58

Анонимен

преди 12 години

ЦАР КИРО ДА НЕ Е ЛУД ДА КАЖЕ КОЙ ГО ПРИКРИВА 20 ГОДИНИ!ЩЕ КАЖЕ КАКВОТО МУ НАРЕДЯТ ОТ ДС ,ТЕЗИ КОИТО МУ ПОЗВОЛЯВАПХА ДА БОГАТЕЕ БЕЗ ДА СПАЗВА ПРАВИЛАТА!СЕГА СЕ ВОДИ БИТКА И КОИТО ОЦЕЛЕЕ!ЗАЛОЖЕНА Е НА КАРТА БЪЛГАРИЯ!ДА СЕ ЗАПАЗИ МОДЕЛА ПРЕДИ ГЕРБ И ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС или СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА В РАМКИТЕ НА ЕС!ДС с ПРАРТИИНО ПРЕДСТАВЯНЕ ОТ БСП СДС/Костов ченге на ДС излезе "картонче"/ РЗС НДСВ ДПС ЛИДЕР и алтернативата ГЕРБ и АТАКАЦАР киро знае ,че БКП е на 100 г а ГЕРБ на 2 в управление а утре?

57

Анонимен

преди 12 години

55-TI КРЕТЕННикой не те кара насила да взимаш наркотици,а момчето го убиха насила,това е разликата....Но ти си *** платен драскач...

56

Ивана

преди 12 години

Стига с този план Ран-Ът и стига с лъжливото заглавие, което му давате, филмирани форумни безделници!Няма план за унищожение на България, това е само в промитите мозъци на комунистите. Ако някой си направи труда да прочете този труд в оригинал, а не манипулиран и украсен с неясно чии коментари, ще види за какво всъщност е той. И оригиналното му заглавие не ПЛАНЪТ РАН-ЪТ - ПРОГРАМАТА ЗА РАЗОРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, всеки самоуважаващ себе си човек ще предпочете са се запознае с оригинала, преди да пише

55

Лумпен

преди 12 години

Румен Петков е загубил на втора инстанция делото за клевета за срешу Юрген Рот в което германеца го обвинява, че лично е участвал и ръководел търговията на амфетамини. Тоест съдът официално е постановил, че твърденията на Юрген Рот не са клевета и Румен Петков е участник в наркобизнеса. Братя ***, нека всички пак се съберем сега и да му запалим къщата. Кое е по важно - къщата на един наркодилър или смъртта на стотиците деца зарибени с дрога и свържили като кучета под мостовете или в подлезите от свръхдози.

54

Cs

преди 12 години

Костов вика Борисов в НС да обясни идеите си за спасяване на ЕССъпредседателят на Синята коалиция Иван Костов поиска в пленарна зала да бъде изслушан министър-председателят Бойко Борисов по повод предложения от него план за справяне с кризата в Европа.По време на официалното си посещение в Прага преди дни Борисов предложи в присъствието на чешкия премиер страните, в които дефицитът надхвърля 3%, да намалят пенсиите и заплатите до равнището на българските и така да 1-2 години "да си решат проблема".Предлагам да дойде, защото реакциите на българите, обитаващи Европа, които стигат до мен, са съвсем разнопосочни - едните са в потрес, а другите считат, че министър-председателят се шегува. Разбирам, че подобно послание търси лумпенизирани слушатели сред българските избиратели, но е добре той да дойде тук и да изложи плана си в подробности", заяви днес Костов, цитиран от Дарик радио."Виждам, че председателят на социалната комисия (Драгомир Стойнев от БСП - бел. ред.) се смее, сигурно на идеята за пенсиите. Изобщо идеите, които той излага, щом са предизвикали такива полярни реакции сред хората, е добре да бъдат казани и тук, да видим какви реакции ще предизвикат сред народните представители", каза още бившият премиер от парламентарната трибуна.Предложението му обаче не бе гласувано, предаде "Фокус".Председателят на парламента Цецка Цачева отново повтори на депутатите, че парламентът не излиза във ваканция и че по време на прекратените заседания от 12 до 21 октомври, което беше гласувано вчера от мнозинството заради предизборната кампания, продължават да текат срокове за промени на законопроекти между първо и

53

Анонимен

преди 12 години

ЧЕНГЕТАТА НА ПРЕХОДА СЕМУЛИРАЩИ ДЕМОКРАЦИЯ ,УНИЩОЖИЛИ ДЪРЖАВАТА,РАЗГРАБИЛИ БАНКИ ,ЗЕМИ ,ПЛАНИНСКИ И МОРСКИ КУРОРТИ,МИНЕРАЛНИ ИЗВОРИ -Р А З Г РА Б И ЛИ БЪЛГАРИЯ ДА МЪЛЧАТ!КОСТОВ -ЧЕНГЕ НА ДС!СЕГА разбрах защо БЪЛГАРИЯ Е НАЙ -ИЗОСТАНАЛАТА!ПРЕДАТЕЛИ! ДОЛНИ МРЪСНИ БЕЗОЧЛИВИ!ИЗЛЕЗ КОСТОВ И КАЖИ НА НАРОДА ,ЧЕ СИ БИЛ ЧАСТ ОТ ПЛАНА НА ДС КОМУНИСТИТЕ ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ!

