74

Анонимен

преди 12 години

Ха-ха-ха....Изборната боксова ръкавица в отверстието на БСП май много зле се отразява на избиващите пяна списвачи по форумите.....

73

дедо

преди 12 години

таа фидоска е егати якото гадже

72

Наложително е:

преди 12 години

Ръчно броене под чуждестранен контрол!А още по добре - касиране на изборите и нови - организирани от Европейския съюз. Тези доказват ежеминутно че освен да крадат, хвалят и оправдават друго не могат!

71

ми да броят бе!

преди 12 години

ама само при условие, че ще затворят в хангара Фидосова, Волен и оня с мустака, Станишев и Мая, Доган и Местан, Малтинчо и Яне лично, повтарям ЛИЧНО да броят бюлетините и да си записват(и включете една скрита камера да ги наблюдаваме пряко в ефир да не шикалкавят нещо)

70

hah

преди 12 години

СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН ! HAHAHHAHAHHA HAH HAHAH HA HHAHAHAHHA заминавате герберчета.заминавате си!

69

Д-р С.Боричев

преди 12 години

Провалът в организацията и провеждането на тези избори е пълен, и то при положение, че са гласували само половината от имащите право на глас. "Заслугата" за това е единствено на управляващите от ГЕРБ, а персоналната вина е на Б.Борисов и Ц.Цветанов. Представете си този хаос умножен най-малко по 2, ако бяха гласували всички.

68

До 57

преди 12 години

Освен това си образован, точно колкото и основните фигури в ГЕРБ.*** :)ХАХАХАХАХАХА

67

anonimen

преди 12 години

Тези изборни правила написаха висока оценка от международните наблюдатели от ОССЕ, коментира Фидосова. И допълни, че делегацията от Нигерия е била впечатлена и окуражена от цялостното мирно водене на изборите.Браво на Фидосова ти си 1

66

do 57

преди 12 години

Ако Вие сте бъдещето на България, значи България няма бъдеще!ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

65

А-я

преди 12 години

До 47:Извинете за напомнянето, но се чувствам длъжна да го направя. Изказвайки в писмен вид мнението си, моля прецизно да спазвате правописните и стилистическите правила. От написаното от Вас лъха неграмотност и елементарна простотия, което е недопустимо за всеки уважаващ себе си човек. И един въпрос: ВИЙЕ от ГЕРБ всички ли сте на това интелектуално ниво?

64

ivan

преди 12 години

Дебелия *** е виновна за хаоса на изборите,като дори и от нейната партия ГРОБ станаха жертва на изборите 3 в 1 лошата организация и хаоса.

63

Анонимен

преди 12 години

"Лично обръщение", с ГЕРБ нито започва нито свършва света. Алтернативата просто е мощна духовно, но слаба материално. Маймуните много - се пари искат, та тъй...

62

Анонимен

преди 12 години

Проблемът не е в Герб. Проблемът е, че обществото ни се състои от минимум 40 процента ***. 2 от 5 ***, които срещнеш на улицата са ***... това е проблемът.Тях не ги притеснява, че има 2 *** от ГЕРБ в изборната централа, "тъй като са в друго качество", не ги притеснява, че съдия налага обезпечение по делото Труд и ВСС го предлага за уволнение, не ги притесняват 2,5 г. недопустими, невъобразими неща. Те искат да пасат...единственото, което ме радва, е че пашата е на привършване...

61

информиран

преди 12 години

е разбира се, че няма нарушения! някой чувал ли е за нещо някога да са виновни ГЕРБ?! няма такъв случай.. и най-вече за всичко са виновни комунистите!

60

БЪЛГАРИН

преди 12 години

НАЛИ ЗАТОВА ИЗБРАХМЕ ГЕРБ. ЗА ДА МОГА ДА СЛУШАМ ПИЩЕНЕ ОТ КОМУНИСТИ И ***.ЩЕ КАСИРАТ НА НЯКОМУ ДЪРТИЯ.

59

Лично обръщение

преди 12 години

Защо е национален дълг трезвомислещите и всички десноцентристки (сини, жълти и т.н.) избиратели да гласуваме за кандидатите на ГЕРБ ? Защото това е единствената понастоящем политическа сила на ЕНП у нас, облечена с доверието и масовата подкрепа на народа. Друг е въпросът, че ГЕРБ не разполага с най-подготвен управленски потенциал, че изпълнява указанията на ЕНП и Брюксел често с аматьори, с лакътушения и изцепки и с недостатъчно системна и стройна реформаторска политика. Важното е, че посоката е правилна ! В момента по-добра реална алтернатива, тъй или иначе, няма. Опасенията на БСП, че било лошо властта да се концентрира в едни ръце са ЧИСТО ЛИЦЕМЕРИЕ ! Показателни са резултатите от досегашната работа на Президента, Прокуратурата и Съдебната власт, които са в ръцете на БСП. Свидетели сме на това, как те фактически възпрепятстват борбата с организираната престъпност и саботират опитите за реформиране.

58

Кой е ТОЙ ???

преди 12 години

По прякора ще го познаете:Магистралмен, Асфалт ефенди, Рапона ,Страшилището за слънчогледите, Символът на Хелойин, Бабаита в Армани , ТикватаАко се сещате, моля сложете " + " ако не питайте човекът до Вас и той ще ви каже! :)

57

САМО ГЕРБ

преди 12 години

НИЙЕ ОТ ГЕРБ СМЕ ЧЕСНИ.САМО КОМУЗИТЕ КРАДЕТЕ И КОПУВАТЕ ГЛАСОВЕ.НИЙЕ СМЕ 1 МИЛИОН А ОСТАНАЛИТЕ СТЕ ПРОЗТИ КОМОНИСТИ И ГАС ПИКАТЕ.НИЙЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО НА БАЛГАРИЯ.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Стига с тия комунисти. Комунизма е заболяване, пренесено от световното еврейство. Дори самите евреи го признават, па честните от тях го и заклеймяват. Демокрацията - това е плацебо срещу това заболяване - честните от тях и него заклеймяват. Вечните, ужким антагонисти комунизъм и демокрация са от един източник. Наскоро получихте едно ярко доказателство в подкрепа на еднаквата им същност, ама си като спите - както желаете.

55

ДО 47

преди 12 години

ЧесТни - идва от чест, но явно вашите лидери са чесни - от чесън ли от какво ли. И не говори за чест, след като дори не знаеш как се пише тази дума.