40

Анонимен

преди 12 години

Простотията ходи по хората.Жалко но факт.

39

sevtus

преди 12 години

Не съм вярващ,но да се твърди,че църквата е виновна за безволието на хората не е съвсем коректно.Все пак християнството създаде доктрината за свободната воля и индивидуалната отговорност на всеки човек вследствие на избора,който е направил-а това стои в основата на модерната европейска цивилизация.Християнството насърчава към труд-резултат от този труд е например култивирането на огромните западноевропейски земни площи през 10-12 век,което пък направи възможен бума на европ. икономика по-нат.

38

Анонимен

преди 12 години

На 22 съм и не вярвам във въображаеми личности, които да ми нареждат какво мога и не да правя. Има много добри хора, които не са набожния, както и много набожни серийни убийци, изнасилвачи и като цяло ***. Религията в днешно време е само оправдание за нерешителност на разни индивиди. Когато помагам на някого го правя защото така искам, а не защото някъде в някаква книга го имало написано.

37

Анонимен

преди 12 години

28, когато някой африканец вкара в България СПИН ще разбереш, че не е само техен проблем! Стотици милиони заразени от спин са опасност за цялото човечество!

36

Анонимен

преди 12 години

В църква се влиза със смирена душа и уважение...Не със злоба, завист, розов потник и минижуп "тип колан"! В този ред на мисли повечето "вярващи" са по-зле дори и от тези, които не вярват!

35

Анонимен

преди 12 години

След гогина и половина е...е в затвора,едва ли ще е толкова вярващ после.

34

до 32

преди 12 години

Не е нужно да ми вярваш, работя за себе си и съм доволен от това, което съм постигнал...А на такива специалисти по всичко като теб им предлагам заплати от 500-600 лева, защото със злобата и измамното си самочувствие не заслужават повече.

33

Анонимен

преди 12 години

33, църквите са пълни с лицемери които искат да получат дивиденти от това, че ходят там! Да не говорим за поповете от които по големи лицемери и материалисти няма!

32

До ОБЕКТИВЕН !!!!!

преди 12 години

КААААК ГО ИЗМИСЛИ ТОВА "....В България НИКОЙ не вярва в Господ ...""" ТИ като си невярващ ,СЪВСЕМ НЕ ОЗНАЧАВА ,че и другите са такива ...!!!Скоро не си влизал в ЧЕРКВА ...ЯЯЯЯЯЯЯЯ влез в неделя и погледни ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ !!!

31

до Реалист

преди 12 години

Хубави сънища сънуваш, ама е време да ставаш, че си на работа :)

30

Анонимен

преди 12 години

ИДИОТИИИ .... ГОСПОД ВОДИ СЛАБИТЕ !!!!

29

Георги

преди 12 години

Е това обаче е съдебна власт- непредумишлено убииство 6 години затвор и/или 250 000 $Тука някой згази 5 човека и го осъдят за 5 години и 5000 лв...Може да са глупави може да са всякакви ама съдебната им система няма 6-5 .

28

Бизнесмен

преди 12 години

Господ ли е виновен, че не става нищо от вас и живеете като прошляци?!?! В България все някой друг трябва да е виновен :-)) Искайте и ще получите, работете здраво и ще имате! Аз как имам?!?! Но не съм седнал да се самосъжалявам и да се оплаквам!

27

Анонимен

преди 12 години

За какво са ви 1 милиард африканци, които с нищо не допринасят за световното благоденствие и развитие?!?! ***, които само се въпроизвеждат, не учат и не умеят нищо...Хрантутници, като ***, никой няма полза от тях!

26

Обективен

преди 12 години

В България никой не вярва в Господ, но същевременно обвинява Господ и вярващите в него за всичките си неудачи. Когато човек не вярва в себе си, в своите възможности, когато само завижда и мрази, е нормално да живее като *** и да се чувства като такъв. Заслужавате си съдбата, че да мои, и никой не ви е виновен за това!

25

Анонимен

преди 12 години

Az ne znam kolko naiven triabva da e chovek da viarva v kakyvto i da e bog v 21 vek....

24

gft

преди 12 години

@19но когато възникне даден проблем/ситуация, не седиш да се молиш и да чакаш от самосебеси да се реши нали?колкто до тези хора, аз съм на мнението, стига да не пречат на някой, нека си вярват в каквото искат. но те са попречили, на сина си да се развие и оживее, значи затвори и глоби.

23

Анонимен

преди 12 години

Др Иванов, в много африкански държави правителствата раздават безплатно презервативи и се опитват да обучават населението, но католическата църква подрива цялата тази дейност като забранява на вярващите да ползват презервативи! За бедните хора единствената опора е църквата и те и вярват безрезервно!

22

Анонимен

преди 12 години

20, а как ще обясниш факта, че 995 от вярващите са бедни, като църковни мишки! На тях защо не им помага бог да забогатеят?

21

Д-р Иванов

преди 12 години

Да, определено католическата църква е виновна, че *** *** в Африка се *** като за световно и нямат никаква елементарна култура и хигиена!