39

AHMET

преди 12 години

ОГАН също дълбоко се заблуждава, ако все още вярва, че държи в ръцете си ключът към етническия мир в България, както обича да се изразява. Заблудата му идва от това, че той не разбира, или по-скоро не иска да разбе, че обикновените турци вече не му вярват и не очакват от него да им подобри хала. Защото през целия си 20 годишен мандат, лично той и неговото близко обкръжение богато са се облажвали, облагодетелствували и трупали богатства, а турците са бедствали и обеднявали.

38

Анонимен

преди 12 години

ЗА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ ДВА ВИДА ПАРТИИ - КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ!!!!!!!!!!!!!И ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ!

37

AHMET

преди 12 години

И имаше основание да се надява, защото управлението на България беше в ръцете на АХМЕД бей ДОГАН, който с удоволствие би я продал на Турция, без да му мигне окото, ако имаше такава възможност.ДОГАН летеше много на високо за радост на турците и в България и в Турция. Но българските турци щяха да разберат, че напразно се надяват ДОГАН да облекчи тежката им садба, а ние българите, тепърва щяхме да сърбаме попарата му цели 20 години.

36

Анонимен

преди 12 години

За Катуница най-малко имат право да говорят всички комунисти в червено и синъо и пембяно,защото те се правеха на глухи години наред...и сега добре че е Герб да има с кого да си изтрият ръцете !

35

Анонимен

преди 12 години

Аз ще гласувам за ВМРО.

34

AHMET

преди 12 години

Ставайки мандатоносител, ДОГАН назначи напълно зависимо от него правителство и започна нагло да демонстрира не само своята воля и жажда за власт, но и открита протурска националистическа позиция, която се приемаше с голямо задоволство от Турция. В подкрепа на това е и изявлението на ТУРГУТ ЮЗАЛ турският президент и бивш министър председател, който по времето, когато ДОГАН беше на политическия връх, високомерно заяви: Един ден *** ще бъде наш, само че този път ще го купим.

33

Не политизиран беден

преди 12 години

Най - после Тиквата прозря, че Ал Бънди (ЦветанЦветанов) е политическо лице!Много правилно го е казал и точно като такъв носи отговорност - като политическо лице. Правилният път е само един - той носи политическа отговорност и за това че подчиненото му ведомство се издъни следва да си подаде оставката.Прав сте господин Премиер - министъра на вътрешните работи еполитическо лице, а това дали е бил или не не го онивенява и следва да си подеде оставката.Но на 23 октомври ще бъдете отсвирени.

32

за 31

преди 12 години

Хахахахахахахаха свърши тая.

31

AHMET

преди 12 години

ДО 28. ЗА КОГО щЕ ГЛАСУВАш в БЪЛГАРИЯ ИМА ДВЕ ПАРТИИ ЕДНАТА Е ГЕРБ...ДРУГАТА Е ДОГАН

30

ЗА 28

преди 12 години

И ЗА ГЕРБ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

29

AHMET

преди 12 години

Лично президентът ЖЕЛЕВ връчи на ДОГАН мандат да състави българското правителство парадокс, какъвто световната история не познава. Осъден за шпионаж срещу България и лежал 3 години в затвора, да определя българското правителство!АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него политически пионки съзнателно ни натикаха.

28

До 25

преди 12 години

Еми гласувай тогава за тъщата на Цвъки. Може и с едно апартаментче да се сдобиеш!!

27

Анонимен

преди 12 години

Плевнята мирише и няма да стигне до балотаж ! Странно защо навсякъде го пишат за сигурен ???

26

До Ахмет

преди 12 години

Прав си браточка! по-голям Цар на Гафовете не сме имали:) Не случайно Тиквата му забрани да говори!!!

25

Анонимен

преди 12 години

Няма да гласувам за БСП-ДПС!

24

Потресен

преди 12 години

То и да беше там в Катуница, то освен да изпее нещо с Веско, какво щеше да направи един физкултурник

23

lll

преди 12 години

imah dobro mnenie za boiko,no po4na i toi da varvi po patq na nai malkoto saprotivlenie.

22

До Патриот

преди 12 години

И аз бих го стиснал Плевнята, но не за ръката, а за корумпираното му вратленце

21

Момчето си отива

преди 12 години

Според Бизнес Инсайдър едни от най-стресиращите факти за страната ни са: незавидното 13-то място в класацията на 21 заплашени от банкрут държави, средната заплата в България е по-ниска от 300 евро, а за месец април се отчита най-високото покачване на безработицата сред членовете на ЕС. Затова именно премиерът Бойко Борисов вече е залязваща звезда според чуждите медии.

20

AHMET

преди 12 години

иска им се на КОМУНИСТИТЕ ЦВЕТАНОВ ДА НЕ РЪКОВОДИ КЪМПАНИЯТА НА ГЕРБ...СОРИ ТОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