238

kir

преди 12 години

до 206-гражданина.Как си ги измисляш тия работи от *** си незнам!? Как може да са му застраховани, след като са незаконни.Коя застрахователна компания ще си го набуха така мъжката.Как разбра че е нямало нищо ценно вътре, след като не полицията реагира първо, ами народа. Колите му бяха ли махнати надалеч...НЕ и станаха на салата.Или те не са ценни, само някакви си 200 000 лв на парче.Няма как да се обискират къщите без заповед и затова са намерени после.Малко мисли преди да си ги измисляш.

237

До Един Българин

преди 12 години

Не е така.Просто законовия срок действително е две седмици.Немогат да не спазят закона,дори и да им се иска.Това е положението.Ако не го спазят,тогава той може да ги осъди и да се обърнат нещата.Защо да му дават поводи да ги съди?

236

Един Българин

преди 12 години

Сега се сетихте! И преди имаше врява че е застроил общинска земя без разрешително, ама нямаше избори нали?! Сега има 2 седмици да обжалва, само след 2 седмици изборите ще са минали и "лошият" съд ще каже че няма доказателства или че не е правилно, че са построени във въздуха или кой знае какво и няма да ги премахне. Какво стана с постройките в яз. Искър? Махнахте кокошкарите, нали! Само евтини предизборни трикове.

235

Nazi

преди 12 години

Голям кеф !!!

234

Анонимен

преди 12 години

А Менда Стоянова и Калин Георгиев какво ще ги правят? Толкова години са си затваряли очите за ц. Киро? Сигурно нищо, нали вече са в герб!

233

Анонимен

преди 12 години

Ами императора кога ще го бутнат ...?... зад решетките, където му е мястото.

232

nadi

преди 12 години

za6to 6te gi subarqt bre,da nastanqt tam da jiveetq negovi sunarodniji,jigani,barabar s konete i ky4etata,malko *** li ima bez ku6ti,taka 6te e nai-4estno

231

до 216 Дрън Дрън

преди 12 години

Или си по-*** от "Сашето и Ванката", или си по-невиждащ от някой напълно сляп, или вземаш доста пари за писане на подобни глупости .......Надявам се да е последното, защото все повече ме хваша срам, че съм българин, като чета подобни идиотизми.....Иначе никак не се съмнявам, че много от т.нар."държавни служители" при предишните власти са се нагушили яко покрай този "цар". Да не забравяме, че и бивш премиер е от това потекло - ***...

230

до 233

преди 12 години

НЕ! Като чуя за държавна институция и ми се повръща. Не стига, че нищо не знаят и имат огроооооооооооооооооооооомни пропуски в работата си, ами и са много велики и те гонят здраво. Убеден съм, че който работи с тях ще ме подкрепи.

229

Анонимен

преди 12 години

Прости,злобни,дребни душици сте повечето драскачи тук. Няма угодия за *** като вас.Каквато и новина да излезе само плюете.ЛИЧНО МНЕНИЕ.

228

Анонимен

преди 12 години

"до момента при тях не са постъпвали сигнали за незаконно строителство" - ей за това става на въпрос. Винаги в България никой нищо не знае. Като отида в някоя държавна институция и никой не знае какво трябва да се прави, как и защо. Най-нормалния отговор е - не знам не е моя работа ...

227

до..222

преди 12 години

В София му ги запорираха ,ама само в София ,а той си изтегли кинтите от Пловдивските банки ,....така говорят хората ,и някои институции !

226

Анонимен

преди 12 години

Ами ДНСК никога не си гледат работата и по сигнал не взимат никакви решения.Защо да го правят като всеки месец си взимат заплатите.Ние 3 години ходим по мъките,колко писма сме писали до ДНСК и никакви резултати.

225

Анонимен

преди 12 години

Аз просто се удивлявам на простодушието на хората, но и на злобата им. Как си представяте човек, който е имал акъл да изкара толкова пари, да не си узакони къщите? Разбира се, че цар Киро си има документи, всичко това е предизборно. След изборите ще обжалва и ще се окаже, че някой в общината е сгрешил, документите били забутани в някое чекмедже и т.н. И всички простотии, които правят по отношение на него - незаконно задържане, палежи и прочие, ще му се платят с лихвите.

224

точно

преди 12 години

Само бутане ,иначе така ще се завърти работата ,че ще си ги "закупи "--обратно на безценица ,или не сте свидетели на досегашните ---Самоковеца ,и подобни нему!

223

Анонимен

преди 12 години

E как няма да му ги вземат преди изборите:)А колите просто ги пазят, след известно време ще му ги върнат

222

Maraba

преди 12 години

Шо бутате бре!Ако са на общинска земя или незаконни-конфискувайте и направете детски дом!

221

Анонимен

преди 12 години

Наистина не мога да повярвам,че ще му съборят палатите. Ако това наистина се случи - ЕВАЛА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ !!! Очаквах че и с тази гадина ще стане както с другите - всяко чудо за три дни......после всичко по старому..... Но този път изглежда няма да е така......Дали ?!?!?

220

Анонимен

преди 12 години

Ако не бяха потушили пожара в неговите къщи огъня неминуемо щеше да стигне до скритите експлозиви и нямаше сега да даваме пари от нашите данъци, за да се разрушат незаконните имоти

219

Atanas Shulev

преди 12 години

Pak lujat naroda za da zamajat ochite na vsichki i da izleze ministura ni da ni luje nai-naglo! Eto zemahme sichko na car kiro ! Nema koi da ti verva veche kloun