155

до 153

преди 12 години

В щатите като избират президент републиканец, и когато републиканците са в мнозинство, да не би някой да реве, че има диктатура? ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! НАИВНИ СТЕ КАТО ТУРЦИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ БОЙКО ЩЕ ИМ СМЕНИ ИМЕНАТА...

154

до 153

преди 12 години

Какви са тия приказки от 1001 нощ бе, !? Бойко щял диктатура да прави, а Калфин нямало, щял да се бори за демокрацията... ХАХАХАА

153

бивш българин

преди 12 години

149, не искам да съм на всяка манджа мерудия, но задачата ти ме заинтригува. Предлагам, да променим малко заданието, да го прецизираме. Изборът май е между крадлив и подкупен шофьор, на когото конкуренцията е платила да заглоби камиона в калта и некадърен шофьор, който мисли да кала из калта, да остави камиона в някое дере и да бяга в президенството, но може и да катастрофира. При тоя постановка, аз днес съм склонен да заложа на некадърника, защото при другия шансът ми се вижда нулав.

152

така де

преди 12 години

Знаете ли какво си мисля-ами сега като изберат Плевнелиев за президент Бойко Борисов от кого ще се оплаква.Сега БСП и президента му бяха виновни за всичко.Кой от тук нататък ще обира пешкира заради гафовете му?Но вече е време да поеме той отговорност за нещо.Само със зъл език не става в политиката.

151

до 152

преди 12 години

Защото няма морални хора, затова няма и морални политици. Що е било аристокрация е избито през 44-46 година.

150

Анонимен

преди 12 години

Голяма грешка ще направят СДС, ВМРО ,и други малки партии ако гласуват пак за ГЕРБ... Ще спечели Боко ще настане диктатура. И комунистите ще излезнат мъченици борци против диктатурата , единствените демократи.

149

Кратун

преди 12 години

Защо всеки път трябва да избираме "по-малкото зло?" Защо нямаме морални политици, с качества и виждане за бъдещето на България? Защо всеки път трябва да избираме от двама крадци по-малкия? ?Не виждам бъдеще в тази държава..... :(

148

Анонимен

преди 12 години

Така ще е,другарки и другари,като не искахте да си изберете ПРЕЗИДЕНТ ДЕМОКРАТ,сега избирайте между по-малки и по-големи злини,между "чуми" и "холери",между бивши комунисти и бивши милиционери!Да ви е честито!

147

Селяни

преди 12 години

които се оплаквате, че сте бедни заради Бойко! Ако не беше Бойко, сега щяхме да сме изтеглили заем, който щеше да се изплаща от ВАШИТЕ деца и пак нямаше да живеете по-добре!

146

Пламен

преди 12 години

Кое е по лошо ако имаш транспортна фирма - да назначиш крадлив шофьор който ще те ощетява редовно или некадърен шофьор който ще катастрофира? мисля че дилемата е актуална

145

до 138

преди 12 години

В грешка си нещо.Всички медии са под патронажа на Б.Борисов това е видно за всички.Но може да си прав то вече човек не знае кой са "червените" защото те са едни и същи - все бивши комунисти без изключение.

144

Отец Паисий

преди 12 години

О неразумни и юроде! Поради что се колебаете за кого да гласувате? Онези от вас, които са за ориентация на България към Русия, да гласуват за Калфин. Тези, които са за ориентация към Европа и европейските ценности, да гласуват за Плевнелиев. Останалите, които нямат мнение, да си стоят вкъщи, да хленчат и да се оплакват!

143

бивш българин

преди 12 години

130, благодаря ти за похвалата. Не знам, аз колко съм ценен, но много ме обнадеждява, че, ето, все пак и тук, в тоя скапан форум, с преобладаващи ГЕРБави, има 2-3ма души, които май се мъчим да мислим, нещо да измислим, за децата поне. Хайде, дано нещо малко от малко да потръгне. Впрочем, МАСОВО гласуване с ПРАЗНА бюлетина ИМА СМИСЪЛ, АКО ИМА, КОЙ ДА ГО ОПОВЕСТИ.

142

до 141

преди 12 години

Съветвам те да гласуваш, защото по добре ***, отколкото ***! Повярвай ми!

141

прасчо

преди 12 години

Те си оплетоха кошницата,.........вече,избора е да нямаме избор...Аз съм от Варна и ме е срам !!!!

140

marchelo

преди 12 години

Заради редицата нарушения в изборния ден трябва да бъдат касирани изборите в Кърджали.Ако институциите не се страхуват ще го направят,пък да видим тогава.Аргументите за касиране ще представя след малко.

139

до 132

преди 12 години

Не си прав, пич! За първи път от 2 години усилено се строят магистрали, нови детски градини, училища, музеи, парковете в София са чисти, а ако се избере ГЕРБерски президент ще се оправи най-сетне и съдебната система! Оправи ли се тя, тогава всичко ще се оправи малко по малко, повярвайте ми! Нека тези, които пребиват хора пред дискотеките в Студентски град получат най-сетне присъда, а не 3 години по-късно да си ходят на свобода, както е случая пред дискотека Амнезия, например! Гласувайте с разум!

138

някой

преди 12 години

До: номер 134 (Българин)Аз гласувах за тези, които са от другата партия - АВТЕНТИЧНАТА ДЕСНИЦА - СДС!На балотажа няма смисъл да си губя времето, няма да гласувам както правилно се изрази номер 66 между ЛAЙHO и ГOBHO!!!

137

чужденец

преди 12 години

Каква ирония трябва да избирате по-малкото зло ...за пример кандидатидете за 2 тур в Благоевград и Варна ....жалко жалко това не е демокрация това е театър

136

до 66

преди 12 години

66 ти най-правилно си ги определил.