87

Анонимен

преди 12 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРЕИНА КАЛФОН!Нека имаме още един президент от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!

86

До 86

преди 12 години

Гледай да не те изключат от Студентския съвет на УНСС. Че там сте се събрали все активни в политиката и драскачи за ГЕРБ

85

Анонимен

преди 12 години

Аз въпреки че съм фен на Герб като виждам недъзи ги казвам. Така те могат да се коригират. А вие платените сте като едни агитки - ууу ййеее. Гола вода сте.

84

Наталия

преди 12 години

Г-н Миро, Вие колко време се подготвяхте да си наизустите лозунга "Калфин е виновен!"?! Повтаряхте си го, да не го забравите докато влезете в студиото и си го казахте като по учебник. Поредния Ви наизустен абсурд и мислите, че ще се хванем. Когато излязоха наяве заменките на Емил Димитров му простихте, щото той като ги правил не бил ваш депутат. Та затуй си го издигнахте за депутат и го сложихте да управлява комисия по земеделие и гори, да му простите.. Много първично е всичко, г-н Миро, много..

83

Българин

преди 12 години

Евтини "ченгеджииски"номера.Този "***" Миро отново го взеха за "разбивач". Интервюто му по БНТ ,макар и режесирано беше абсолютна "боза" Водевил за полуинтелигентни.

82

обективен

преди 12 години

Как да върнат горите на държавата, като Мирко им помогна да не ги върнат никога с лично решение! позволил е промяната на статута на хиляди декари. Така че най-малко може да говори този пълен мошеник. Няма поръчка в това министерство, която да не е даде на "наши хора". Нахрани всички медии.

81

Анонимен

преди 12 години

Върнете горите на държавата! И какво като ги върнат, нали веднага ще ги изпосекат за без пари, а държавата ще вземе нула лева. Тия гори които са сега държавни се секат толкова безочно незаконно от няколко фирми че няма накъде. Ако им направят проверка пишат акт не на фирмата а на рома-резач, който нищо не плаща и сечта продължава.

80

Воеводата

преди 12 години

Ако ЕС ни глоби милиарди заради кражбите на куманастите ще трябва да им пуснем малко кръвчица, та да се сетят да се бръкнат и да си платят. Имат 5 милиардета и стотици мултилионера а пари откраднати от нас.Като ги подсетим с няколко коктейла ще се бръкнат......Аз чужди борчове не плащам...А вие ?

79

шкембеджята

преди 12 години

Миро, от твоите бузи ще стане страхотна ***!А кокошките искат да се интегрират с теб!От тях яйцата, от теб сланината и ще се приготви хубаво ястие аламинут:яйца със сланина!Мммммм!Готино!

78

информиран

преди 12 години

Миро Найденов в момента е в ъгъла и тъй като е вече с един жълт картон от Борисов, се опитва да хвърли вината в градинката на предшествениците, за да не му играе едно карате Борисов. Обвиненията са от ЕК срещу МЗХ. Нали не си мислите, че Ек може две години по късно да стартира процедура срещу старата власт?! не сме толкова зле че да ви вярваме.

77

Земеделец

преди 12 години

Защо Миро не обясни, че всъщност става въпрос за процедура срещу Министерство на земеделието, а не срещу България. А принципал На Министерството е самият Миро

76

Анонимен

преди 12 години

Според българските закони заменките са законни (по времето,когато са извършени),но са морално укорими.Ако на някой му се пипне новопридобития имот на морето ще настане вой и дела в Страсбург.

75

!

преди 12 години

аз предлага да обърнем плочата за да е по-интересно.вместо предишните ,да започнем да упрекваме следващите.ако не може- по-следващите!

74

До 67

преди 12 години

Защо не си настроен така и към истинските крадци? Май е имало и за тебе а?

73

Emo

преди 12 години

На мене са ми достатъчни няколко факта за Калфин:1- Човек е на ГОЦЕ ! ууууу2- Бе вице-премиер на Станишев-най-КОРУМПИРАНИЯ кабинет до сега .3. Калфин е човек на миналото и сами виждаме колко трудно е да го изтласкаме там където му е мястото!

72

обективен

преди 12 години

Крадецът вика дръжте крадеца. В продължение на 2 години МЗХ не си вършат работата.... занимават ни с Калинки и сие ***. Но *** сме ние. Защото търпим хора, които само говорят и никаква работа не вършат. Занимават се единствено с ПР. Понеже е гузен, защото обвинението на ЕК е срешу него и МЗХ лично, той хвърля вината върху други.

71

Анонимен

преди 12 години

"Живеем в система, в която социализираме загубите и приватизираме печалбите, а това не е капитализъм, коментира Нобеловият лауреат Джоузеф Стиглиц" - мисля, че това е най-краткото описание на икономическата реалност, в която живеем, а в България тази система е възможно най-стройната и най-неразбиваемата!!!

70

666

преди 12 години

Тоя Найденов май бръкна с пръст в равата на комунистите!Думата "заменки" беше изчезнала от речника им за две години,ама нейсе тоя Европейски Съюз да вземе да повдигне темата баш преди изборите!Пфу!*** и каръщината,народа таман беше малко позабравил някои далавери!!!А брата на Гея е чопнал "само" 701 декара земя на готино местенце!

69

Emo

преди 12 години

На Станишев брат му си открадна , т.е. подориха му 700 дек. на морето !!!! Дай Боже всеки с таква подаръци !!!! Европа разбра за далаверата със заменките , но и народа ни също разбра ! А че Калфин е човек на ГОЦЕ на всички им е ясно !!

68

tuzarya

преди 12 години

Откакто новия Тодор Живков (мутрата Бойко Борисов) му размаха пръст, че говори много, Мирослав Найденов си е взел поука - наистина говори по малко! Миро прав си, но и при Вашето управление са едни лай..а! Този с който се гушка Бойко Борисов - Христо Стоичков, също е в кюпа със заменките "кон за кокошка", т.е. внимавай да не засегнеш и приятелите на Бойко, че вече имаш един жълт картон. При втори жълт картон ще изхвърчиш от министерството на земеделието и благините!!