23

Анонимен

преди 12 години

А електромагнитното замърсяване Трайчо? Защо го забрави? Вози се ти, в такъв електромобил и с гаранция няма дълго да живееш! Но работиш, за енергийното лоби,а? Ти глупав ли си, лош ли си, или и двете?

22

Анонимен

преди 12 години

Това ми изглежда твърде гръмко. Навярно иде реч за внедряването на някакви вече сертифицирани системи и производители на компоненти... например от Китай. Другия вариант е тайно в БАН да са разработили няколко прототипа, но поради невъзможност компонентите да се произвеждат в БГ - да се купуват. Тук една цифрова телевизия не можем да пуснем, камо ли електромобили да правим. Ама... знае ли се, щом хърватите могат, защо пък и ние да не се напънем. Абе да създават заетост, нека!

21

Анонимен

преди 12 години

22, водородният двигател на BMV също произвежда електричество и задвижва елекромобил!!!

20

Анонимен

преди 12 години

15, елекромобилите са неефективни единствено според нефтеното лоби! Истината е обаче, че електромобилите са много по ефективни при изразходването на енергия. Това е валидно в още по голяма степен за градски условия!За електромобил произведен в България с ток произведен в България си струва да се дадат сериозни преференции, защото това ще създаде много работни места!

19

питащ

преди 12 години

ако бъдещето е там що ли bmv правят друго водородни двигатели например

18

Анонимен

преди 12 години

Браво! Дано има по-често такива новини.

17

.

преди 12 години

Каквито и облекчения да има,предимства това онова,докато цените на елавтомобилите са такива каквито са в момента.....те западняците не могат да си ги позволят,а какво остава за нас българите с 250 лв мин заплата ???ако бг ел колите струват до 20-25к,що годе са здрави и минават поне 100км с едно зареждане,тогава има бъдеще!желая успех!

16

Анонимен

преди 12 години

ъъъъ...би било, ако се напише в заглавието "започва"С т'ва "почва" ич не ми аресва как сте го написали!

15

Елф

преди 12 години

Е- точно тук виждам мястото на една ядрена централа в Белене-постоена от руснаците разбира се.....Който не може да направи свястна кола-прави монопол върху горивото и.Така потребителя ще дължи пари още преди да е заредил колата си.Гениално!

14

Ха дано

преди 12 години

Само така. Бой по ***!

13

Анонимен

преди 12 години

Че това е далавера е ясно, че ще е неефективно да се произвеждат електроавтомобили в България е също ясно. Лошото е, че масрафа ще го плати данъкоплатеца.

12

Идея

преди 12 години

Имам бизнес идея. Не се занимавайте с глупости. Направете завод за ЛЕНТИ ! Ще има голямо и ПЛАТЕЖНОСПОСОБНО търсене :)

11

Анонимен

преди 12 години

познайте кой ще среже лентата на първия български електромобил :)

10

Салахадин

преди 12 години

Голяма излагация ще е стоя завод,ама нека мине време.Не съм черноглед,нито комунист само да плюя.Просто проекта откъдето и да го погледнеш издиша отвсякъде!!!Бизнес плана е трагичен!!Инвестицийте също!!Работна ръка от Ловеч......не ми се коментира!!!Аз искам да сглабяме "Порше" тука.Това е бизнес!!Ама няма!!!

9

Смях

преди 12 години

От пролетта почваме да произвеждаме полупроводници, 2013 - цели :)

8

Tina

преди 12 години

Това е много добро.Така трябва да бъде.На верен път си, Трайков.

7

Анонимен

преди 12 години

Това е нещо хубаво. Нови работни места, подновяване на индустрията за производство на коли и изгоден пазар за крайния потребител. С удоволствие бих заменил бензиновата кола с електрическа ако наистина има хубави облекчения. Чул съм че са много по икономични и природо ефективни.

6

От 2

преди 12 години

Уф грешка бе....те щяха нещо да продават китайските с голем разход на бензин....кога ги направиха и кога почнаха електромобили ?И всичките гербери плямпат за високо добавена стойност без май да разбират абсолютно нищо...Кво искат да рекът ? Че големи заплати ли ше има ? Или големи печалби ? Понеже явно двете наведнъж не може...

5

Анонимен

преди 12 години

до 2говори за електромобили български от пролетта, не за китайските бензиновичети внимателно

4

Ivan Grozni

преди 12 години

От пролетта на 2012 г. заводът на "Литекс Моторс" в Ловеч ще има базата и технологията да произведе първите серийни български електромобили.От пролетта на 2012 г. заводът на "Литекс Моторс" в Ловеч ще има базата и технологията да СГЛОБИ първите серийни КИТАЙСКИ електромобили на българска територия. - РАЗЛИКА, ВАЖНА !!! откъдето КААКВИ данъчни облекчения те гонят бе лобист....