75

vazmuten

преди 12 години

kvo ni zanimavate s toq ***

74

Няма лошо

преди 12 години

Ми той, Ицето е видял всичко което могат да му направят за пари. Сега е решил да види какво ще му направят за без пари. Човека не е виновен, че живее в *** държава.

73

Анонимен

преди 12 години

Поредната простотия на Кошлуков!!!

72

*

преди 12 години

Щом от 100 манекенки никоя не му е уйдисала , значи само Азиз ще е за него .

71

Ревизоро

преди 12 години

НАП провери ли данъчното му досие нс тскс наречения "бизнесмен", че вдянков пак ще се чуди дека са приходите.

70

До Нерез

преди 12 години

Не можеш дори да си представиш колко много пачаври са готови на всичко за някоя и друга пара, а за някой и друг милион ... ???

69

DFF

преди 12 години

Otrepka s OO..O o..OOO pfuu negramotnici!! DA VURVI NA OKOLOVRUSTNOTO DA NABERE NE EDNA,A STO !! A JURNALIATA LAINIANI DA MU DUHAT !! AMAN OT IZRODSHTINITE VI ..ZATOVA E KENEF BULGARIA! ZASHTOTO I REKLAMI IM PARVIAT-SNIMKI V PROFIL I ANFAS..AIDE JAZHTRE IM GOVNATA DE..AMA I NARODA DA GI IADE,NALI??? GOVEDA!!

68

Кукла

преди 12 години

"въпреки всички възможности, с които разполага,често остава сам".....милият милионер.........сега трябва и Карбовски да изскочи от някъде и да го оплаче на фона на песента "Притури се планината" и накрая да завърши с патосното: "Совите не са това,което са".Скоро сигурно ще видим и Мис България Антония Петрова в ролята на робинята Изаура и ще пише-по действителен случай,свързан с отвличане:)))))))))))0

67

ванко 11

преди 12 години

бе то хубаво,ама защо ни занимавате с тая комунистическа *** ?!

66

въпрос

преди 12 години

С какъв бизнес се занимава този господин? Защото и аз частно работя, а и познавам доста хора, които работят в големи мащаби, ама сън не могат да спят заради работа и проблеми и всички са на успокоителни вече, а този си вее *** откакто го знам.Що за професия - милионер!?!? Това като плеймейтка звучи

65

Распутин

преди 12 години

Топ-курволяка ще се пробва да заработи някоя пара.

64

Анонимен

преди 12 години

Ще си търси постоянна простит*тка.Сигурно ще се намери някой и да го гледа, това шоу.Тоя ми е толкова противен, че по-скоро бих станала хомо.

63

Чуденка

преди 12 години

Толкова ли са кът младите и привлекателни милионери в БГ, че кой ще го гледа предаването с този пенсиониран нелицеприятен богаташ, и по какво ще се разбере, че е милионер.

62

Нерез

преди 12 години

Добре бе, можели толкова жени - манекенки, модели, и т.н, да си лягат с този бухал? Не ви ли е гнус бе, скъпи жени? Еййй, това жените сте големи парцали ...

61

ДАНС

преди 12 години

В новините за господина винаги присъстват думите като *галантен , чаровен с много пари * , не съм разбрал дали си е плащал данъците и заплатите от бизнеса си . Да не се окаже след като ГЕРБ падне от власт че е бил като ЦАРО , и да е булка в затвора .

60

Шаферка

преди 12 години

Най-малко 5000 кухи *** ще се явят на кастинга с работно заглавие "*** за милиони".

59

sis

преди 12 години

тоя формат съм го гледала в чужбина, но освен богат, онзи беше и млад и хубав, а тук явно са важни само парите......

58

boro

преди 12 години

Потърси булка чрез предаването ''Язовир от любов'',чичоооо.

57

!

преди 12 години

Щом има кинти не го мислете, ще се намери желаеща, в краен случай може пак да е манекенка :-)Ама в едно предаване някаква обясни, че тоя не бил много дащен, все пак ги водел по някакви разпродажби в Италия, да не са съвсем капо.

56

Фалирал

преди 12 години

Свършиха парите, свършиха се и манекенките.