927

АНМЕТ

преди 12 години

ВЕЧЕ СТАНАХ И ***. ВСИЦКО Е ЗАРАДИ ТЕБ,БОКО

926

MAQ PA4ATA

преди 12 години

ГЛАСУВАШ ЗА КАЛФИН И АРТИСТА-----ПОЛУЧАВАШ,.... ДОГАН,сърГЕЯ, И ЯНЕ.....НОВАТА"ТРОЙКА "!ДА ТИ Е ЯКО ДУПЕ...БЪЛГАРИНО, ВСЕ МЕРАКЛИИ ЗА НЕГО.....!!!!!ЩЕ ИЗДЪРЖИШ ЛИ НА НАПЪНА....ХА,ХА,ХААААА...???!!

925

Умерен

преди 12 години

Ако ЕС ни осъди да платим 8 милиарда глоба заради заменките на комуназите ще се наложи да пуснем кръвчица на милиардерите им............редно е те да я платят.Аз чужди борчове не плащам...А вие ?

924

MAQ MANOLOVA

преди 12 години

САМО ЕДИН БИ ГЛАСУВАЛ ЗАБСП

923

GOCE-KGB-TO

преди 12 години

СТРАШНА ШИЗОФРЕНИЯ МЕ ГОНИ,НЕ СЪМ ДОБРЕ. АЗ СЪМ И ГОЦЕ, И АГЕНТ ГОЦЕ, И КГБ-ТО, И АХМЕТ... НЕ СЕ ПОНАСЯМ ВЕЧЕ

922

MAQ PA4ATA

преди 12 години

При Станишев нямаше нито финансова, нито икономическа криза."...ами как така ще има ..та соц. мин. Масларова се движеше с бентли..едни" мъжки вещици" вземаха по 11000 лв. на месец ...Коалиционния взе 1млн. евро... на наши фирми се плащаше по 350лв. за 1м. канализация...златни ремонти ...декември 2008 г. за няколко дни Сергейчето изхарчи над 3млрд. от излишъка..и още и още...Добре че дойде тази криза та да се видят колко струват другарите червени бизнесмени...Гущеров се налапа и избяга в Австрия...друг от самолет слезна на майбах , Мутафчиев ..прекратявал всички бизнес начинания..Хора огледайте се и ще видите че в кризата най-зле се представят червените набедени бизнесмени..

921

agent GOCE

преди 12 години

Аз съм АНМЕТ, ама си обърках ника

920

GOCE-KGB-TO

преди 12 години

Гласуваш за БСП-получаваш Р.ОВЧ.,Р.Петкофф,Гоце АБВ-то,Масларова-социално-слабата,Калъфката-заменката,Доган-барбекюто и съсела на снимката.А,и 8 милиарда евро дълг да плащаш,заради заменките и далаверките на гореспоменатите.

919

agent GOCE

преди 12 години

ГЛАСУВАШ ЗА КАЛФИН И АРТИСТА-----ПОЛУЧАВАШ,.... ДОГАН,сърГЕЯ, И ЯНЕ.....НОВАТА"ТРОЙКА "!ДА ТИ Е ЯКО ДУПЕ...БЪЛГАРИНО, ВСЕ МЕРАКЛИИ ЗА НЕГО.....!!!!!ЩЕ ИЗДЪРЖИШ ЛИ НА НАПЪНА....ХА,ХА,ХААААА...???!!

918

Бойчо

преди 12 години

Как да гласувам за герб! Живота става все по-труден! Лъжите им не спират! Назначават си техни послушници навсякъде! Държат се високомерно! Способни са на просташки заплахи! Харчат народни пари! Нищо не се променя! Корупцията си стои! Далаверите си вървят! Пробутват ни Плевн. за президент - кукла на конци! Всъщност той едва ли ще взима решенията...познайте кой? Който иска да гласува за герберите - аз не!

917

Бойчо

преди 12 години

Герберите не са сигурни в подкрепата към тях! Тук поне са прави! Хората не ги искат, защото живеят мн. трудно! Лъжат ги! Герберите си назначават навсякъде техни послушници! Нищо не върви! Корупцията си стои! Високомерното им лицемерие нараства! Пробутват ни Плевн. за президент - кукла на конци! Всъщност президент няма да е той, а един друг...познайте кой? Който иска да гласува за тях, да гласува - аз няма!

