111

Анонимен

преди 12 години

Бащата на наследилата министерското кресло на Плевнелиев проф. Павел Павлов е завършил навремето в руската столица Москва и е женен за рускинята Рая Павлова. Известно време е преподавал в УНСС, а след като групировката Мултигруп създава частния университет във Варна, заема отговорни ръководни постове там. Преди това Павел Павлов е пръв помощник на Дончо Конакчиев министър в правителството на Виденов. В момента двамата с Дончо Конакчиев са колеги във Варненския свободен университет Черноризец Храбър. Преподавателският състав на университета е добре представен от кадри на БСП средите Георги Близнашки, Нора Ананиева, Велко Вълканов. Ректорът на ВСУ Ана Недялкова е бивш преподавател от партийната школа на ЦК на БКП АОНСУ. В този университет днешният министър на регионалното развитие и строителство Лиляна Павлова завършва магистратура.

110

bg

преди 12 години

Izvinjavam se,ubitite turski voinici sa 28,a ne 24.4estito.

109

Анонимен

преди 12 години

Сигурно и дипломата й ще се окаже фалшива, разсъждават запознати. По форумите пък Лиляна Павлова често е наричана Калинка сравняват я със скандалната Калина Илиева, която се оказа без образование на поста изпълнителен директор на фонд Земеделие. Най-често се коментира биографията на новата министърка на регионалното благоустройство. Завършила Варненския свободен университет там куцо и сакато записва, с парички и *** да си, пак ще завършиш, отбелязват интернет потребители.В периода 1998 1999 г. била офис мениджър извинете, това не беше ли изисканото наименование за секретарка, продължават да злословят форумци, скептични спрямо бъдещата министърка. Те са убедени, че Лиляна Павлова е поредната кукла на конци в ръцете на Борисов.Това са само част от негативните отзиви около избора на новата министърка. Покрай обидните коментари около външния й вид и селското й излъчване трудно може да се намери някой, който да одобрява наследничката на Плевнелиев.

108

$

преди 12 години

Нашите футболисти се оправдаваха, когато паднат с високата трева на терена, тези със зелените листа.

107

Пипи

преди 12 години

Предлагам на правителстото да реши: метеоролозите да работят вместо една седмица без пари и три на заплата, на три без пари и една на заплата. Така им се пада като докарват зимата по-рано. А това за талпите - кърти мивки.

106

Зара

преди 12 години

ахахах много неочаквано... май никой от парламента не гледа прогнозите за времето... големи смешници... още един провал в Бойковите редици !!

105

Анонимен

преди 12 години

Около средата на Януари, след 10 дневни неспирни снеговалежи, е обявено бедствено положение излиза министъра и казва:Лошите новини са:-Полвината жители на страната са без ток-пътищата са непроходимиДобрите новини са:-полвината жители на страната имат ток-хората могат да останат по домовете си и да мочиват, вместо да ходят на работа.

104

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихи! Герберите ме поразяват с необятната си тъпота! Та и....госпожата така:))

103

Анонимен

преди 12 години

Ами те така излизат хубавите прякори...

102

Анонимен

преди 12 години

министърка на регионалното развитие е кадър на комунистическата партия. Дядо й бе Георги Павлов висш функционер на БКП, а баба й (също Лиляна Павлова) беше дългогодишен Първи заместник завеждащ отдел Организационен на ЦК на БКП. Баща й Павел Павлов също е от червените беше уреден от майка си на работа в ЦК на БКП. След 10 ноември започна да преподава във Варненския свободен университет, където се покри, за да не споменават за комунистическото му минало, разказва информаторът ни. Съвпадение ли е, че и самата Лиляна Павлова завършва същия университет вие преценете.

101

ДО 86

преди 12 години

ЗА ГУМИТЕ ДОБРЕ, ЧЕ СМЕ ***, *** СМЕ, АМА ЗА ЛИПСАТА НА ПРОХОДИМОСТ, ЛИПСАТА НА ОРГАНИЗАЦИЯ, ЛИПСАТА НА ТОК И ДРУГИ ЛИПСИ, САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГУМИТЕ НА ЦЪРВУЛИТЕ ЛИ Е ИЛИ НЯКОЙ Е СПРЕТНАЛ ПРОВОКАЦИЯ, ЕЙ ТАКА ПО-ПРИНЦИП - УМНИКО?

100

Анонимен

преди 12 години

Вчера минах Шипка с летни гуми, никъде не закъсах, а снега не беше почистен . Чакам аплодисменти.

99

Гласът на разума

преди 12 години

В интерес на истината, раничко дойде този сняг и беше доста силен.

98

ан

преди 12 години

ТАЗИ ДРУГАРКА АКО БЕШЕ СИ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ АРХИВИТЕ ОТ 1930 ДО 1970 ГОДИНИ ЩЕШЕ ЗА ЗНАЕ ЧЕ ЗИМАТА ИЗОБЩО НЕЕ ПОДРАНИЛА. В МУТРЕСТАНИЯ Е ИМАЛО ТАКИВА ЗИМИ ЗА КОИТО МЛАДИТЕ И НЕ ПОДОЗИРАТ. ИМАЛОЕ СНЯГ ПО 2 МЕТРА В ПЛАНИНИТЕ. ЗА СОФИЯ СИ СПОМНЯМ ПРЕЗ 60 ГОДИНИ ЧЕ ПЪРВИЯТ СНЯГ КАТО ПАДНЕШЕ НЕ СЕ ТОПЕШЕ ДО АПРИЛ МЕСЕЦ. ХУБАВОТО БЕШЕ ЧЕ ИМАШЕ БИТОВА НАФТА ПО -8- СТОТИНКИ ЛИТЪРА И ТОКА БЕШЕ -1.5- СТОТИНКИ. ТА НЕ МРЪЗНЕХМЕ. СЕГА СМЕ В ПЪРВОБИТНО ОБЩИННИЯТ СТРОЙ. Е.АХТИ ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБАДАТА

97

!

преди 12 години

Зимата не ни изненада, а рано дойде, отсече министърката Леле- вие за кога предвидихте снега- за март?! Няма такива наглеци, егати!

96

хаха

преди 12 години

"По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения." Марк ТвенБлагодаря на Талпата, че разсея всякакви съмнения... :D

95

???

преди 12 години

Хей плювачите, в САЩ паднат 30см сняг и са блокирани за цяла седмица /минимум/. Тука всичко е проходимо след 24 часа. Какво искате? Във въздуха ли да го ловят снега? А по-кротко малко!

94

Анонимен

преди 12 години

ДЪСКА, БИЧМЕ, ТАЛПА, НАКРАЯ ГРЕДА - И ВСИЧКИ СА НАПРАВЕНИ ОТ ОБРАБОТЕН ДЪРВЕН МАТЕРИЯЛ.-------------- Преди всичко има ЛЕТВА. Освен това дъска и талпа са плоски, нищо общо с греда, а още по-малко с необработен дървен труп. Да, редно е хората да стават началници след поне малко опит в реалния живот. Тази непоръбената е чувала само за "пиян като талпа" по студентските купони. Та за нея талпа и пън са едно и също.

93

Анонимен

преди 12 години

Лиляно моме, Лиляно ((( Кажи си го направо: просто нямах конкретно указание от премиера да ловя снежинките във въздуха! А това за "талпите по 20 м с голям диаметър" дето падали той ли ти го каза или и ти можеш да измисляш уникални простотии?Боже, пази България!!!

92

тъжната истина

преди 12 години

Пред Тиквата даже СерГея блести.....