***."ААА не "принц" Ангел *** внук на "цар" Киро *** как иначе ще им се обръща специално внимание

16

Гоце

преди 12 години

Станишев ги покриваше тези кюрди дълги години.Бате Бойко им разказа играта

15

Бай Тишан

преди 12 години

Какъв "цар" е тоя ***?....Пишете си го "Киро ***"...Че то у един *** освен *** работа какво друго да очакваш?....Ама къде ни е била държавата? ( То пък беше една държава със Станишев начело!!!....)

14

Джуди до 6

преди 12 години

Ами Станишко не ги забелязва тези "културни особености на етноса", както някой от форумците сполучливо ни напомня понякога. Неговата партия чака целувка от Доган - покровител на етноса и толерира безобразията на същия този етнос. Ха-хаааа! Дори основно нямат тези "царе и царчета"! Сега да им връчат по една метла и марш на улицата!

13

??

преди 12 години

че те 90% от мангалята карат с фалшиви книжки и ползват фалшиви дипломи.

12

до 123

преди 12 години

Що не пишеш че е издадена от Свищов?! А от там вонти в цяла българия.

11

Yakov

преди 12 години

"Младият Рашков обаче оспорил наложеното му наказание и Пловдивският районен съд отменил постановлението за глоба от 1300 лв. и лишаване от право да шофира за срок от 16 месеца." И това ако е правосъдие! Крайно време да се създаде "Правосъден борд". Подобен на валутния и да ни наблюдават от Европа! Боже пази България!

10

123

преди 12 години

Що не проверят и дипломата на един от кандидатите в неделя за кмет на Мъглиж? И неговата диплома е фалшива, ама е магистър!!!