916

Бойчо

преди 12 години

Как да гласувам за лъжливите гербери! Какво ни донесоха? Само бабаитски пози и некадърно управление! Хората живеят зле! Назначават техни хора навсякъде! Заблуждава ни, че са от добрите! Гафовете им следват един след друг! Стига им толкова власт, показаха, че не се справят!

915

agent GOCE

преди 12 години

Червените другарки не са ревали никога толкова силно срещу друго правителство на България! Това да ви говори нещо? Ако бяха в един отбор ГЕРБ и БСП щеше да цари мир и спокойствие както по времето на Царя. Сега всички ДС-*** са впрегнати да съборят пречещото правителство! Изкараха от нафталина Софиянски, Кунева-Пръмова, Ламбо, скоро и Цола Драгойчева може да възкръстне, за да поведе червената борба. Напразно, другари - разкрити сте.

914

!!!!!

преди 12 години

За да има нов ден за Б-я,трябва да се гласува за НФСБ 6-другите/без ВМРО/ са от един дол дренки !!!

913

VoB

преди 12 години

Има такава икономическа поговорка слабата държава облага слабите данъкоплатци, защото е в състояние да събере данъците само от тях ГЕРБ се грижи за интереса на богатите, чрез запазване на данъците. В най-големите държави се въведе Данък лукс, а само у нас Данък колиба. Нормално е в кризата богатите да проявят солидарност и да се приеме по-висока данъчна ставка. Но българинът е роб, свикнал да превива гръб и то толкова ниско, че остава в удобна позиция за управляващите да му го забият

912

Нешка Робева

преди 12 години

Голям гимнастик се оказа Бат Бойко. С единия крак е стъпил върху националистическата платформа с Атака срещу Доган. С другия нежно опитва Кърджалийска почва. С дясната ръка се облегнал на Американското посолство. А с лявата ще строи АЕЦ Беляне. И пак няма вид на разкрачен. Аман от гимнастици

911

ДалайМама

преди 12 години

Ако вярвате на Бойко и Дянков значи сте забравили поговорката "Чуждата глупост не ни прави по-умни.Наполеон Бонапарт"

910

Жик-Так

преди 12 години

Основния проблем в България са бедността и безработицата. Тези фактори плюс безнаказаност , корупция и шуробаджанащина подклаждат гневът на хората. Ето малко инфо за това накъде я караме....През второто тримесечие на тази година спрямо второто тримесечие на 2008 г. регистрираните безработни нарастват с 85.1%, а обезкуражените - с 53.1 на сто. Голяма част от тези хора са с ниско образование и квалификация.Ръстът на този контингент от хора е потенциален източник на заетост в "сивия" сектор на икономиката от една страна, а от друга евентуална предпоставка за ръста на престъпността. По различни оценки сивият сектор у нас е с дял от 12 до 35 на сто. По предварителни данни на МВР и МО през 2010 г. регистрираните криминални деяния са нараснали спрямо предходната година с 4,1 на сто, а икономическите - с 18,6 на сто.По данни на НСИ 210 хиляди българи са без работа повече от 1 г. Заетите продължават да намаляват, а безработицатата надхвърли 11%. Най-голям е спадът при самонаетите, обявиха миналия месец от НСИ.През второто тримесечие на тази година спрямо второто тримесечие на 2008 г. регистрираните безработни нарастват с 85.1%, а обезкуражените - с 53.1 на сто. Голяма част от тези хора са с ниско образование и квалификация.Ръстът на този контингент от хора е потенциален източник на заетост в "сивия" сектор на икономиката от една страна, а от друга евентуална предпоставка за ръста на престъпността. По различни оценки сивият сектор у нас е с дял от 12 до 35 на сто. По предварителни данни на МВР и МО през 2010 г. регистрираните криминални деяния са нараснали спрямо предходната година с 4,1 на сто, а икономическите - с 18,6 на сто.По данни на НСИ 210 хиляди българи са без работа повече от 1 г. Заетите продължават да намаляват, а безработицатата надхвърли 11%. Най-голям е спадът при самонаетите, обявиха миналия месец от НСИ.

909

Анонимен

преди 12 години

СКОРО АРХАРА ЩЕ ПОДГОНИ СЪСЕЛАЩЕ ХВЪРЧАТ ОЧИЛЦА, РОГЦА И КОПИТЦА

908

Анонимен

преди 12 години

На България и трябва нов девети септември!С БСП напред!