149

Марк до 146

преди 12 години

Това позиция е на малко дете!Тази позиция показва неспособност да се вникне в корена на проблемите!"Найстрашното на комунизма е това което следва след него!" думи на полски дисиденат /не помня името/!Всичко след 1989 г. е заченато по време на комунизма! Всички политици са родени и възпитани тогава /вкл. и Б.Борисово/!45годишния комунизъм ни е обрекъл /нас родените тогава/ докато сме живи да избираме помалкото зло! Това е суровата реалност!Когато "умрат родените в робство" ще се опра

148

111

преди 12 години

Живея в стокицата, би съм съгласна с 132Наистина тук няма народ, а ***....съжалявам, но тук липсва патриотичния дух...тук само се кланят на вожда и това е! А тези ***, искат дори да не работят до изборите. Няма какво да коментирам, смешна, жалка картина, а "Съединенето правило силата", но не и в столицата, тук всеки гледа да кръшка и все гледат някой друг да им е виновен, факт, потвърден от моите наблюдения. Има и много качествени хора, но в тази мъгла, няма как да блеснат.

147

34

преди 12 години

Како Цецке ти голям пророк си била ***..Айде да видим че в тази държава нищо няма да се оправи.

146

Неуважаеми тъпунгери

преди 12 години

Върховенството на закона крепи държавата и нацията.........ако така протестирахте и срещу крадците дето ви управляват 20 години щяхме да сме страна -мечта...

145

az

преди 12 години

И ремонтите ще спрат, и рязането на лентички също...

144

Анонимен

преди 12 години

Цецке,да те набарат *** да ти разширят халката,да ти вкарат там един ракетен двигател,да те изпратят в извън земна орбита и тогава нещата ще се успокоят!

143

KILLER

преди 12 години

Да всичко се успокои още от сега.. Само дето пак има пребити Българи и тоя път защо правозащитните организации не реват срещи ромите а ? А?АА?А???А?А ПИТАМ ? За това днеска пак ще има пребити ама тоя път РОМИ!

142

Анонимен

преди 12 години

Марк, не съм Кутев, но да - така мисля, както мисля и че ГЕРБ са напълно отговорни, задето ***, което до вчера пазеха или му 'контролираха движението" е духнало и се връща в Катуница да плаши. ГЕРБ е виновна за немощта на държавата и полицията и най - вече самовлюбените ви вождове, които се интересуват само как да останат във властта. Не съм комунист, нито пък расист, ама заради вас съм на път да стана! Чао!

141

до заглижен родител

преди 12 години

137Когато бях на 14 години, на колкото казвате че е синът ви, гледах порно списания /тогава нямаше интернет/!!Ако синът ви си съставя представата зе жените по снимките на политичките, то наистина е уместно да потърсите съдействие от детски психолог!!

140

Марк

преди 12 години

До Кутев пръв агитатор комуноиден еи неговите платени драскачи!Другарю Кутев, вие вероятно смятате българите за нещо подобно на "кучето на Павлов" на което при светване на лампа му потичат лигите, защото е свикнало да получава мръвка при този светлинен сигнал?!?Вие се опитвата де провокирате първосигнална реакция "*** пребили 2 българи виновен е ГЕРБ"!!Др.Кутев за всичко от 1944 г. насам отговорност носите вие от БКП!!Ако не бяха вашите престъпни 45 г. България щеше да е друга!!

139

ГЕРБ ВАШТО М...И

преди 12 години

Трима мъже и две жени са пострадали при побой в столичния квартал Модерно предградие тази нощ, съобщиха от МВР. При опит за кражба на къща в Модерно предградие, двама мъже задържат крадеца. Те са мъж и негов приятел, който му гостува. В отговор, група от 40 роми атакуват двамата мъже, задържали крадеца. Незабавно е бил подаден сигнал до телефон 112, но от централата разпитвали за имената на потърпевшите. *** се нахвърлили върху двамата мъже, задържали грабителя, свалили ги на земята и с

138

Анонимен

преди 12 години

Обява:Българският народ търси независима и свободна медия, която да отразява реално и без пристрастия събитията в България и света.

137

:)

преди 12 години

грух...

136

rave

преди 12 години

Местните български овце изчезват!!!Ama kvi sa tiq gluposti??Mestnite porodi bulgarski ovce ne sa iz4eznali!!Te sa parlamenta, ohraneni, zalizali kosuma...bleqt li bleqt..

135

Анонимен

преди 12 години

при всичко че един изпомежду им попита с половин уста: А че до колко мислите да ни заплатите? - но като видя намръщените лица на останалите си другари, не повтори вече патриотическото си питание."Из "Записки по Българските въстания", З. СТоянов

134

Анонимен

преди 12 години

- Няма вече тракийците.Докато тяхна милост ни се оплакваха, че много лошави времена настанали както за тях самите, така и за добитъко, че масълцето, от което друга година вземали по някоя пара и друга, сега се пържело в тигана за гостите башибозуци, ние им предложихме да ни донесат по малко хляб през нощта на някое определено място и да ни покажат пътя към Тетевен, за което ще да им заплатим твърде богато. Те отказаха на това наше предложение с разни причини и извинения,

133

Загрижен родител

преди 12 години

Уважаема редкция, потресен сам. Четиринадесет годишният ми син ме извика пред компютъра и ми показа тази снимка на Цачева. Казва ми- не искам никога да се женя. Ако стане обратен никога няма да ви простя. Премахнете тази кошмарна снимка.

132

Марк

преди 12 години

Да обърна внимание на гнусната комуноидна пропаганда, която всячески се опитва да очерни ГЕРБ по повод на ставащите събития!40 *** пребили 2 българи!Това отврат О.К.!Но защо веднага се казва, че това ще спре , когато ГЕРБ падне от власт!По същата логика и глобалното затопляне ще спре "когато ГЕРБ падне"!Вероятно и загинали по пътищата няма да има "когато ГЕРБ падне"!Някой от тук пишещити вероятно смятат другите за ***!Да за някой от вижданията на АТАКА, но ще гласувам за ГЕРБ!!

131

Анонимен

преди 12 години

Тия българи се връщаха откъде Златица, гдето бяха ходили да водят с конете си башибозуци. За много неща ние ги запитвахме, но тия не бяха в състояние да ни отговорят, едно, по своята дебела простота, а друго, от шопски инат може би. На въпрос, колко часа има до Тетевен, тия подигнаха рамене и отговориха, че не знаят какво ще да каже час.- Ние сме хора кърджии, кой ти знае от такива работи - говореха тия.- С такива *** ще имаме работа оттук нататък - забележи Бенковски.

130

VoB

преди 12 години

Г-жа Цачева, имате право да запазите мълчание, затова моля ви МЛЪКНЕТЕ