322

Анонимен

преди 12 години

Герб напълниха простите български тикви с фалшиви обещания. А тиквите нали са кухи, скоро ще ги откъснат и ще изсъхнат. То заслужава ли си такова тъпо нещо да вирее изобщо....

321

sdvbs

преди 12 години

Станишка, стига ла по герб, кажи ти какво направи, смотан!

320

Витков Президент

преди 12 години

Витков Витков Витков - Президент! хип, хип ура-а-а-а! И голяма каса бира за юнаците, гласували за него

319

Коментатор

преди 12 години

Партии много,чувалът един,който ни нахлузват от 22 години.Наистина ли толкова много хора им се връзват на театрото...Аз бих заложил на нещо ново-риск губи-риск печели!

318

Харакири

преди 12 години

Преди да коментирате може да гледате в YouTube:"Как Герб Раздават Пари - Buying elections in Bulgaria 16.10.2011 "

317

Анонимен

преди 12 години

На Хамстера просто му падна дюшеш с тия гърбавите тъпомери...Скъса се да си прави гавра с тях...

316

Даниела

преди 12 години

Западните разузнавания нарекоха Бойко Борисов "Бабаит в Армани". А на такъв човек като му дадеш избори да прави и се подсещам за поговорката: "Вълкът нрави си мени, но козината не"

315

Гюро Михайлов

преди 12 години

Станишев говорел глупости! Моляяяяяяя......!? Вие Тиквата да чуете! Чупи ***!

314

ДалайМама

преди 12 години

Не усещате ли как от илюзия през фарс минаваме към зловеща реалност? Не си мислете, че дебелашката разпуснатост на Борисов току-така започва да вони на европейска сцена. Той владее страната, той си я взе, както сам обича да казва. Ще му слушат глупостите и ще кимат умно, защото е силен владетел. Ще се съобразяват с него.И той го знае. Знае, че докато изглежда непобедим на избори в България, ще може да разнася спокойно егото си между царе, папи и патриарси, да тупа по рамената, да поучава, да говори какви ли не безсмислици пред добре възпитани хора, които умеят добре възпитано да се хихикат в шепите си. И да разнася славата на България по света.Затова да си го преизберем, барабар с марионетките му? Какво ще кажете? Магистрали ще ни построи, лентички ще реже, на ум и разум света ще научи. И както виждаме, вече се кани най-после да изпълни поне едно от обещанията в първата политическа програма на ГЕРБ, наречена Нов десен договор за България да изравни българските пенсии и заплати с европейските.А може би все пак да му плеснем поне един изборен шамар, докато е време? А той кротко да ни каже, както своя литературен двойник(Бай ***)Нейсе, берекят версин, с един шамар се свърши работата. Добри хора

313

пацо

преди 12 години

Еееее...ЧОВЕКА го знае от личен опит,....ПОВЯРВАЙТЕ МУ,въобще не се съмнявяйте.

312

Хан Крум

преди 12 години

Хамстера се е наакал от страх и предварително е приел загубата на изборите и се опитва да се оправдае.Върви си мазнико, върви си и прибери и господарят си Доган със теб. И не се връщайте.На Доган ще му е по лесно след загубата но малкия хамстер ще бъде уволнен от агент Гоце. Гоцко ще иска да се върне в партията отново на ръководна позиция и загубата на Сергейчо ще му даде нужния повод

311

!!!!!

преди 12 години

МЪЖЕСТВЕНОСТА,силата и скритите магически способности на лидера на БСП само чакат зелена светлина от българския народ да се активизират и да оправи държавата за 24 часа ..............НАЛИ ТОВА ИСКАТЕ ДА СЕ ОПРАВИМ ХАХАХА САМО ДЕТО ТОВА НЕ СТАВА ЗА ЕДИН ДЕН >>> ЗА ДА СЕ ОПРАВИ дЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИМ САМИТЕ НИЕ -ЗАЩОТО НИЕ ПРАВИМ ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!

310

Иван

преди 12 години

Ех Серьожа свикнали сме да живеем в такава ситуация - имахме премиер на каишка цели 4-ри години.Сега този премиер плаши хората с небивалици защото партийния му пост е под въпрос.Можеш да преметнеш бузлуджанската агитка но това са 20 автобуса хорица.Интелигентните които са милиони няма да ти се вържат.С Доган и Първанов пак сте си направили договорката.

309

ДС

преди 12 години

изборите няма смисъл да ги фалшифицираме, всички са наши хора който и да спечели, спете спокойно

308

"99 франка"

преди 12 години

Всичко се купува: любовта, изкуството, планетата Земя, вие, аз ... Особено аз. Човекът е продукт. И като всичко останало със срок на годност ... Аз съм рекламист. Заставям ви да мечтаете за това, което никога не ще можете да имате. При нас небето винаги е синьо, а момичетата красиви ... Съвършеното щастие, ретуширано с Фотошоп. Мислите, че аз правя света красив? Как ли пък не ... Аз го осквернявам ... Всичко е временно. Любовта, изкуството, планетата Земя, вие, аз ... Особено аз.

307

МИЛИ МАЛЧУГАНИ

преди 12 години

Идват избори! Ако баба ти казва, че ще гласува за ГЕРБ, скрий й личната карта.СПАСИ БАЛГАРИЯ !!!!

306

Александра

преди 12 години

Повярвах на Борисов преди две години и какво стана сега? Съкратиха ме от работа, намалиха заплатата на мъжът ми и сега едвам си плащаме кредитите. Мислехме да имаме дете , но как до го гледаме в тази мизерия. ГЕРБ ли??? Не благодаря!!!

305

Гюро Михайлов

преди 12 години

"Да, идва нов ден".

304

Костов

преди 12 години

айде стига сте се излагали

303

Дана

преди 12 години

Тази информация е много притеснителна. Имам чувството, че се връщаме 1990г.