155

Томас

преди 12 години

152Проблемите са си лично твои.

154

Томас

преди 12 години

138Те американците избраха митрополит масон в силистра, пак тия американци казват да се вземат по 60 лв за кръщение, нищо, че Апостол Петър каза на Симон парите ти с тебе да погинат, тия американци ако знаеш още колко злини са въвели в православието - те са виновни да знаеш. Те продават свещи, икони и светена вода и обърнаха храма на разбойнически вертеп - американците.

153

православен

преди 12 години

и вместо да ме поучавате голден еагле кажете нещо по темата....това да давам акъл кой да бъде смирен е лесно , или познанията ви по православие стигат до там , Бъдете смирени ...???

152

139

преди 12 години

това, Томасе148, е твой проблем, не мой :)

151

Golden Eagle

преди 12 години

До 139Не видях обаче Първата Заповед, а то се почва първо от нея.

150

до г-н Томас

преди 12 години

Прощавайте, това ли е сайта на лудницата?

149

Анонимен

преди 12 години

смирен сам пред Господа , но не виждам защо и пред вас .......

148

Томас

преди 12 години

139Айде бе?Сигурен ли си, че никога не си взел нещо, което не е твое? Искаш да ми кажеш, че не си крал?Секс правил ли си? Ако да с жена, която не ти е съпруга? Още повече знаеш ли какво е казал Бог - всеки, който е погледнал жена с желание, вече е прелюбодействал в сърцето си с нея, Искаш да ми кажеш, че никога не си лъгал? А ако знаеш още колко неща има - десетте заповеди не са всичко - те дори не са само началото.

147

истината

преди 12 години

Баси... безконтролното наливане на пари от Запада доведе до напълването на България с ***...

146

Golden Eagle

преди 12 години

До 142Точно в този момент показахте, колко точно го знаете. Бъдете малко по- смирен!

145

православен до голд

преди 12 години

то от такива малчаливи като вас госпожи има такива такива като Томас

144

??

преди 12 години

Малиии, колко спасени съм виждал!! Ходят като пияни по улиците!Абе, що не се гръмнеш??

143

Томас

преди 12 години

133Очевидно дрънкаш глупости, тия простотии могат и да минават пред хората, които не са отваряли Библията, но пред хората, които четат Библията не вървят, защото там ясно е казано, как се спасяват вярващите.

142

до Голден Игле

преди 12 години

православието го знам по добре от теб ,

141

Учен!

преди 12 години

Крайно време е всички религии да бъдат ИЗКОРЕНЕНИ. През вековете са носили само войни, противопоставяния и проблеми!

140

православен

преди 12 години

томасе стига заучени фрази ,след 20 минути разговор винаги простестантите озлобяват ,недей,живчл сам в православен манастир 4 години като бях млад ,това е поредната статия преписна тук , сигурен сам че в саита никой си няама и поняати е от религия.

139

аз, Томасе116,

преди 12 години

дето те питах, не ги нарушавам.нямам други богове, не си правя кумири, не му знам името, в събота съм в почивка, почитам баща си и майка си, не убивам, не прелюбодействам, не крада, не лъжесвидетелствам против ближния си, не пожелавам нищо, което е на ближния миобаче, Томасе, аз не съм вярващ, пък ти признаваш, че като християнин редовно ги нарушаваш - нещо ти куца вярата. за скромността, уважението и смирението няма ти говоря - там нямаш оправия

138

Тъпаци

преди 12 години

Леле,какви *** има,какви промити мозъци,дето още си вярват,че Америка няма друга работа,освен да праща пари и тук някой да разбива православието.Все едно американците са сложили аптриарх-комунист,все едно американците се дърпат за брадите за свещоналивници,и ред такива простотии.И кой точно се има впредвид,като се каже-америка? ЦРУ,Белия Дом,Президента,Банките,Маями,НХЛ,Баскетболната лига?Кой?Като си толкова осведомен-кажи как,кога,на кого ги пращат тия пари,та и ние да се наредим на опашка.

137

Томас

преди 12 години

129Първо, аз мой пастор нямам - ако съм споменавал за някой пастор, това е някой пастор, от клипове, които съм гледал в интернет и ми е харесал. Второ, последно има или няма - въпроса ми за спасението беше риторичен (ироничен) тъй като много православни като коне с капаци повтарят, как извън православието нямало спасение. Трето - Бог има власт да спасява или осъжда и Той ще прецени как да постъпи с хората, които никога не са чували за Христос - не всичко ни е разкрито сега.

136

Golden Eagle

преди 12 години

До православенМоите уважения, но говорите пълни глупости. Някой път е по- добре човек да замълчи и да не се излага, още повече, че се опитвате да говорите от името на Православната Църква.