74

220V

преди 12 години

По скоро някой руски функционер с болни амбиции е за думата Наглост ; Хамстера е добър пример за ***

73

Нагъл циганин е тоя

преди 12 години

Тази снимка трябва да я сложат в енциклопедията до думичката НАГЛОСТ.

72

МЪЖКАРИ

преди 12 години

От известно време сме ощастливени от новината, че в България имало мъжкари - Ицето Стоичков и неговите приятели от МВР, пардон, ГЕРБ.По-късно разбрахме какво е да си мъжкар. Мъжкарско е да слушаш концерти на Веско Маринов, докато държавата ти гори. Мъжкарско е да си пиеш кафето и да подкрепяш Йордан Лечков - с присъда, още осем висящи дела, спрени еврофондове заради корупционен модел на обществени поръчки. Вече два пъти компрометирал изборите в Сливен с масово купуване на гласове Мъжкарско е да подкрепяш Кирил Йорданов във Варна и да го обявяваш за пръв приятел. С надеждата, че ще си припишеш победа, спечелена с купени гласове Мъжкарско е да подкрепяш Каварненския тарикат Цонко, с тримата най-приближени служители на общината окошарени за корупция и кражба на общинска земя, с *** кмет от дясната му страна, обявил търговията с гласове за успешен модел на интеграция. Отново в очакване на победа с купени гласове Мъжкарско е да обявиш да включиш на избираеми места в столичната си листа хората, които са изнудвали собствения ти кандидат-президент за половин милион евро и са лицата на корупцията в столичната община от няколко години преди да вземеш властта, та до днес, и очевидно - и утре Забравих мъжкарите са били на концерт на Веско Маринов, те не знаят какво е станало Всъщност същите мъжкари, тогава ръководители на МВР (още не се казваше ГЕРБ, а само МВР) преди девет години разхождаха едни други *** барони из страната, вместо да предадат на съд виновните (ако има такива) и да възпрат развилнялата се тълпа във Видин.Сега разбирам. Мъжкарството е обратно на мъжеството. Овца без история в лъвска кожа. Мизерия, както казваше капитан Б. Борисов (нищо общо, честно момче от село) - ротният ми в казармата. Или както казват Deep Purple - Maybe Im a Leo, but I aint a lion

71

Гадател

преди 12 години

Нека позная ! Условни присъди и липса на доказателства. Да, така ще завърши драмата. А днес *** нападнали хора в София !

70

Пловдив

преди 12 години

Докога!? 40 *** пребиха семейство, заловило ром крадец03 Октомври 2011; 13:02 Видяна 756 пъти, 4 коментараТрима мъже и две жени са пострадали при побой в столичния квартал Модерно предградие" тази нощ, съобщиха от МВР.При опит за кражба на къща в Модерно предградие", двама мъже задържат крадеца. Това е мъж и негов приятел, който му гостува, пише БЛИЦ.В отговор група от 40 роми атакуват двамата мъже, задържали крадеца. Незабавно е бил подаден сигнал до 112, но от централата разпитвали за имената на потърпевшите. *** се нахвърлили върху двамата мъже, задържали грабителя, свалили ги на земята и с ритници в главата ги пратили в безсъзнание. Съпругата на единия мъж също е с охлузни рани.От побоя единият от мъжете е със счупена челюст, а другия със потрошена скула и нос. При *** вендета е пострадал още един мъж и жена, които са изписани от "Пирогов" за домашно лечение.

69

Snimka

преди 12 години

Ne e lo6o da mu vidim snimkata na hubostnika! Kato go pusnat, da moje 4ovek da ima edno na um ako go sre6tne ,nedaj Boje, njakade!!!

68

Анонимен

преди 12 години

И защо да не се предаде? Ще полежи в следствения до изборите, след това ще го пуснат по живо-по здраво, ще осъди България в Страсбург, а "Листопад" ще навлезе в третия си сезон. Кучето си лае, керванът си върви.

67

Buba

преди 12 години

В България винаги, ама винаги трябва да се стигне до крайности, за да се задействат тези, на които ние плащаме заплатите с нашите данъци! Само, че не знам защо (или знам) се съмнявам, че този или някой от неговото семейство ще влезе в затвора.

66

velofan

преди 12 години

Досега не съм гласувал за ГЕРБ, но ако вкарат този от снимката и внук му за 10-15 години на топло,на следващите избори ИМАТ МОЯ ГЛАС...

65

ПЛОВДИВ

преди 12 години

Скъпи българи. Забравете на коя партия симпатизирате. Трябва да покажем единство срещу цигaнският проблем. Вчера в Пловдив момчетата и момичета от агитките на Ботев и Локо Пловдив показаха как трябва да се действа. Те обикновено не се понасят по стадионите но вчера бяха рамо до рамо в протеста срещу *** своеволия.

64

до 58

преди 12 години

Евала Ванка.Така ли му викат вече на сапуна.Готино е.

63

Бай Асан до 54

преди 12 години

Мноу си компетентен, ама май не си у ред!

62

Криминален

преди 12 години

Криминален случай. Бащата на убитото момче (Бог да го прости!) е син на бившата кметица на Катуница. *** на Киро от години си имали разправии със семейството. И двете страни са пускали множество жалби едни против други в МВР. Това не е причина за "*** ***". Дори да има такава причина, сапуна е демоде - все повече хора ползват течни препарати, веро, парфюмирани концентрати и т.н. Лично аз не бих се измил със *** от *** или изобщо от каквито и да е. Спрете психозота. Лъжат ви.

61

Анонимен

преди 12 години

ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПИТАТ МОМИЧЕТА ОТ КАТУНИЦА ЗАЩОТО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ СА БИЛИ ИЗНАСИЛВАНИ ОТ ЕЙ ТОЯ *** И НЕГОВИ ПРИЯТЕЛЧЕТА!

60

Праведен

преди 12 години

На тоя играч мястото му е в затвора, а имуществото му - конфискувано!

59

Анонимен

преди 12 години

БРАВО! НАЙ НАКРАЯ МАЙ ПОЧВАТ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! ДАНО ГИ СЪДЯТ!

58

прасчо

преди 12 години

Когато институциите се превърнат проституции............Няма държава има само оглозган Народ

57

Анонимен

преди 12 години

Ако не бе се случила тази трагедия с момчето , за жалост, нямаше така да се размирише клозета Б.Г. Всичко щеше да си върви по старите канали, плащанията към отговорните тлъсти чичковци, замижаването по проблемите и така докато не се препълни кинефа Б.Г.

56

Иван

преди 12 години

Цялата рода на този трябва да се преправи на вещество, получено от мазнина, пресечена с химическа основа, което се разтваря във вода и абсорбира нечистотиите при пране и миене.

55

666

преди 12 години

Specialno toia - v zatvora do jivot! Bes pravo na objalvane i amnistia!