145

Анонимен

преди 12 години

Трябва да сте доволни и ако македонски,албански инвестиции дойдат при *** като вас.

144

Анонимен

преди 12 години

Ето точните думи на Плевнелиев пред "Комерсант": Ще работим за интересите на Русия.

143

Miro

преди 12 години

Drugari i drugarki va6rto vreme izte4e navrete se tam kadeto slanceto ne ogreva,kato vi e zal za komunizma za6to ne otidete tam kadeto sa6testvuva ili vi e jad 4e vi zatvarjat kran4eto ste glasuvam za bade6teto na BG i za decata ni a tova e GERB.I AM SORY KOMUNISTI.

142

Наполеон

преди 12 години

"Никога не лъжат толкова, колкото по време на лов, война и избори"Наполеон Бонапарт

141

Анонимен

преди 12 години

С наближаването на 23.10 *** и техните форумни слуги все повече ще озверяват.

140

Апропо

преди 12 години

Уорлик нещо се загуби напоследък... Мълчи като бит таквоз... Не мога да се ориентирам в ситуацията...

139

Анонимен

преди 12 години

Русия ще спаси България, след като ЕС и САЩ направиха каша с Гърция, която може да повлече и България към удавяне. Но въпросът е дали ГЕРБ са нужни на Русия, след като ГЕРБ са проЕС, пронатовска и протурска партия.

138

До Яко

преди 12 години

Прав си, затова най-добре е ГЕРБ да спаси България... от себе си...

137

избирател

преди 12 години

да да ще гласувам за кандидат президентската двойка на герб да ше гласувам...ама друг път или в някой друг живот!!!

136

Яко

преди 12 години

ГЕРБ ще спаси България!!!ГЕРБ ще спаси България... от икономиката и!!!ГЕРБ ще спаси България ... от парите и!!!ГЕРБ ще спаси България... от интелектуалците и!!!ГЕРБ ще спаси България... от пенсионерите и!!!ГЕРБ ще спаси България... от културата, науката и образованието!!!ГЕРБ ще спаси България... от националното достойнство!!!ГЕРБ ще спаси България... от здравия разум!!!ГЕРБ ще спаси България... от българския народ!!!ГЕРБ ще спаси България!!!Гласувайте за ГЕРБ, бивши българи!!!

135

valeri

преди 12 години

Другари, дайте съвет за кого да гласувам: за Плевнелиев или за Сидеров.

134

Нели

преди 12 години

Герб си отива във вторник ноща цяла София ще излезе

133

Анонимен

преди 12 години

Каква е реалността: България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджанашки отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност .. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, ***, ***, найлонови торбички, улични кучета, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост...на дневен ред е как да заграбим частните земи и да вземем по някаква схема субсидиите . България е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене! и то докато е тази комунистическа партия Герб!!!

132

Анонимен

преди 12 години

Измина 2 година и кусур от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!

131

предсмъртна агония

преди 12 години

Другарят Плевнелиев стартира с кандидатурата си предсмъртната агония на т.н. "герб"!

130

червеното мече

преди 12 години

И колко декара от хилядите декари раздадени на безценица от Тройната ламя е взел депутата от ГЕРБ? Я кажи ар. Георгий Станишев, брата на Сергей Станишев колко гори и плажове по Черноморието е лапнал и каква инвестиция е ботготвил за 1000 декара девствени гори на Карадере? Пиши в гугъл проекта карадере и цитирай цифрата - 1 милиард евро!

129

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев : Ще работим с РусияСъс свалени *** ли?

128

колониална територия

преди 12 години

Вижте внимателно този тип на снимката. Заради него и заради другите мутри, които девалвираха държавата България до степен на колониална територия, няма да ни приемат в Шенген.

127

Анонимен

преди 12 години

Абе що всички го спрягат тоя *** за следващ президент.Ако е решено вече за какво са тия избори,малко ли ни е цирка на последък???

126

Анонимен

преди 12 години

До перача на мутренските пари с 12 -те милиона и множеството имоти- "Москва не вярва на сълзи.."