29

до Анон

преди 12 години

Имам пари да си го купя, но не съм толкова *** да дам два бона за нещо, което не поддържа Flash! Iphone си купуват само селски чалга тарикати, които го jailbrake-ват, понеже са много хитри :-))

28

TEHNOLOG

преди 12 години

До дискавъри:Мирси ти за съвиетя приятилю. Ш'са упитам да гъ напрайа. Ама низнам дал'шъмойа ил ням'дъмойа... чи нещу тва ръвништи нъ кумуникацийъ съм *** прупуснъл. Рудил съм съ българин, а нье горд Ром-ъниц...

27

Анонимен

преди 12 години

Samsung Galaxy S II baby нещо невероятно просто!

26

милионер

преди 12 години

Аз съм милионер, за да имам пари за телефон и компютър епъл. Точка по въпроса.

25

:)

преди 12 години

Самсунг правят добри телефони - Galaxy S, Galaxy S2, iPhone :) Епъл са добри в продажбите и зомбирането на празни тикви :)

24

Анонимен

преди 12 години

ако си бяхме преизбрали Станишев, сега айфоните у БГ щяха да бъдат колко кило сирене

23

Анон

преди 12 години

Отново БЕДНИТЕ Българчета започнаха да "Плювкат"... като Нямате "Кинти" да си го купите недейте да пишете глупости по форумите... Нека всеки си ползва това което мойе да си Позволи и да не ПЛЮВА В ПАНИЦАТА НА ДРУГИЯ... Жалки Злословни Коментарчета.

22

TEHNOLOG

преди 12 години

А колкото до частите - ако не са на Самсунг, все ще се намери някой друг ***, който да ги произвежда на безценица. Вижте само материалите и дизайна на Самсунг- пълна скръб! Само кьорав *** може да го хареса самунчиту. Даже си разменям омнийката за айфон с доплащане:)))))... че и агне ще харизам на купувача, който го вземе:))))

21

да 15

преди 12 години

Абе пич, виж месечните такси на тарифните планове и после коментирай, че ги давали за по 100-200$Тук как да ти го дадат за толко като месечната такса е 20-30 лв ???Там почват от 40-50$ за по 2 години ако искаш такъв телефон за тези пари

20

Анонимен

преди 12 години

Искам го гледах видеото към телефона страхотен е жалко че в Щатите е няколко пъти по-евтин от тук, трябваше да емигрирам натам навремето като бях млад ама тъпата ми неурвяла кратуна ,да *** майка му и живот да ***

19

Аре стига !

преди 12 години

13-ти е напълно прав. Оборотите, които правим в цяла България могат да се сравнят с някой неголям град в Щатите. Е, как искате да ви продават на "щатски" цени ?

18

Анонимен

преди 12 години

4, има значение. Не бих си взел Самсунг никога (само HTC).

17

Discovery

преди 12 години

До 16:Хаххахахааххаахахах... е по-голема тъпотия не бех чувал честно... земи се гръмни некъде, обеси се и докато се бесиш земи се заколи.... просто г*вно...

16

Анонимен

преди 12 години

Iphone 4S определено е за преброяване на глупаците по света...Стив Джобс е велик!

15

TEHNOLOG

преди 12 години

САМСУНГ и технологии! БУХАХАХАХХАХАААА :) Има един виц: ако китайци и корейци правят самолети - те ще падат, а ако правят ракети - ще загубят войната:)))*** ! Никой никога няма да стигне американските компании, независимо че те поръчват нещата си в Китай и Корея. То има един фактор, който ние наричаме "КАЧЕСТВО" - това, което хората от Азия не могат да разберат, защото от хилядолетия копират и произвеждат нефункционално шкарто. То не е до технологии, а до народопсихология...

14

Ужас

преди 12 години

13-ти, я вж цените в Европа! И там са в пъти по-ниски! Я виж и в Румъния! И престани да пишеш, че им е малък оборота!!!! Нашите имат много, ама много по-малки разходи! Един продавач в 02 в Англия, най-често пакистанец, взима 18 000 паунда чисто на година, без бонусите! А тук колко плащат, има няма 4-5000 паунда! А наемите? Отвори космоте.гр и виж 4-ката за 100 евро с най-скъпия им план! В Румъния е 149 евро - водафон.ро! Айде коментирай нашите и тези оферти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Чалга до зори

преди 12 години

Само айфоня мое да възпроизвежда качествено чалгата от емпетройки. У биад сички сме с айфони.

12

до 9

преди 12 години

Крайно време е да престанете с глупавите сравнения на пазара тук и в САЩ. Гарантирай, че Apple ще продадат 600 000 iPhone-a в България и ще го пуснат на 100 евро, вервай ми.

11

Анонимен

преди 12 години

Номер 3 -- то така се патентова. Имаш ли представа изобщо колко е сложна системата за удобрение и издаване на патент? Не всеки иск за патент се удобрява. Apple сами го разбраха това като им отказаха иска за патент на мултитъч технологията. Така че патентите са много силно оръжие ако успееш да стигнеш до това ниво, но и много капитал се иска за да патентоваш нещо. Не случайно това е един от най-важните и доходоносни активи на всяка ИТ корпорация.

10

до Мишо

преди 12 години

Прочети и ти малко преди да плямпаш. Процесора на iPhone се произвежда от Самсунг, но патента за технологията не е техен, т.е. те само го сглобяват. Единственото, което е патентовано и се произвежда от Самсунг за Apple e флаш паметта. Част от iPhone-ите имат тъч екран произведен от Самсунг, но по-голямата част имат екран от Шарп.