52

Патилан

преди 12 години

ПЛАНЪТ РАН-ЪТ - ПРОГРАМАТА ЗА РАЗОРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯДокато успешните приватизационни програми в други страни включваха не повече от две дузини пълни приватизации за един период от няколко години, България трябва да приватизира хиляди предприятия за кратък период от време..." Вижда се: В 1990 г. управляващите са дали съгласие България да бъде превърната в опитна мишка, за да се провери дали може да понесе "най-амбициозното начинание, което някоя страна е правила." В страните от ЕС държавната собственост се запазва в границите от 45% (Франция) до 65% (в скандинавските страни). Планът за реформивече 18 години се изпълнява безпрекословно. В съответствие с него България единствена в света извърши 100 % разрушителна приватизация. Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ". През последните 20 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България.

51

Патилан

преди 12 години

ПЛАНЪТ РАН-ЪТ - ПРОГРАМАТА ЗА РАЗОРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ"В приложението към плана Ран-Ът от 117 страници става дума за това, че българската икономика е предназначена да изхранва 5 милиона души. Още тогава, началото на 90-те години, се прогнозира появата на цигари ментета, алкохол менте, хора, които ще ровят кофите за ***........От 1990 г. та до днес, жертвите на плана Ран-Ът се изчисляват на малко повече от един милион души. Тези хора или са измрели, или са се изселили от държавата български граждани.Резултатите се наричат винетки, здравни осигуровки, въвеждането на различни и нови видове данъци и такси, непрекъснатото покачване на цените на най-важните консумативи - ток, вода, и отопление."Жан Виденов беше свален, защото се противопостави по своему на изискванията на престъпната двойка Международен валутен фонд-Световна банка. Много аржентинци смятат, че МВФ е самият дявол и определено има защо. Жан Виденов беше свален още, защото се опита да се пребори с олигарсите от Газпром и да защити интересите български. Виденов е пример за достоен българин!!! Едно от най-характерните явления около от проекта "Ран и Ът" е, че той е реализиран изцяло, а в някои случаи дори е преизпълнен. 100% приватизация на държавната индустрия (всичките 2200 предприятия! 100 % приватизация на търговията (всичките 13 000 обекта в 2-годишен срок, по график, включващ 2000 обекта на тримесечие! Последователно бяха ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта (речен, морски и въздушен), военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната ни енергетика. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. През последните 20 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България.

50

Поддръжник

преди 12 години

Цар Киро си го каза - От ГЕРБ съм, говорил съм , с когото трябва и сме се разбрали.Какво коментирате повече?!

49

!

преди 12 години

до ???Измамнико,я дай линк към документ,че цар Киро бил РЕПРЕСИРАН?Май няма такъв,а?Но "злите" езици товорят,че бил славейче на любимата ти комунистическа ДеСе?Дали пък по тази причина не е толериран и не си е плащал данъците?Както другите си "колеги"?

48

Анонимен

преди 12 години

герберинките, верно ли си мислите, че боко не е ползвал чар киро и цар киро не е давал кинти, а? еее1 не вервам да сте толкоз прости...всъщност, що па да не сте!?

47

чочомир

преди 12 години

Бойко Борисов е машина за *** ...

46

Анонимен

преди 12 години

боко ли е, плевня ли е, не го знам, но да се маха от властта. всеки да гласува за кого си иска само не и за тия сега, щото аман

45

Даола

преди 12 години

Всъщност ние сме от самото начало резерват на посткомунизма и престъпността.Катуница може да баде употребена по много начини и това няма да се избегне.Просто Бълария направи след 10 ноември 1989 фалстарт без корекция.

44

Schweizer

преди 12 години

До 35-ти. Не бачкат защото са некомпетентни и некадърни. Остава им само едно да се надяват че подкрепенета от тях политическа шайка ще дойде на власт и ще се настанят на топли местенца в администрацияа за сметка на българския данъкоплатец. Такива *** в Швейцария дори и за чистачи на кенефите не ги вземат, връщат ги автоматично от границата.Платени *** и политически ***. Затова България е на това дередже, заради БСП, заради Сините, заради ДПС и царистите.Но вече им мина времето...

43

слави трифонов

преди 12 години

сдс доведоха цар киро за интервюто при мен

42

BG

преди 12 години

На България е нужно дясно управление (да не казвам крайнодясно) ! Само така можем да се оправим.

41

Анонимен

преди 12 години

СДС и БСП се изтрепват да си правят реклама чрез Катуница и да се чудят как да привлечат *** гласове. Двете партии от бившото БКП се ненаядоха.

40

???

преди 12 години

До 1990 г. Кирил Рашков е бил в затвора. По една случайност в Белене, което през 1991 г. автоматично му гарантира ''званието'' - РЕПРЕСИРАН. И ..... Лукановото правителство, 2 сини праватилства, Виденовото правителство, жълто правителство, тройно коалиционно правителство ....= на ''цар Киро''! Ако не си затваряме очите, доста от ''цар кировците'' са репресирани.

39

Schweizer

преди 12 години

В момента само ГЕРБ има воля и потенциал да върши нещо хубаво за България. Всички други политически *** са за *** и ще си останат с пръст в устата. Долу БСП, долу ДПС, долу НДСВ, долу Синята пасмина, долу Яневите нехранимайковци.