12

ПРИЧИНАТА

преди 12 години

За голямо нещастие истинските българи напуснаха България отдавна. Една малка шепа от интелигентни хора останаха задушени от миризливите прости селендури,гнусни грозни силиконови пачаври,вонящи *** продаващи глас за две кебапчета, необразовани чалгари с напушени глави, дебели малкoпишковски мутри кръжащи с джипове. ЗАЩО СЕ ЧУДЕТЕ ЧЕ ГЕРБ ИМАТ ПРЕДНИНА В ИЗБОРИТЕ?

11

винету

преди 12 години

БАЛАМИ ЛИ ТЪРСИТЕ, има много

10

до 5

преди 12 години

ЕС имаше право на 2+2+3 (може и да се бъркам, но общия сбор беше 7 години), в които да задържи отварянето на трудовия си пазар за нас. Не виждам никъде никакви конспирации. Напълно нормално беше някой от държавите да се възползват от това си право. Очаквам след като се пазара се отвори да има наплив на българи, което няма да е изненада за никого. Не знам какво толкова ги плаши, в крайна сметка отнесено към общия брой на работна ръка, не сме толков много.

9

krass

преди 12 години

Мамка му ! Всичко е било заради гадните комунисти !Ето махаме и президента комунист и Европа ни приема за равни. Казвах аз,че комунистите са злото.

8

от Холандия

преди 12 години

гледайте на снимката каква огромна сладка ЕС торта!:-)те ще продължат да ядат пасти в ЕС,а бугарчетата да ядат някой къшей БГ дунапренен хляб и дотам!гадове са,срама нямат!вместо да проявят разбиране и бонус да дадат на най-препатилите,най-бедни хора в ЕС-българи и румънци-зарад 45г. ком.робство+22 ДЕМОкраДция и антистандарт-да дадат СВОБОДЕН ДОСТЪП до ЕС пазара на труд..ТЕ СЕ ГАВРЯТ!Имах разправии с местните ***,ама им е през оня,задоволени,не им пука-на чужд БГ гръб и 100 тояги са малко?!

7

за 4

преди 12 години

Аз пък искам просто в нормална страна, не ми дреме коя ще е. Може и Бразилия.

6

за 5

преди 12 години

Пепел ти на устата. Дано стане това. Ама ще трябва да се изнесем бързо, преди да са се усетили, щото после като лопне мандалото и ще трябва пак да си останем тука като преди 89-та и да "градим" България под "мъдрото" ръководство на вожда и неговия финансов шаман ще ни плаща с обещания.

5

антиноменклатурчик

преди 12 години

знаете ли колко резолюции и *** изхвърлиха до днес Еврономенкалтурните ***?? забравих им бройката..все едно и също..само лаят...а държавките им отговарят уведомително и дотам..пазарчетата си държат затворени! пълна гавра от години с пълноправните УЖ БГ граждани на ЕС!! Демек стойте си роби на "стандарта" на умирГане в БГ..135 евро заплата мин./мес. 100 евро пенсии...стойте си на латиноамериканските живуркания..комунизъм 45г. малко ни е било! още наказват-вече и в ДЕМОкрация!...

4

Анонимен

преди 12 години

дреме ми за запада - искам в ЯПОНИЯ !!!

3

Анонимен

преди 12 години

Герберунчовците ще останат тук за да хранят ромското малцинство, те са си техни хора и техен електорат.

2

UK

преди 12 години

Ще стане ако герберясалите изчезнат.

1

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая ще можем да отидем да работим легално в нармални държави, а тука мутрите да го ду....