116

смееех голем баце

преди 12 години

варненци, подкрепете "вашия" кмет, сливенчани и вие също

115

az

преди 12 години

Улица Девня лично Бойко я откри ...

114

а войска,

преди 12 години

има ли, че нещо стана като представителна гвардия

113

asen

преди 12 години

всичко е програмирано и ще има още бедствия

112

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ и Бойко *** подготвят масова фалшификация за изборите във Варна за да пробутат пак своя човек Кирил Йорданов за кмет. Има отпечатани над 800 000 бюлетини! В пъти повече от всички избиратели! При излизане от изборните секции, ще се прави подмяна на протоколите и самите бюлетини в колите които ще карат бюлетините към ЦИК

111

Анонимен

преди 12 години

Гласувайте за Кирил Йорданов!Кандидат за кмет,член винаги на управляващата партия.

110

Анонимен

преди 12 години

Във Варна на нашата улица има две шахт пред блока . И двете шахт след предизборното некачествено асфалтиране на улицата от кмета бяха оставени да стърчат 10см. над нивото на улицата. Хем не вършат работа,хем можеш да си удариш колата в тях, единствено стават да стъпиш върху тях като острови сред реката.

109

Анонимен

преди 12 години

Положението ще се оправи-бойният флот вече плува към центъра и обстрелва общината.Подводницата е в подлеза на улица Шипка-торпилира всеки,които има неблагоразумието да влезе в тях.Единствения хеликоптер оглежда обстановката и ако не падне ще докладва.

108

Анонимен

преди 12 години

абе пичове погледнете нещата от хубавата страна,а именно няма жертви от ПТП-та

107

Анонимен

преди 12 години

Абе приятелю,какво асфалтиртане на улици с 2-3 см асфалт?Къде им е поддръжката?Чакатдупка или процеп да се разширят/а не като в цяла Европа да запълнят своевременно с битум или каквото ще/ и тогава я запълват.Нямат интерес да има профилактика-така нищо няма да спечелят.Кои фирми се занимават с това и кои са им акционерите?А,сега!

106

Анонимен

преди 12 години

Статията спокойно може да се озаглави: "Варна избухна недоволна".Успех на всички варненци в борбата им за справедливост.Поздрави от Бургас

105

Сашо

преди 12 години

Много сте смешни с тази пропаганда. Киро бил подкрепян от герберите, ами миналия мандат от кой беше подкрепян бе господа? Я малко влезте в час и мислете с главите си. Щом далаверата е водеща, партии няма - от просто, по-просто.

104

Анонимен

преди 12 години

Приемат се бюджети за преасвалтиране на улиците, но непомня кога последно се е приемал бюджет за модернизиране на канализацията.А когатостане авария а отгоре вече е асвалтирано за няколко милиона всичко се изкъртва и айде на ново, по новия закон тоз който го изкъртва го ремонтира, но да не забравяме че ВиК е държавно (общинско ) дружество и парите му пак идват от общината.В тая държава всичко се прави на опаки, първо асвалтират,къртят слагат канали и пак асвалтират, и парите усвоени двойно.

103

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ и Бойко подготвят масова фалшификация за изборите във Варна за да пробутат пак своя човек Кирил Йорданов за кмет. Има отпечатани над 800 000 бюлетини. При излизане от изборните секции на бюлетините, ще се прави подмяна на протоколите и самите бюлетини в колите които ще карат бюлетините към ЦИК

102

Пепи

преди 12 години

Да бе, *** са виновнивни за всичко.megafon.blog.bg/politika/2011/10/18/da-be-***-sa-vinovni-za-vsichko.837002

101

за Варна

преди 12 години

Варна е присъединена към България на 24.03 1201 година.от цар Калоян.Дотогава е византийско владение.Защо защитниците на града не са издържали обсадата?

100

rumen221

преди 12 години

Приятели,Голямя работа... Варна била наводнена, заради лоша канализация... Няма значение...ВАЖНО Е, ЧЕ ИМАТ КМЕТ-СЛЪНЦЕ..., ПОДКРЕПЕН ОТ ГЕРБ..., А НЕ..., ОТ БСП..., А НЕ ОТ СДС..., А НЕ... - АБЕ, КОЙ ЛИ ТИ ПОМНИ...- ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е КМЕТ-СЛЪНЦЕ..., А ВИЕ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА НЯКАКВА СИ КАЛ...

99

До 69

преди 12 години

Ами отвори ЮТюб и напиши Varna flood и пак кажи дали са измислици.

98

voenen

преди 12 години

ot kakto se pomnq tova e za purvi put da se spre jp transporta v polovin bulgariq tova pravitelstvo razsipa i bdj

97

га

преди 12 години

Кога крадоха не ривЪха, сега ще викат флота... ми то корабите могат до Владиславово да стигнат по тези реки. Падне сняг града замира, падне дъжд - бедственно положение. Ами всичко се прави от приближени фирми. А колко загуба имат фирмите от това?